Коментари - Служители на Пентагона: В Слънчевата система може да има извънземен кораб-майка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корабът-майка да минава и да си събира вересиите, че много простотия се събра на Земята ...

Кой е капитана на кораба майка

Има, вчера ми се обаждаха ;)

Може, може ама някой първо трябва да е заплодил кораба майка... Извънземните отдавана са тук, пишат по цял ден статии за себе си, главно в Дир...

... заплаха за сащ. Само те искат да съществуват, а другите да са донори и покорни роби.

Да си чул някога САЩ да е налагал забрана на американците да пътуват ? АЗ за СССР и техните роби знам със сигурност че не можеха и в момента не могат !!!!!!!! Да си чул че в САЩ всеки има право да носи оръжие и с него да се защитава и себе си и семейството си и домът си ? АЗ за СССР и техните роби знам със сигурност че не можеха и в момента не могат !!!!!!!! Да си чувал че в САЩ даже могат да си сменят президентите :):))!!! АЗ за СССР и техните роби знам със сигурност че не можеха и в момента не могат !!!!!!!! Да си чувал че в САЩ може да имаш частна собственост и тя ти е гарантирана от конституцията ? АЗ за СССР и техните роби.знам със сигурност че не можеха !!!!!!!! Ти по времето на соца не можеше да идеш до съседния град да си намериш работа или да се преместиш без удобрението на партията и сега е така в комунистическите страни. той тръгнал за роби да говори ушанка

викаш в сравнение с братушките хамериканците бяха голяма работа?

Отворко, а да си чувал за убити и простреляни американски президенти? А да си чувал за Ку-Клукс-Клан? А да си чувал за запорирани Яхти, Имоти и банкови средства без съд и присъда? А да си чувал как на действащ президент на САЩ му блокират акаунтите в социалните медии? А да си чувал, че американците пият белина за дезинфекция?

Сами си ги печатат в мазето и все за кинти реват, тази лакомия кръв прокапа отзад!

Може ДА ...... то и баба ти можеше да бъде мъжка !!!

Кораб-майка, кораб-татко и много корабчета-рода. И защо само в Слънчевата система!?

Може.......................ама може да е татко, може да е вуйчо..............

Само една хипотеза - предположение: И защо ние си мислим, че ако има извънземни, ако те имат някакво присъствие около нас, те не знаят например ВЕЧЕ за нас и за Земята (а очевидно и за Космоса, за Вселената и законите й) ПОВЕЧЕ или дори МНОГО ПОВЕЧЕ от нас? Че вече са разбрали каквото им е нужно? И че например не са във възторг от разбраното? Че не торят от желание да комуникират с такъв низш разум като нашия?!? Видяли ли сте - в общия случай - например някой човек да гори от желание да си комуникира с … мравките, или дори с маймуните?!? Особено наблюдавайки ги как воюват и рушат и се изтребват безмислено? В контраст на нашето его. Просто разни разсъждения и различни гледни точки!

щот ние сме голямата работа и правим всичко възможно да си поддържаме имиджа, а поддържането на имидж не е далеч от "на жителите на земята да направят на образ на звяра"

Кораб майкаа, кораб бааща, дай паари бе батеее....

Това е интересна тема, но както всяко непознато за нас, хората интересно нещо е обект на много спекулации и предубеждения. Доколкото вероятността наистина да има друг разум освен нашия, на Земята (друг е въпросът пък що за разум е нашия:) ) е наистина много голяма, то съвсем логично е да предположим, че ако извънземни са констатирали нашето присъствие на Земята, те са или по-развита цивилизация от нас, или … много по-развита! И тогава вероятността ние - с нашия обем от знания, познания, методики и представи - да не можем да разберем, респективно да обясним точно техните действия, мотиви, техника и технологии, начина им на мислене. Респективно - нашата терминология - като “кораб-майка”, “сонди”, техния “начин на изследване”,… По принцип за по-примитивните хора и общества непознатите хора и явления са потенциален източник на тревога (враждебност, страх, неприязън…), докато за по-интелигентните те са източник на любопитство и потенциални нови познания… Затова те - по-примитивните, се опитват да ги разгадаят с техния по-ограничен набор от познания и терминология, да ги категоризират и вкарат в някакви категории и стереотипи, които обаче не са непременно тези на въпросните обекти и явления! Всъщност едва ми са! Преди векове хората със силно ограничението си познание са си обяснявали много неща с богове, с Господ! И са решили, ме той е сътворил целия свят и … имал човешки образ и подобие! Добре, обаче е пределно ясно, че Космосът е необятен, с безброй планети, на които обаче условията са различни и на онези, на които има разумни същества със сигурност видът им не е като този на хората - дори и на Земята вече е известно как с изменението на условията се променя и вида на живите същества, които се адаптират или измират… Е, тогава защо Господ, който враствал над всички планети и същества да има видът и подобието точно на нас, на хората, от една от безбройните планети:) Защото ние (или някой доста преди нас тек) така е решил и си е обяснил свето ли:) С две думи - както някои нашенци казват - “абе не знам как е, но и така не е!” Ако имаме извънземни около нас (при нас), то вероятността “да не сме в час” за тях и действията и мотивите им е много голяма! А и какво ни и чак толкова сложното на нас. хората на Земята, че някой по-висш разум да проявява чак такъв голям интерес към нас, че и да се занимава да ни изучава? И колко ли пък ще да им е сложно до ни разберат и без такива усилия - кораби-майки, сонди и пр. (както ние сме решили да ги определим и обясним) - едва ли тези извънземни не виждат и от Космоса взривовете и разрушенията в Украйна например и как ние се самоунищожаваме, унищожавайки и дома си - Земята! Хайди да си представим ние, който и да и “разум”, дори и най-примитивния какво ще заключим, ако сме на тяхно място ако наблюдава подобни варвари!

кораб майка, а може и да идва рецесия и следваща депресия в САЩ и пускането на такива глупости да служи за разсейване на простолюдието от това, което ги очаква.

ALonsyyy Елате при доктора да ви оправя.

Има налъм, вгз на хехе

Кога ще литне бидоня на мъск, не беше ли февруари? Аааа може ама не тая година, може би след 5-6, по вероятно никога Само балъци като хехе и дп вярват

Днес си превъзбуден и съответно олигавен, изгълтай си седативите и лягай. Утре може да подновим терапията ти.

В дебилните теории и триенето на коментари.

Подигравайте се, но когато наистина дойдат извънземните да въведат ред на земята като ликвидират престъпници като Путин, тогава ще разберете, че има висша справедливост.

Ако чакахме на извънземните да се справят с престъпници като Путин, Сталин, Хитлер и т.н. отдавна да е изчезнало човечеството. На нас тукашните се пада да си вършим работата.

Извънземните ако въвеждат ред, ще карат наред..няма да се ограничат само до престъпниците. Останалите за кво са им.

Виждал съм, но....няма!

Ама може и да няма. Дебилна работа

че има...в нечии болни мозъци..

То Луната е най-добрия самолетоносач. Винаги е прикрепен към Земята. Раздвижва водата, а оттам и атмосферата. Едната част е винаги скрита, а другата е с такива кратерчета, че нищо не е останало в тях?! Все едно е някакъв щит. Ако искаш да скриеш нещо, сложи им го пред очите, те няма да видят.

Американските дебили и европейските овце имат нужда от разсейване

Но пък на руските слуги нищо не може да ви отклони взора изпод капаците. Ей врякалник ненаврещял се ей.

отивай при извънземните

Е, че то ние си знаем от години, че 2024 ще пуснат извънземните. Дотогава ще се изчерпат всички подходи за всяване на страх. Та не може ей така една сутрин - “Ми то извънземните дойдоха снощи”. Трябва си постепенно да се подгрява планктона.

А така, както бързо са дошли, така с бясна скорост са се отдалечили! Изглежда са осъзнали, че тук положението е бедствено! Както афганистанците като чуят за България и обикалят през Австралия, че да стигнат до Германия, така и извънземните са се депресирали!

Идвайти на управяйти, извънземни братя и сестри. Няма надежда инак.

