Служителите на Amazon в германски логистичен център стачкуват

Компанията на втория най-богат човек на планетата държи работниците си в Германия на заплата близка до минималната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Завалийките те! Трудно оцелявали, видиш ли, с 200 лв на ден заплата (4400 на месец БЕЗ бонусите). А ние тук с 4-6 пъти по-малко и евроГейски цени какво да кажем?!!

Баце, тука данък общ доход е прогресивен, не като у нас - плоски 10% и здравните осигуровки са доста над нашите. Отделно че с 1000 лв тук едва наемаш гарсониера и когато бензинът тук беше над 2 евро/л, вие плачехте, че у нас бил цели 3 лв/л. Минималният доход е изчислен да бъде минимален, а често дори и под минимума, необходим за живот. Стига гледахте в чуждата паница.

ㅤ

Ти какво се обаждаш през оградата, бе? Я като си толкова отворен и искаш да имаш мнение, събирай си партакешите и се връщай да се бориш тук!

Чиче, аз и през оградата се боря да оправя положението в родината ми. Ето, например, тук се опитвам да обучавам тесногръди идоти като теб! Защото не парите ме прокудиха, а простащината и, което е още по-зле, издигането й в култ.

какъв е резултатът?В потвърждение на написаното по-горе-с тази заплата в Германия си не точно на ръба,но почти...Проблемът е,че не се заплащат извънредните часове и по-лошите условия на труд...Иначе удръжките общо тръгват от 30% и прогресират...

амазон е много скапана фирма . китайците в нея са най-зле

сам

съвсен реален е вица: - Шефе, честита нова кола, много е готина! - Благодаря, ако работиш все така усърдно ще си купя още по-хубава следващата година...

колко се очаква да получава един складов работник без никакво образование?

Пише, че работата им е доста тежка.

пише ... сигурно в някоя друга статия!

Ами аз съм със средно и за много по-лека, а по същество много подобна работа взимам 2700 бруто. Не се моря, не давам извънредни и никой не ме юрка. Няма нощни, няма работа уикенда и ходя с желание на работа. Аааа, можело значи. То без образование може и на социални помощи, поне няма да превиват гръб хората за 200-300 евро разлика.

Сайтът им е по-зле от второкласен сайт . Въобще не съм доволен . Некадърници . Не можах да повярвам , че това се случва при Amazon .

разликата с Ибей.де е от небето до земята...в полза на Ибей...Минимална информация,максимално неясна,въобще се чудя как пазаруват от там...

Безос, помияр да фо духаш!