17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Използва първата степен на ракетата три пъти и я приземява на платформа в океана! Забележително постижение което някои хейтъри на САЩ и България оплюват,отричат и всячески се мъчат да омаловажат

Тая схема със заобикалянето на правителства и евентуалното премахване на цензура има няколко проблема: 1. Всяка държава управлява и лицензира ползването на честоти. Ако откажат на мъск лиценз, ще предоставя интернет, ама друг път. 2. Заглушаването на честоти не е ново и работи безотказно. 3. И Китай, и Русия, и Индия имат капацитета и ракетите да свалят спътници от орбита. Китайците вече го и демонстрираха. 4. В САЩ цензурата срещу консервативните е не по-малка от китайската цензура. Точно те ли ще борят цензурата? Или по-скоро ще налага своята цензура, а?! Едно време поне в ЕС имах някакво доверие, но предвид как се “справиха” с имиграцията, вече и на тях не вярвам, че наистина гарантират свобода на словото.

Бъркаш за ЕС. ЕС не се е справял с имиграцията. Германия покани имигрантите, а като и дойдоха в повече, натиснаха ЕС да ги приема... Меркел не само си вкара автогол, ами вкара и на целия съюз.

Напълниха и космоса с боклуци.

А ти пълниш форума с такива...

В Канада съм. В Канада съм...

Очакваме "съзвездие" от руски анимации в отговор. Ама то за Рогозин и тъПутин и това не е лесна задача :)))

Тази система от микромеки.... пардон микроспътници никога няма да заработи. Целта на мъск или по-скоро на тези дето го финансират е да направят "пелена" от боклици и непотреби "сателитчета", които да пречат на свободното извеждане в околоземна орбита на реални космически обекти. Това е разработка на цру, за да се скрие, че американците никога не са стъпвали на Луната. Факт.

Разбира се, а Земята е плоска, нали? Луната и тя е плоска. Освен това не е луна, а един тиган, който световната конспирация върти на телчица - ту от излъсканата страна, ту от загорялата. Та затова си мислим, че има тъмна и светла страна. Та така значи ...

Щурав, ти си твърде тъп дори за русофил! :)))

не се споменава за цена

100 за 2лв. Има ги в Илиенци.

Спокойно, другари, това е фалшива новина. Както ежедневно изтъква, другарят АК 47, ракетите на Мъск са балони взривяващи се при всеки старт, така че и тази е гръмнала! Няма сателити, които да ви следят, как крадете от двора на комшията! Смърт за империалистите!

мани го АК 47, той е много прост. Дано поне да е платен

Мани го АК47, той е много прост. Дано поне е платен..

Що? Ти дето се представяш за двама пишейки и отговаряйки си сам, да не би да си "безплатен"?

Не позна другарю... аз си се представям само с хехе... не е хубаво да съдиш за другите по себе си...

Това е хубаво само не мога да разбера ако се направи този интернет той дали ще е по бърз от 6 джи и ако е за какво е цялата тази дъндания със забраните.

Няма да е по-бърз от 6G, ако приемем, че 6G ще е по-бърз от 5G, който в момента надхвърля 1gbps. Основното на текущия "без кабелен" интернет е, че ползва наземни станции и ти получаваш сигнал от кула, която е на неповече от 5км от теб, а в градовете даже ти е на тавана. Предимството на Старлинк е, че ще предоставя интернет навсякъде - както на село, така и в средата на Тихия Океан. И една такава мрежа автоматично премахва цензурата от всяка държава, освен ако Спейс Екс или американците не наложат такава. Закъснението на сигнала ще е голямо и няма да става за игри в реално време, но за сваляне на файлове и разглеждане на интернет сайтове ще е пушка.

Вероятно ще се заобикалят и ограниченията наложени в Китай, Русия, Корея например.

Генерират космически боклук! Хиляди парчета желязо в Космоса. За да ни следят къде сме :)

Я разкажи, кой според теб се интересува, къде се намира кухата ти кратуна в момента?

само правят космически боклук тия

Споко. ще си направят проект за събиране на космическите отпадъци. Имат ръка за скачване с МКС, лесно ще хващат и отпадък. Важно е да се въртят някакви кинти.

Абе не е верно бе. Това е снимано в холивуд, двигателите са руски, а ракетата е союз ;-)

Интернет минтернет. Я вижте руснаците какъв безаналогов самальот имат. С глупости се занимават само краварите. Нали и така друзя?

Плува даже и под вода