17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чети, чукча, чети- поръчани са, което значи, че вече ги има.

Това е за хъместия.

ох миличкия наивник. а останалото прочете ли? Електрическият му двигател ще може - значи още НЕ може В оборудването му ще фигуриратц - ама ще НЕ фигурира В оборудването му ще фигурират - ама още НЕ може "Стойността на разработката се оценява на над 1 млрд. рубли (13,1 млн. евро)" т.е. вкарали са толкова пари и толкова изследвания колкото е стойността на едно Бентли.

"ще" може да се спуска на дълбочина до 2,5 км -ама още НЕ може

Очаквам нова истерия отвъд океана и твърдения за това, как ще им режат оптичните кабели за свръзка. Хахахах

Каква пък истерия може да има от една анимация и поредното ЩЕ.

Путин потъва в океана, очакваме повишаване нивото на океаните

сигурно са спътниците на Роскомикс.

Пише ли кой ще ги произвежда?

Каква е тази тоалетна хартия до Путин? Ако започне да влиза вода и всичките са оакат?

Бих се опитал да ти обясня, но предполагам за конденз не си чувал, така че се отказвам...

BajMihal

Отдавна има интелигентни решения за конденз, но явно ти не си чувал за тях. Та няма да се опитвам да ти обясня... няма да разбереш, щом мислиш, че тоалетната хартия е единственото решение

Отваряш прозореца ли?

Още през 1960 г. американският флотски лейтенант Дон Уолш се спуска с батискаф на дъното на Марианската падина. Обаче сганта се кефи, че руснаците били "пак първи", на 2,5 км.

ми изчетох всичките коментари и не намерих някой да се кефи . единствено някви козяци демонстрират недъгав хумор и си пишат сами

Виж примерно наАКания, Грухчестия кви ги плещят, както и незнаещия добре български Пионер

Ей ама как избирателно пишете новините този американец е бил поканен на изобретения през 1948 от швейцарския учен О. Пикар!!! Батискафът „Триест” . Получава името си от италианския град Триест, където са произведени повечето от неговите съставни части. Точно като космическата програма в момент американците ги развозват навсякъде ама разбираш ли те били най....

Батискафа е американска собственост, освен това имат и други батискафи. И защо този американец военен е бил поканен от Пикар на батискаф собственост на американската от 1957 г.?

Не се борят за приза първи, стигнал до 2.5 км дълбочина: "Стойността на разработката се оценява на над 13,1 млн. евро (и вече го ползват - ПЪРВИ). През 2016 г. компанията Lockheed Martin спечели договор за $166 млн. за тяхното проектиране и изграждане. Изпитанията се очаква да приключат през тази година."

Руските хибридни лъжи не са аргумент. Американската армия разполага от 60 години с батискафи стигащи Марианската падина, като Триест, Триест 2, Алуминиум, серията DSV, и др. Та американската армия има няколко от десетилетия. Това което е поръчано е нещо друго, най-малкото защото Lockheed Martin не се занимава с подводни апарати, а основно със самолети и ракети. Имат контракт за 166 милиона ама за неща нямащи нищо общо с подводни апарати. Просто руска фейк новина с измислени хибридки.

А както знаем, немалко подводни апарати на американците си остават форевър под вода. Хахахахах

Като Курск ли. Досега Руслямска държава води убедително с три четири пъти по-висок резултат

13,1 млн. евро има коли които на бройка са по-скъпи. сега ще се вържем на измислицата.

С право се притесняват от пентагона, с този батискаф Руснаците ще могат да им прихваната раговорите през подводния кабел, или да го повредят. Хи хиии!

да емигрират в САЩ.

ще ще... ще ще... а Курск беше на 100 метра дълбочина

Ще, ще.... празни приказки на руски олигофрени... Те нямаха един апарат да се потопи на 100 метра за да спаси оживелите от подводната бракма Курск, та се наложи да плащат на Норвежка фирма. Сега като удавиха от простотия единствения си док И ТОЙ ШВЕДСКО ПРОИЗВОДСТВО А НЕ РУСКО, в който ръждясалата консерва Кузнецов можеше да влезе - налага се Кузнецов да го теглят чак до Китай за да го ремонтират. Алкашите им дайте само да обещават и да лъжат.

снимката показва защо хората смятат че Путин е замесен във всичко

На снимката по дълбоко от 100 метра не може да далдиса, какви два км, какви пет лева. Атомните подводници не се потапят на повече от 1 км, че тази пластмаса!

тази снимка е на поне 4-5 години, ако се вгледаш има емблема на руското географско дружество ... просто бот редактора се води на следната логика - имам псевдо новина на с ключови думи Русия + подводници, не нека е Путин + подводници снимка имам ли, а има няква нищо че няма отношение към статията. в днешно време на това му се вика журнализъм!

Голема смехория е да четеш тук как с пяна на уста ,русофилите и техни слуги, бързат да заклеймят всяко съмнение за величието на руското оръжие! Какво чувство води тези жалки хорица ,че така хвалят руското оръжие ??? Като се замислим - предателския дух,който обладава комунистите. На времето чичко Левски също е пострадал от този предателски дух. Помним !

Е,значи вече руските шпиони ще могат да влизат в САЩ минавайки по дъното на Атлантика пеша. Путин по чехли ще ходи до Белия дом да си пие водката с Тръмп. Самият Тръмп проявил силен интерес как руснаците пият одеколон.

Кравите от всяко нещо се безпокоят, но руснаците най-накрая ще ги успокоят !

ще ще

а тоалетната хартия зад врата на дербния за кво им е?

За да попиват нахлулата вода. Ако не става да бърашат онова другото, което ще се случи, ако не спрат водата :).

възможно е за запотяване на стъклото, но наистина иглежда странно. Надали имат тоалетна отзад при двигателите :)

Горките луди говеда! Пак напълниха гащите, че след атомното торпедо дрон посейдон, руснаците отново ще ги изпреварят! Кво да се прави кравари, дишайте праха на руснаците и да ви е сладко!

Краварите другарю имат цял флот с подводници, а да не говорим за самолетоносачите. Русия имаха една КУРСК, която потъна заради стара технология на торпедатата в нея. И то така потъна, че русия не успя да я извади от дъното. Вадиха я западни държави, не венецуела или северна корея. Имат и един самолетоносач който изби вражеските армии от смях, защото се оказа, че е на въглища. Той пък потъна докато беше на ремонт на кея. Та много са се стреснали краварите от някакъв буркан който руснаците щели да топнат в океана.

Да прав си толкова са напред великите Американци че им откраднаха подводница на Руснаците даже и филм направиха да покажат как се сдобиват с нови технолигии

Тази дамаджана за чеп за зеле не става!

Ще, ще.... празни приказки на руски олигофрени... Те нямаха един апарат да се потопи на 100 метра за да спаси оживелите от подводната бракма Курск, та се наложи да плащат на Норвежка фирма. Сега като удавиха от простотия единствения си док И ТОЙ ШВЕДСКО ПРОИЗВОДСТВО А НