SpaceX премина важни тестове преди пилотираните полети до МКС

Kocмичecĸaтa ĸoмпaния нa Илън Mъcĸ ще изстреля астронавти в началото на 2020 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсната пияна руска сган е вън от космоса до месец.

Четем коментари на абсолютно несведущи и неграмотни хора !

Хмм не 10 а 20 теста ще мине дори за ден, важното е парите да не спират да текат по сметките на Мъски

Ей не се наврещя ей, най-вресливият пациент от години.

кенефния лочник

Су57 си мина теста от първия (и последен) път. Даже ватника в него оцеля!

искам да се вдигне силоза,за да може и аз да си продам кукуруза

Дада е в отпуск по коледа и не работи/пише коментари

със човек премина ли силоза

Не се наврещя ей.

кенеф на коледа

кукуруз за продажба,издържа и на космически натоварвания

Не се наврещя ей.

бе кенефния плъх

напъни на мъск да напълни силоза

Напънал се трола и като погледнал - напълнил бил гащите... ха честито...

затова ли си сложи новогодишния памперс

По вероятно е космическата компания на Илън Мъск да застреля астронавта. Това поне им се отдава от по-малко опити. Вече и писна на публиката да чака излитане към МКС, Луната, Марс на астронавти. Пускайте някой уестърн!

Не се наврещя ей.

по кенефите бе врекащия по кенефи

Мдааа, друго са асансьорите до луната на Рогозин а? Или пък фабриките му, пак там, пълни с роботи? Неее, още по хубави са му тухларните, там... космонавти ежедневно кацащи с Федерация... Тъп трол....

валута за "друзята" от високотехнологични дейности.... Загуба от едно физическо лице.... Нищо, остават нефт и газ, но и там не е розово. Същото лице ще им спре крачето

Стига глупости! Човешкия вид няма никакъв шанс да оживее в реалния космос. Ама никакъв! Това, че подскачаме на стотина километри около планетата ни не е космос! Стига фантазии и харчене на пари за глупости!

Племето няма никакъв шанс да оживее в северните шири, където върлува люта зима! Ама никакъв! Възкликна вожда пред племето....

Технологии и наука се развиват с екстремни темпове. Вероятно съм прекален оптимист, но ни делят сто години от момента в който ще създаваме биосфера в космоса. Миниатюрни планети, които да осигуряват сигурност на хората при пътуванията им между планетите.

Виждали сме и затова смята е че на луната е кацнал ... холивуд Абе ти що си мислиш че им вярвамв на тия ментаци

Кацал е холивуд, ама не на луната, ами на главата ти. Тежко и лошо кацане ще да е било.

Толкова зор с дни да не са и седмици да звучиш различно и накрая пак те предаде манията ти, все същия наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър си. Други мании излекувахме, за тая днешната медицина си остава безсилна, какво да се прави.

Трябва да видите в Кейп Канаверал, с цената на какви усилия се отива в орбита около земята. Вижте и музея на Космонавтиката в Москва. Тука няма американци, няма руснаци. Направо си е страшно. Да те затворят в това желязо, братко, и да те изстрелят нагоре. Страшно е. Да, въпрос на престиж е. Ама, горките хора. Всеки който се хване да направи нещо ново в това направление, си слага голям кахър на главата. Една нищожна грешка, и всичко отива по дяволите, хора загиват. Затова, дайте да стискаме палци всичко да върви по вода.

Най-после да прочета един смислен коментар.

Трябва да видите в Кейп Канаверал, с цената на какви усилия се отива в орбита около земята. Вижте и музея на Космонавтиката в Москва. Тука няма американци, няма руснаци. Направо си е страшно. Да те затворят в това желязо, братко, и да те изстрелят нагоре. Страшно е. Да, въпрос на престиж е. Ама, горките хора. Всеки който се хване да направи нещо ново в това направление, си слага голям кахър на главата. Една нищожна грешка, и всичко отива по дяволите, хора загиват. Затова, дайте да стискаме палци всичко да върви по вода.

Само нема да се к'осите момчета. Космоса е голям, има място за всички, само за вас няма щото предпочитате да се карате вместо да мислите за нещо градивно.

Чета тук, и се чудя откъде се навъдиха толкова големи капацитети на тая пуста космическа тема. Но, да бяхте направили на Мъск поне един болт?

Ще ще ще и накрая нищо! И нещо което И до ден днешен не е постигнато от кравите от спейс х !Велики обещания, но този кораб дали литна и се приземи 10 пъти успешно ? не! а системата за спасение работи ли успешно? не ! И миналия път когато я включиха настъпи лекинка аномалиика при която Крю Драган се пръсна на парчета помитайки половината кейп канаверал А какво стана с великото обещание на лудите телета и особено на Мъск за приземяване с използване на реактивни двигатели ?! И нали точно Мъск обясняваше че приземяването с парашути било примитивно и демоде, и как няма да го прави като руснаците ! А каква стана тя , накрая Мъски най-нагло се отрече от думите си и копира руския метод! И защо ли? Ами защото приземяването с реактивни двигатели като пръснатия бойлер Крю Драган го доказа , е прекалено опасно затова ! АМъск обича да обещава хиляди неща , точно като бомбиралия бойлери за кукуруз които отиват на марс още утре , но това са неща в които само слабоумните козяцки дебили или балъците могат да повярват !факти

Заместваме СпейсХ с Роскосмос а Мъск с Рогозин и поста ти става светата истина :)

Що са пенявиш толкоз,бре ??? не ти стигат копейките май,а ?

Честно - на знам какво точно ви е сторил на вас лично..

Прецака бизнеса с извеждане на спътници на господарите им. А това е непростимо! Когато догодина прецака и извеждането на астронавти в орбита, те тогава да видиш, какъв огън и жупел ще се сипе върху него, от никому неизвестните тролове, в никому неизвестния форум на Дир :)

Очакваме включване- танкове, автомати, пистолети и други оръжия

Ще, ще, ще....

Гоше, една статийка за новите пушки няма ли да удариш така като за коледа?

Ми щомда не я тества на връх новата година, тогава може да каже че нарочно е взривена за фън на простолюдието Тоя до 5 години никой няма да го помни

Космическата и автомобилната индустрии благодарение на него вече не са същите - ще го помнят не след 5, а след 50, дори 100 години. Виж за тебе, Груьо- не съм много сигурен.

Мошенник с мащабно мислене...

не се наврещя тоя мъск ей

Бе няма ли дежурни санитари по коледа та пак си се разврякал, канчето с лекарства не се и очакваше да почне да помага ама поне да те държат вързан да не се пребиеш буйствайки по коридорите с тая раздвоена самоличност.

И тоя да не пропусне да се изкаже. Откъде ви изравят бе?

Изгълтай всичко от канчето и помоли да ти бият инжекция с успокоително, пак си хиперактивен и накрая някой ядосан санитар ще те заключи в килера.

дали е годен кукуруза в силоза правиха ли

Питай руслямците. Те са специалисти по кукуруза.

продавам балони и силози преди коледа,а на някой май не им се иска това да е така понеже аз не давам бонуси за празноглави пишещи джурналя

Има една турско-арабска поговорка: "Не размахвай краката, преди да си възседнал коня!" :)

знаете турските поговорки,а наште забравихте

Явно животът ти е прекрасен! Колкото по-малко, толкова по-малко, нали? :) Или, може би, трол елементарен?... Най-вероятно.

Както обикновено Мъск ще покаже "кузыкина мать" на атрофиралите бивши ко(с)мически величия! Браво!

мъск да покаже как лети аномалията дето думка на космодрума

Той отдавна показа, бе тъпак! Ето гледай: it.dir.bg/tehnologii/kosmicheskata-kapsula-drakon-na-spacex-se-skachi-s-mks

сега вече може да се вози кукуруз на силоза до космоса

Да, може. Защо не? Нали лунните тухлари трябва да имат качамак за ручанье? :)

ония във мохаве ли

"кои тухлари", а, недей да скромничиш чак пък толкова. Тъпичко ти се получава.

Ония на Рогозин, дето чакат асансьора за работа на луната :)

батута правиха ли тестове

Не, на едно СУ тествхаме батута, ама не знаем, май падна някъде.

в океана ли говориш

Говори за 5 руски инженера дали фира за кефа на жужи