SpaceX изстреля нова партида спътници за глобален интернет

Starlink трябва да осигурят достъп до интернет за всички жители на планетата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интернет за всички - които си платят. Да не мислите, че Мъскчо ще го дава безплатно.

Ало, дебилите, като почнете да ползвате итернет от найлон муск от звездите елате да ви видя. Дотогова лигавете микрофона и не варкайте.ха.ха...

Спътници на Пентагона за доставка на Интернет за туземците в Африка? Какъв велик туземец от Южна Африка е Елън Мъск, нали? Круизните кораби вкупом се закотвиха по моретата по 5-6 бройки, за да си правят компания, направо ми става мило като ги видя... Те бяха единствените купувачи на 5G МедалионНет спътников Интернет на Пентагона... и сега не останаха купувачи на Интернет от Пентагона... но Елън Мъск ще подари безплатен Интернет на Южна Африка - африканската кръв вода не става...

За теб това проблем ли е?

Могат ли неграмотни туземци без компютър и сателитни чинии за военните спътникови 5G обхвати на Пентагона, ей така да почнат да ползват военен Интернет? Между другото, Обама на времето раздаде безплатни мобилни телефони на негрите в амер гета.... изглежда хубаво, нали? Да, ама не, негрите от гетата започнаха да се оплакват от "телефоните на Обама", защото изведнъж разбраха, че запонаха да умират значително повече, от различни болести при ползването на безплатните телефони (микровълнововто излъчване е опасно)....

Съмнявам се да можем да измерим положителният ефект от нещата които прави Мъск. Особено сега с тази работа от вкъщи, с училища и домове които сега са без интернет и т.н.

Вече се отказах от кабеларката, ще се прикача към потока от космоса.

Сателити, чипове, ваксини. Нема лабаво , вече.

Лелите в хосписа нали те пазят, стига вряска.

Неможеш да заглушиш любовта ми към теб.

Бенджамин Фулфорд е един от най-известните световни журналисти-конспиратори, роден в Канада, повече от 20 години живее в Япония, правил е интервю в Япония дори на Дейвид Рокфелер. Той цитираше отчет от 190 страници на френските офицери от запаса относно пандемията Covid-19, който е публикуван в Интернет: https://benjaminfulford.net/2020/08/31/japans-abe-is-just-the-first-domino-macron-moon-next/ https://sois.fr/fileadmin/pdf/pdf2019-2020/RAPPORTDENQUETEmiseajour13mai.pdf (оригинал). Доклад на асоциацията на френските офицери от запаса, съставен от широк кръг професионалисти с опит от реалния фронт в битката срещу „пандемията“ на кабала, стига до следните заключения: - 5G е замесен в Covid-19, като електромагнитното излъчване е възможно силно действащо; - Сходството между белодробните увреждания, наблюдавани от всички спешни лекари, и уврежданията, причинени от използването на електромагнитно оръжие (плюс постоянни главоболия, умора, усещане за парене в белите дробове, тромбоза и загуба на чувствителност към миризма и вкус, също се посочват като симптоми на COVID-19); - „Covid-19“ е биологична и електромагнитна война, подкрепена от обширна операция „дим и огледала“, която поражда объркване сред редиците на медицинския и болничния персонал; - „Covid-19“ може да бъде подготовката за много по-мащабна съвместна операция, комбинирана с димна завеса за прикриване на мащабни тестове на 5G оръжието, за престъпни цели, които предстои да бъдат изяснени - 5G инсталации, както земни, така и въздушни (сателитите на Илон Мъск в ниска околоземна орбита), очевидно са част от този проект за „тотална война“; - Д-р Джереми К. Рейнс, авторитетен инженер по електромагнитно поле, съобщава, че човешкото тяло използва сигнали за регулиране на своите процеси и предупреждава, че външните електромагнитни сигнали могат сериозно да се намесят в този процес.; - Не е провеждано разследване на реакцията на Земята към масовото използване на 5G технология, въпреки че е установено, че промишлените дейности (минни дейности, добив на нефт и газ, геотермални) могат да предизвикат земетресения; - Във Франция се случиха необичайни земетресения, а общините бяха обявени за извънредно положение; - Азиатските тайни общества също заявиха, че високочестотна електромагнитна атака е убила големи количества хора в Ухан Китай. „Сега тези атаки се извършват на глобално ниво и войната, която е невидима с просто око, вече е в ход“, добавят те.

Само като прочетох, че сателитите на Мъск са 5G инсталации и всичко друго се обезмисли! :)

GHz са GHz, нали? Като на круизите MedalionNet, където хората в океана не можеха да прихванат Covid-19 от никъде, но се разболяваха цели тълпи и после ги държаха месеци под карантина по пристанищата... а Япония като разбра това, стопира на 24 март старта на 5G в Япония и сега там няма Covid-19 пандемия, нали?

Що ви трябват хиляди спътници за глобален интернет, като Китай го постига само с 43 бр. Това Фред и Барни нямат умора, ей!

Къде го китайския интернет? Искам да го пробвам!

В Практикер продават новия модел Тесла с пластмасова дръжка. Все още се копае ръчно.

Мръсен гад, този Мъск! Само пречи на могучая Ра$$ия и нейната "безаналогова" космическа програма! Да, ама пък хипофизното джудже от Кремлин каза, че те можели да пуснат не 60 спътника наведнъж, ами 100, ама не искал сега.

Няма никакви парашути.Първата степен се приземява с двигатели, а обтекателите се спускат с парашути. Това е съвсем различно нещо.

И пак да попитам...Вярно ли е , че частна компания за 10 г. направи това, което мощният СССР и путинова Русия не могат да сторят и досега?

