17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи, колко са жалки лудите краварски пръцльовци! Мъскчо бе обещал пилотиран полет до Марс още през 2013! А още не може да излезе на орбита 5 години по късно след като се похвали с консервата Драгън 2!!! А уж трябваше да ходи до Луната през 2019! На тия краварски пръцки с лук, вярват само балъците.

ЛЪЖЕШ !!! 2013та Мъскчо едва проходи. Тази година РАЗМАЗА Роскосмос по полети.

Единственият реален факт който става ясен от статията е, че Спейс ЕКс са взели 2,6 милиарда долара! Абе сещам се, че тези щяха да пращат пилотира кораб до Марс през 2019г! Сега стана МКС. Явно дестинацията се е променила през тези няколко години и разстоянието се е поскъсило бая.

Реални факти в статията колкото искаш, ама тъпака само доларите вижда. Не пилотиран кораб, а само кораб и го пратиха миналата година.

Чакам с нетърпение изстрелването! Така се пише история! ЧАСТАНАТА фирма SpaceX ще повтори постижението на McDonnell Aircraft Corp. и Convair Corp. отпреди 56 години.

ще почерпя на 7-ми, ама не за ракетата. моята си се вдига отдавна и все още...

ще видим. лично аз предпочитам мошенника Мъск пред компании, замесени в производството на оръжие. А на руснаците им трябва конкуренция, сериозна.

Руснаците не произвеждат оръжия и не са мошеници....

Теб лично как те излъгаха? Не ти платиха след пенетрацията ли? Чувстваш ли се изнасилен сега?

абе точките, Теб лично как те излъга Мъск? И не ти плати след пенетрацията ли? Чувстваш ли се изнасилен сега? Нали се усещаш колко си тъп

Цял кораб а събира колкото едно поло 4 човека

Верно ли само 4 човека побира,. И тия тръгнали да се съревновават с великите Съюзи консервиращи като сърдини цели трима. Друг въпрос е че не са за 4, а за 7 човека, колкото побира Тигуан, ама това са подробности.

Чакай първо да свърши проверката "марихуана" в компаниите на ажноафриканеца муск... В момента всички програми на НАСА с тоя лъжец са стопиране докато не излезе доклада от проверката. Има и други медии. Четете преди да пишете.

Ти чети, бе кретен! Няма такова нещо. Нищо не е стопирано, защото няма какво да се стопира, а проверката става за дни. Едва след излизането на доклада ще има стопиране евентуално.

Този полет никога няма да се осъществи. Просто ще ни представят поредния холивудкси научно-фантастичен филм. Ако наистина имаше такъв космически кораб, Русия никога не би допуснал да бъде изстрелян - руските ракети веднага биха го свалили

За какво им е на руснаците да свалят Фалкона?

Човекът просто иронизира умствено изостаналите руски слуги доколкото разбирам. Толкова сме свикнали с умствено изостаналите им постове като тоя и разните плоскотии на щатния трол изявяващ се още като Стенли Кубрик от 4-ти километър, кенефен поет и т.н., че понякога наистина не е лесно човек да каже дали е ирония или сериозно дебилие....

Аааа, бравос, бравос!

Отиде у киреча изостаналия роськосмась!

Не казвай "хоп", преди да скочиш. Да не урочасаш работата. Пилотираните космически полети не са като плюенето, мога да допусна.

Не те знам кой каза хоп и кой скочи, но роскосмос тотално загубиха пазара за частни изстрелвания на сателити. Следва същото да се случи и с пилотируемите мисии. Въпрос на време е.

а ти ходи ли сутринта при оджата да се молиш