17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех!

дано да няма пак някоя аномалия от пушеци

че теста ще е на 500 метра,щото не се знае дали ще литне на повече

да фанете да прочете оригиналната статия,а не преписаното съчинение на стоян гогов

надувам балони със свирки на панаира

Много ми напомня на кораба от филма "Кин-дза-дза"...

Нещата в Тесла.... са зле. Нова опорка за отвличане на вниманието! Ще говорим хвалебствено за Спейс Х. Няма да се публикуват неудоби видия от някой "аномалии" които станаха с Кру Дракона. Само хвалебствено. Нещо и за тунела със свръхскоростните тръби се замълча .... Някоя огнехвъргачка?? или Воден пистолет?! няма ли да изобрети гения. Да поддържа пламъка, не за друго.

и го надуй

Така ли пише в оригиналната статия, че не се знае дали ще литне на повече? Или сам си го измисли? Голям си гений!

изпревари ме : )) прилича също и на кораба на джуджето Хаяско и Пишпунта

Ти по-голям изобретател ли си? Я кажи какви патенти имаш? Да се смееш на хора с повече акъл от теб не е добре за теб!

Това Кру към Драгона, с грешен ред на буквите ли си го написал?

на тва нещо от станиолче от цигари ли е

А ще може ли да се прави секс в него?

Е, да си признаем, че поне в правенето на фантастични филми САЩ са много добри.

Ще може и филм за възрастни да се снима.

Ти не участва ли в дарителската кампания за събиране на станиолчета от цигарените кутии?

За тестови прототип керамично покритие ли искаш?

Може ли да е с шоколадова глазура и фигурки от фондан?

Много са зле, да, не могат да смогнат с поръчките.. Друго си е Нисан Лийф, всеки дилършип има поне по 30 на паркинга, както сами се хвалят..

рептилите тук които до вчера въртяха шайбата на телефона понеже само вече памперса си могат да сменят сами освен да храчат с/у всичко ново защото ушанките освен да пият лусион друго не могат оплюват всичко без дори да разбират какво е но……..старите коне си отиват в позор

тва е правено с дървен чук, ножица и нитачка . от тенекия за олуци е : )))) после москвича бил дървен : )))

поне тия вдлъбнатини да бяха ги изправили отвътре с ритник . абсолютен Г Ю М : ))))

> улуци

И ако има какво? Или не знаеш че тестове се правят именно за да се отстраняват подобни аномалии на земята а не в космоса. Но какво да ви прави човек. Посрахте се от кеф, че един тест им беше неуспешен (което си е успешен тест хванал проблем) но дума не казвате за всички успешни излитания и кацания които правят. Я кажи, кога за последно любимите ти руснаци изстреляха нещо?

Между другото, утре ще изстрелят 60-те спътника като новина ще бъде ако пак отложат изстрелването. Иначе ще е поредната рутинна мисия за коиято я се спомене я не.

Чудесно, само остава да се прекръстят на SPA сeX

КинДзаДза е велик филм!! :-) Пацака!!

това нещо е гюм !

това е някаква бутафория, нали декор някакъв ....... просто не може това да е космически кораб

Това краварско творение, изключително много прилича на казан за варене на ракия))) Опита бил успешен, щото се вдигнало на няколко метра от земята и после кацнало...ще припадна от смях))))))

да изстрелям към марс една бетонобъркачка, малко отстъпва по аеродинамика на бетоновия възел на мъск, но проблемът е само докато мине атмосферата, във вакуума лети супер.

Новина ще бъде ако ракета на Мъск се издигне на височина повече от 170 километра щото на повече не могат.... При последното изстрелване от Хевито стигна 166 и горивото във втрората степен свърши, двигателите изгаснаха и точно преди ракетата да почне славно да се връща по балистина траектория на Земята, товара (някакъв спътник) се отдели, запали си неговите двигатели и леко-полека тръгна да си търси сам мястото сред останалите небесни тела!

А твоя кораб колко се издигна?

Редовно изтрелват, защото любимите ти кравари пазаруват ракетни двигатели от тях! Иначе щяха да ходят в открития космос, подскачайки на батути!

Не ти схванах въпроса, най-вероятно щото си много прост и не блестиш с особен интелект!

Е, явно ги рабираш повече нещата от тия дето изстрелват спътници. Щото в обясненията за мисията се казва, че спътниците ще бъдат пуснати на 440 километра и след това ще си запалят дигателите и ще си отидат на орбитите на 550 километра. Но щом си казал 170, значи 170...

Не си разбрал въпроса! Очевидно е кой е по-прост! Смееш се на успеха на другите, а ти самия само от казани за ракия разбираш! Когато направиш това, което направи Мъск (или повече), тогава се смей!

то от горе от дупката (до пожарогасилетя) някакъв дим излиза . може и за ракия да е

Чак се чудя, да се смея ли или да плача. Те хората са му казали, че ще пуснат спътниците на 440 км. а те след това ще си се позиционират на 550 км. То ти вика, че повече от 170 не могли да достигнат.

Опа! Пак се нааках!

Не съм сигурен, че бетонобъркачката отстъпва по аеродинамика, само виж каква глупост спретнаха, след като малко по-силен вятър бутна първия “кораб” на мъск

Е щом казваш, значи предстоят само хубави дни за Роскосмос :) Миналата седмица направиха доставка до МКС, утре ще изтрелят 60 спътника, другата седмица тоя тест...

Само не разбрах защо, след като са толкова напред с поръчките, не не могат да смогнат, защо са толкова назад с парите?!

Ти би се радвал ако те вземат на работа в кварталния бетонен възел да управляваш лопата. Но и за това не те бива, можеш само да врещиш празни приказки.

На умствено изостаналите руски слуги акълът ви не стига по-далеч от казан за ракия, знаем го отдавна, стига врещя. Хич не гледай какво правят хората, или ще ти се привиди казан за ракия пак и ще преглъщаш или ще зинеш от почуда какво могло да бъде правено и ще ти приседне, все си от губещата страна - както обикновено но може пък и да ти писне и това, знае ли човек.

не мога да се меря с Мъск, моите пари стигат само за бетонобъркачка. всеки Санчо е яхнал към Марс това което има.

Разбирачите нали всеки ден космически кораби за ходене до Марс гледате, кои са Spacex та да имат думата по въпроса.

я си чисти кенефите, че да не те карат да ги облизваш с език.

И това чудо ще лети?! Никак, ама никак не ми се вярва. Най-добре да отидат на психиатър.