"Служители на Пентагона заявиха в проектодокумент ... Изследователски доклад, съставен от Шон Къркпатрик, директор на Службата за следене на аномалии на Пентагона (AARO) и Ави Льоб, председател на астрономическия отдел на Харвардския университет....... AARO беше създадена през юли 2022 г. и отговаря за проследяването на неидентифицирани обекти в небето, под водата и в космоса. Професорът по астрофизика Ави Льоб част от консултативния комитет по наука и технологии в Белия дом. Наред с това той е един от най-големите поддръжници на теорията, че извънземни цивилизации има и те могат да влязат в контакт с човечеството. "Наистина искам следващото поколение да бъде свободно да обсъжда феномена и той да стане част от мейнстрийма", каза тогава Льоб пред в. "Гардиън"." На руснаците само врачки и екстрасенси са им в главите, американците ще правят НЛО-то маенстрийм ......

Сонда от кораба майка кацна в нива на селяни от Коиловци. Скоро няма да идват на Земята...

Щом включиха и тази тема значи финансовата система на Запада и в часност САЩ е пред много сериозна криза ако не и разпад. Пак ни е..ха мамата.

Че те извънземните са тук - Байдън, Путин, Зельонай, Джеф Безос, Илон Мъск и т.н.

Парад на лунатиците!

Са разбрах с кой се здрависваше бидоня ...

" председател на астрономическия отдел на Харвардския университет." Сега разбирам от 'де иде повредата в главата на наш Кича! Той е завършил/ако е истина, де/ туй СПТУ!

Това са руснаци от бъдещето, внимавайте!

руснаците откъдето и да идват, все се правят на зелени човечета

Даже и кораб татко може да има и да си правят малки корабчета може. Ще фантастика е написана по темата.... Ама докато Хъбъл не прати снимка всичкото са приказки.

Нема да се пуашите.Краварите ще спасят света

Изследването на космоса е винаги добра идея и дано да се заделят все повече фондове за това. Би било хубаво човечеството да не си заравя главата в пясъка на собствената си планета.

Има да и пращат ......балони

Дневник на капитана звездна дата 52638253838, кораба на извънземните с призрачно название Путин превзема слънцето... Съюзо успя да удържи последното село на земята...

Трябва и извънземен кораб баща да има, че да може да се раждат малки корабчета.

Илон Мъската избяга от кораба майка и сега е тук с останалите извънземни ,като Бесос още няколко паразита !

Усвояват се парички вече и по извънземни проекти. На доизцоцване вървят нещата, то бива наглост

Ако шмъркат колкото зеленичкия, може и таткото да видят, не само майката...

Непременно човека се е появил в Африка и тръгвайки към другите континенти е минал на хаджилък през Джерусалем и станал хуманоид. Че няма предна човешка цивилизация с много по-напреднали технологии от днес, които не са летяли в космоса.

Намери ли са кораба-майка на путлефилите и сега ще го гръмнат като китайски балон.

Краварите не им дойде мозъка. Звездите им го говорят. Сигурно Путин им е виновен пак.

В АМЕРИКА ИМА САМО 50 МИЛИАРДА ДОЛАРА И МНОГО “ЦИФРИ” Цифрата днес е на националната валута на САЩ и изглежда най-много цифри за харчене има пак там. Това за новината :) Иначе водата и сложните органични молекули идват от кометите, а въглеродът и всичко останало нагоре в таблицата - от звездите. Математически, няма никакъв шанс животът да е възникнал на Земята или дори някъде в Слънчевата система. Така че, тук сме пришълци, при това отскоро…

Само за шанса си прав, все пак има математика там, другото си е измислица премислица.

Сега разбрахте ли що беше тоя зор да ви бустерират? За да може Кораба майка да ви праща ъпдейти и факсове през 5G-то...

Ами кораба-баща къде е.

Че на мен Корабът-Майка отдавна ми праща факсове

Едното е било кораб-майка, а другото кораб-баща....

Пентагона я да приемате Истанбулската конвенция Може кораба да е татко

Политкоректно е - Кораб 1 и Кораб 2