17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това, не беше ли Спейсшипа а? КНа който бурния вятър отнесе кюнеца, и сега мъски щял да изпитва остатъците от него! Пръцки с лук ще изпитва!

та е ударил по това с което мислиш и акаш

Кат гледам ти което акаш...го слагаш в говнокофата за смет на раменете ти.

Слагам пуканките и тръпна в очакване на новите фойерверки за милиони на бате Мъск!

Изведе 60 спътникак днес и си приземи бустерът. Достатъчно ли ти е, да не се задавиш от злоба и безсилие сега?

Или ще гледаме яки фойерверки, или ще гледаме успехи! И в двата случая - пИчелим! :)

Чакаш да видиш поредният успех на Мъск нали?

Взехте дизайна от руския филм "Кин Дза Дза" , нали ?

Хайде феновете на този филм да се съберете някъде другаде! Само едно и също пишете. Разбрахме на какво прилича, не е нужно 100 пъти едно и също да повтаряте!

Може да е ненужно, но какво друго да кажат? Как Русия 2XUZ-та ще направи нещо? Мани ги, да се радват. Че друго не им остава.

Тва мяза на циганско кюмбе,само кюнците липсват

В киноцентъра в Бояна ли ще тестват? За един приятел питам.

Schilo

Да товарят Хилъри и Тръмп и да поемат към Марс. Ама се опасявам, че ще почнат по навик да налагат американския начин на живот и на марсианците.

Да ги освободи

Като гледам снимките виждам нещо сглобено от първолаци в час по трудово обучение, а неще построено от първокласни инженери. Какво очаквате от един измамник като Мъск.

това е макет на гюм бит от градушка

Това казан за ракия ли е или космически кораб от филма "Кин Дза Дза"? Който е гледал филма аналог на Star Wars, значи вече е доста на годинки :D :D :D

Апарата Ийгъл е облепен с тиксо ,фолио и картон. Как са се прилунили с тази барака.

Влезте в YouTube и вижте Mars Nikon P1000. Venus P1000. Не може да се кацне на светлина.

А! Че това е гравицапата от Кин Дза Дза.

Хахахахха - сега прочетох и Вашия коментар. И на мен това ми дойде на ум първо. Обаче малко хора са гледали този филм от тук присъстващите младежи предполагам.

Това мяза на бракуван руски самовар....

Дойде времеедни кинти да се превеждат и макетчето се оживи

докато окончателно не фалира и откаже Роскосмос...

Докато не изцеди всички кинти от балъците този шарлатанин няма да миряса...

докато не фалира и откаже от надпреварата Роскосмос...

Добро кюмбе! В него ли ще варят 100 човека или ще бъде по голям казана?

Това смачканото на сномката, от ламарина за кюнци и улуци ли е правено?

Какво е това нагънато нещо на снимката? Изглежда като сглобено от цигани клошари. Дори те си правят сигурно къщите по-добри.

Печка от ламарина.

Всъщност на първото видео се вижда, че при теста се намачква, още в самото начало. Такива като Мъск трябва да бъдат следени от властите, че като нищо ще утрепат хора.

Сега погледнах видеото и се импресирах. То варела попуши малко, изпърдя се, и си остана на земята. Грейт!

А имат ли изобщо ракета (без руски двигатели), с който ще качат тоя варел до Марс? Защото сведущите, покрай много хил, може и да са изпуснали някоя по-нова информация около ракетите им с руски двигатели....

BajMihal

Кой от двигателите, ползвани от СпейсЕкс е руски бе умнико? Мерлин или Раптор? Я опитай да прочетеш малко преди да сереш тук!

А по принцип нали знаеш че по правилата на НАСА неговите двигатели не могат да извеждат хора. Иначе му стискам палци колкото е по голяма конкуренцията толкова прогреса ще върви напред.

Тоз варел много намачкан, бе!

Всъщност прототипите са 2. Един в Бока Чика и един в Кейп Канаверал, които ще се конкурират вътрешно фирмено. Прототипите отдавна не са като тези от снимката, а са с добавени няколко пръстена и връх, като са около 2,5 до 3 пъти по-високи от показания на снимката прототип ползван за първия тест. Тези в Бока Чика са по напред, но освен да се конкурират двата екипа ще взаимстват успешни решения. Бих дал линк към снимки на прототипите, но ще изтрият коментара, но който иска може лесно да ги намери, като изключим путлерастите, защото по принцип са тъпи.