частен ти е кенефа пред двора

Да вярно е и поне още 3 са на път. Но тва нас не ни грее. Рускя владее Българската икономика

Мрежата спътници Starlink трябва да осигурят достъп до интернет за всички жители на планетата. Надай са коньо на прясна люцерна...ха.ха.ха...

Абе той и батута не можел да праща хора в на МКС ама... Абе той и батута не можел да навре в кучи гъз Роскомикс в бизнеса за сателити ама ... Абе то и теслата била много зле и нямало как да бие другите коли ама... Абе те и електирческите коли не можели да вървят на студено в Швеция, ама.... тия ги знаем дришльо - всички си ги казвал.

Пускайте всеки ден сводки и за останалите дейности на ЦРY, не само за умножаването на шпионските спътници... Уверявам ви, че има много по-интересни.

Ей съвсем ви вгорчи живота на вас руските малоумници тоя Мъск :))) Перко, след година-две когато всички сателити на Starlink са вече в орбита, ще стане невъзможно плешивото джудженце в Кремъл да налага цензура :))) пРоскосмос няма ли да вземе мерки нещо? хахаххаха

Все пак, за да "ловиш" нет-а от Старлинк си трябва и хардуер (малка самонасочваща се сателитна чиния), който хардуер ако няма откъде да си го набавиш ще си гледаш сателитите само като светещи точки в звездното небе. Накратко ако някоя сатрапия реши да не дава достъп до такъв нет на населението си може да го направи доста успешно като забрани вноса на подобни чинии.

ех... луд умора няма. Не се спря с простотиите си. Почвам да се съмнявам да не си Гогов :))))

Много лабаво неска, дека е онзи дебил нанайсито.

Какви парашути на ракетата носитeл Falcon 9 с които се приземила на платформата ? Явно тоя дето е написал тази глупост е парашутист, който даже не е гледал и филмчето което е сложил. Изскуствен интелект спокойно може да замени пвечето български журналя, без дълго време да се забележи най-накрая, заради повишаването на качеството на публикуваните материали..

Препечатка- машинен превод от Телеграфната Агенция на Съветския Съюз. Какво очакваш. Руслямците все още СССР ги информира. А още навремето или лъжеха безсрамно или пишеха тотални тъпотии. С парашути се спуснаха обтекателите на полезния товар, струващи около 6 милиона долара.

Айде Стенли айде, само два поста за половин час - да не те хранят в момента лелите в хосписа бе. Действай.

Интернет глупости, ако беше за това няма избиване.

Това за интернета е за "инфантилите" "дебили". Другите много добре знаят, че става дума за "сателити бомби" които се движат със 28 000 км/ч и са на 500-600 км над главата ни, което означава - време на рекция 45-90 сек. С това плашат руснаците, ама и те не изостават като им го връщат с "Посейдон". Ще измият Хамерика. Така че танто за кукуригу!. 1:1. За сега споко! Чакаме нов рунд на европейския театър на военните действия. Ха на здраве!

Само дето тези сателити ще изгорят в атмосферата, преди да достигнат земята. Тези теории разправяй в хоремага на пияните пенсионери. Може някой и да ти повярва! :)

Верно ли няма? 100 милиона абонати по 20 долара са 2 милиарда на месец и 24 милиарда на година. Досега за сателити и изстрелвания са похарчили 500 милиона. Ами ако са 500 милиона абонатите? Само болни мозъчно путлерасти търсят под вола теле.

Както е казал поетът за твоята селска натура - "в главата почешеш ли се тъй-на еднъжки, пари да падат наместо въшки!" Става въпрос за 5G военни обхвати запазени за НАТО, която май беше военна организация, нали? Спътниците на Пентагона са на орбити от 335.9–1,325 km над Земята: https://en.wikipedia.org/wiki/Kband(NATO) https://en.wikipedia.org/wiki/Starlink The satellites will employ optical inter-satellite links and phased array beam-forming and digital processing technologies in the Ku and Ka bands, according to documents filed with the U.S. Federal Communications Commission (FCC). https://en.wikipedia.org/wiki/Kband(NATO) The Ku band is the portion of the electromagnetic spectrum in the microwave range of frequencies from 12 to 18 gigahertz (GHz). The Ka band (pronounced as either "kay-ay band" or "ka band") is a portion of the microwave part of the electromagnetic spectrum defined as frequencies in the range 26.5–40 gigahertz (GHz) Накратко за твоята селска натура: Ако определена организация подчинена на Пентагона, реши да "продава военен 5G спътников Интернет" на туземците в Африка - организацията трябва да получат лиценз от Пентагона и да си инсталират 5G спътникови антени подобно на корабите MedallionNet и наземна кабелна или 5G IoT мрежа в страната си и след това да си събира парите от туземците, и да плаща на Пентагона... Погледни сайта на организацията SЕS доставяща Интернет на закотвените за поне година круизни кораби MedallionNet: https://www.ses.com/ Елементарно байновото, нали? "в главата почешеш ли се тъй-на еднъжки, пари да падат наместо въшки!"

А кои им е дал разрешение за глобален интернет? - като гледам военните на САЩ координирали самолети през стар линк.... Ако хуавеи е проблем за САЩ, то Старлинк са проблем за Китай...

Аз им дадох разрешение. Са трай.

А кой точно си ти?

Малоумник, не е задължително да ползваш интернет. Затвори се в някоя пещера и съвсем ще спреш прогреса!

Същият, който даде разрешение да се изгради и GPS мрежата. И мрежата от метео спътници. Та да може да намериш пътя до село. И да знаеш, кога слънцето ще ти напече мухлясалия мозък. Други въпроси имаш ли?