Ето все пак линк: teslarati.com/spacex-installs-starship-nosecone-east-coast-progress/

ти на перона и линк ли имаш към пушещия варел

Толкова бутафорен декор не е имало от времето на нямото кино. Но поне няма да им е жал за ламарините след "аномалията".

Докато се присмиваш на наистина смешно излгеждащия им кораб, който в крайна сметка ще вози хора до Марс хората ще си летят дотам а ти ще продължаваш да ги сочиш с пръст от дупчицата си в гетото и да им се присмиваш от мизерията, во която тънеш до степен да не можеш да я видиш.

Не е много сигурно,че ще вози хора до Марс.

BajMihal

Но пък е много сигурно, че ти ще си останеш в мизерията в която си.

Уви, в нищо не можеш да си толкова сигурен.

През 1989 година също имаше преносими устройства за предаване и приемане на разговори.Например Моторола Микротак 9800х.Сега произвеждат Самсунг С10. Тогава преди двадесет години,сега,както и занапред тъпънари ще разгръщат с пълна мощ собствените си величини в рубрика като тази и ще разкриват невероятни умствени заложби. Въпрос на задачата.Каква част от тези хора имаха преносими устройства за разговори през 1989 година и през 2019 година?Направете сравнение! Помощна звезда.През 1989 година в България(Народна Република България) нямаше международна връзка свързваща електронно-изчислителни устройства обслужващи много потребители.

От 1989-а досега минаха 30, не 20 години.

Това чудо от Кин Дза Дза ли го изкопираха?

Точно се чудех как беше името на съветския филм от близкото минало !

тва на снимката да не е играчка от ония жълтите яйца дето се продават по сергиите за по левче

Следващият проект е електрическо водно колело, вече имам 3 милиона деюозита, така че споко

И това чудо ще лети?! Никак, ама никак не ми се вярва. Най-добре да отидат на психиатър.

ами те за това ди си Голю Босев, а той е мултимилионер.

Дай номера на твоя.

глупако...Това е тестов модел за изпробване на двигателите и възможността за излитане и кацане. При това умален модел! В този случай нужно ли е да се ползват композитни и други материали, устойчиви на високи темпертури и радиация, каквито ще има на истинския кораб?! Естествено, че външният вид на умаления модел няма да изглежда толкова впечатляващ. Но един червен, съскащ и бълващ отрови трол едва ли може да се досети за казаното по-горе.

да изстрелям към марс една бетонобъркачка, малко отстъпва по аеродинамика на бетоновия възел на мъск, но проблемът е само докато мине атмосферата, във вакуума лети супер.

Не съм сигурен, че бетонобъркачката отстъпва по аеродинамика, само виж каква глупост спретнаха, след като малко по-силен вятър бутна първия “кораб” на мъск

не мога да се меря с Мъск, моите пари стигат само за бетонобъркачка. всеки Санчо е яхнал към Марс това което има.

Ти би се радвал ако те вземат на работа в кварталния бетонен възел да управляваш лопата. Но и за това не те бива, можеш само да врещиш празни приказки.

я си чисти кенефите, че да не те карат да ги облизваш с език.

Не се засягай толкова бе, повечето постове тук все ти си ги наспорил а от моя пак те втресе и ти докара рецидив на поетичния уклон с химически молив. Толкова пъти те докарах до ремисия поне за това, старай се малко повече да го контролираш. За лунните мисии почвам да губя надежда, че ще мога да помогна на докторите ти но давай да не захвърламе постигнатото дотук. И не се хаби с цъкането на всичките тия +/-, отдавна всички те знаят.

Очевидно словото не ти е силната страна. Изобщо не бих си губил времето да ти отговарям, ако не беше толкова дезориентиран. Това е единствения пост който съм написал заедно с отговорите до теб и то заради дребнавото ти заяждане. Иначе, нито имам време да пиша, нито желание да се занимавам с такива плоскоинтелигентни като теб. Този пост го написах за да си направя една доброжелателна шега, нещо като дружески шарж на Мъск, давайки си сметка колко трудно се правят космически ракети и кораби. Иначе, на мен ми е пределно ясно, че това е тестов модел който трябва да стигне донякъде в атмосферата за да се изпробват двигателите и затова изглежда толкова недодялан. Остани си със здраве и приятно изсветляване на погледа.

Да бе да.

Това краварско творение, изключително много прилича на казан за варене на ракия))) Опита бил успешен, щото се вдигнало на няколко метра от земята и после кацнало...ще припадна от смях))))))

А твоя кораб колко се издигна?

Не ти схванах въпроса, най-вероятно щото си много прост и не блестиш с особен интелект!

Не си разбрал въпроса! Очевидно е кой е по-прост! Смееш се на успеха на другите, а ти самия само от казани за ракия разбираш! Когато направиш това, което направи Мъск (или повече), тогава се смей!

Оди да пишеш в някое козяшко издание...там ще намериш подходяща аудиенция, за проникновенните си критики!

Ставате прозрачни червените тролове. Като ви заклещят на тясно и не можете да отговорите, започвате да пишете за някакви козяци. Аз това животно не го знам и затова не се и засягам. А ти ако искаш продължавай да се пениш, може някой ден да изкараш копейки за една лада!

то от горе от дупката (до пожарогасилетя) някакъв дим излиза . може и за ракия да е

На умствено изостаналите руски слуги акълът ви не стига по-далеч от казан за ракия, знаем го отдавна, стига врещя. Хич не гледай какво правят хората, или ще ти се привиди казан за ракия пак и ще преглъщаш или ще зинеш от почуда какво могло да бъде правено и ще ти приседне, все си от губещата страна - както обикновено но може пък и да ти писне и това, знае ли човек.

Аааа, на земята си остана, само пръдна и попуши малко.

това е някаква бутафория, нали декор някакъв ....... просто не може това да е космически кораб

Разбирачите нали всеки ден космически кораби за ходене до Марс гледате, кои са Spacex та да имат думата по въпроса.

това нещо е гюм !

Чудесно, само остава да се прекръстят на SPA сeX

тва е правено с дървен чук, ножица и нитачка . от тенекия за олуци е : )))) после москвича бил дървен : )))

поне тия вдлъбнатини да бяха ги изправили отвътре с ритник . абсолютен Г Ю М : ))))

> улуци

Е, да си признаем, че поне в правенето на фантастични филми САЩ са много добри.

И в това са добри

А ще може ли да се прави секс в него?

Ще може и филм за възрастни да се снима.

на тва нещо от станиолче от цигари ли е

Ти не участва ли в дарителската кампания за събиране на станиолчета от цигарените кутии?

За тестови прототип керамично покритие ли искаш?

Може ли да е с шоколадова глазура и фигурки от фондан?

Нещата в Тесла.... са зле. Нова опорка за отвличане на вниманието! Ще говорим хвалебствено за Спейс Х. Няма да се публикуват неудоби видия от някой "аномалии" които станаха с Кру Дракона. Само хвалебствено. Нещо и за тунела със свръхскоростните тръби се замълча .... Някоя огнехвъргачка?? или Воден пистолет?! няма ли да изобрети гения. Да поддържа пламъка, не за друго.

Ти по-голям изобретател ли си? Я кажи какви патенти имаш? Да се смееш на хора с повече акъл от теб не е добре за теб!

Това Кру към Драгона, с грешен ред на буквите ли си го написал?

Много са зле, да, не могат да смогнат с поръчките.. Друго си е Нисан Лийф, всеки дилършип има поне по 30 на паркинга, както сами се хвалят..

Само не разбрах защо, след като са толкова напред с поръчките, не не могат да смогнат, защо са толкова назад с парите?!

Тъп си затова не разбираш. Всички изкарани пари ги вкарват в разширяване на производството, нови заводи, нови екстри и иновациии.

BajMihal

Ми като не можеш да разбереш, къде се буташ? Има нещо наречено производствена мощност. Но за да ти го обясня какво е, трябва да имаш поне една работеща мозъчна гънка. Очевидно на теб ти липсва и тя.

Много ми напомня на кораба от филма "Кин-дза-дза"...

изпревари ме : )) прилича също и на кораба на джуджето Хаяско и Пишпунта

КинДзаДза е велик филм!! :-) Пацака!!

надувам балони със свирки на панаира

че теста ще е на 500 метра,щото не се знае дали ще литне на повече

да фанете да прочете оригиналната статия,а не преписаното съчинение на стоян гогов

Така ли пише в оригиналната статия, че не се знае дали ще литне на повече? Или сам си го измисли? Голям си гений!

рептилите тук които до вчера въртяха шайбата на телефона понеже само вече памперса си могат да сменят сами освен да храчат с/у всичко ново защото ушанките освен да пият лусион друго не могат оплюват всичко без дори да разбират какво е но……..старите коне си отиват в позор

да не ви прожектират как се правят балони

дано да няма пак някоя аномалия от пушеци

И ако има какво? Или не знаеш че тестове се правят именно за да се отстраняват подобни аномалии на земята а не в космоса. Но какво да ви прави човек. Посрахте се от кеф, че един тест им беше неуспешен (което си е успешен тест хванал проблем) но дума не казвате за всички успешни излитания и кацания които правят. Я кажи, кога за последно любимите ти руснаци изстреляха нещо?

Редовно изтрелват, защото любимите ти кравари пазаруват ракетни двигатели от тях! Иначе щяха да ходят в открития космос, подскачайки на батути!

Е щом казваш, значи предстоят само хубави дни за Роскосмос :) Миналата седмица направиха доставка до МКС, утре ще изтрелят 60 спътника, другата седмица тоя тест...

Между другото, утре ще изстрелят 60-те спътника като новина ще бъде ако пак отложат изстрелването. Иначе ще е поредната рутинна мисия за коиято я се спомене я не.

Новина ще бъде ако ракета на Мъск се издигне на височина повече от 170 километра щото на повече не могат.... При последното изстрелване от Хевито стигна 166 и горивото във втрората степен свърши, двигателите изгаснаха и точно преди ракетата да почне славно да се връща по балистина траектория на Земята, товара (някакъв спътник) се отдели, запали си неговите двигатели и леко-полека тръгна да си търси сам мястото сред останалите небесни тела!

Чак се чудя, да се смея ли или да плача. Те хората са му казали, че ще пуснат спътниците на 440 км. а те след това ще си се позиционират на 550 км. То ти вика, че повече от 170 не могли да достигнат.

Смей се, плачи, прави каквото искаш.... потърси в тубата старт на хевито и гледай телеметрията! Отделно , ако имаш малко по серизони познания по физика от да кажем..... 4-токласник началото на първия срок и прочетеш данните на ракетата и ги споставиш с знанията си по физика, ще видиш, че ракетата е двустепенна, първата и степен гори 187 секунди (около 3 мин), втората гори около 400 секунди (малко по малко от 7 мин) или общото време на работа на двигателите на ракетата е по-малко от 10 мин.... толкова... повече няма! НЯМА БЕ НЯМА!!!! 10 мин.... по спесификация! Най-голямата височина, която ракетата е достигала по време на рутинни стартове е 179 км, като регулярно се движи между 155 и 166 км (при последния старт беше 166 км). разбира се това зависи от товара, който трябва да се качи, но повече от 179 км не е стигала.. няма сила за повече... За сравнение Протон -М освен всичко друго за финална степен има ускорителен блок Бриз-М (обикновенно), чиито двигатели работят 3000 сек. (или около 50 мин)...

BajMihal

:) Ти не рабираш, пича е гледал тубата . Ходи обяснявай на форумен тъпак колко спътници къде се качват. Той си знае неговото. Все едно е да спориш с плоскоземец - няма начин просто.

Така де, щом форумния трол казва, че при някакво изстрелване са стигнали то 160 км. то сигурно е така. Тия дето плащат за изстрелване на сателити сигурно са доста по тъпи от него и за това предпочитата основно спейсекс. Иначе, ОК, нищо чудно да се имали задача да изведът нещо на ниска орбита и за това да се гонили тая височина (или пък е било тест). МКС е на 500 км и спейсекс редовно доставя товари до там. Бри това бустерите и са за многократна употреба и си кацат перфектно на земята (последното изстрелване беше минала седмица). Днес ще изведът тия спътници на височина 550 км като ще ги пуснат на 440 (1 час 2 минути и 14 секунди след старта). Както винаги всичко ще се излъчва на живо и в сайтът им е даден таимлаинът на мисията. Кога ще си гасят двигателите е без никакво значение. Важното е първо да изведът спътниците и второ да си преиберът бустерът успешно. Иначе, бих се радвал да кажеш кога можеме да се порадваме и на изстрелване на руска ракета.

Както и предположих - новини липсва а в момента пускат спътниците...

Пускат спътниците? Гледа ли изтрелването на живо??? 171 км максимална височина достигна ракета.... Гледа ли го? Гледайте бе! Те хората го предаваха на живо , барабар с телеметрия!!!! харевса Ви не харесва Ви.. това е положолението! 170 км .. толкоз!!!! и не защото аз го казвам... ами такива са реалностите.... рекатата стига до там по-нагоре не може...

Успех!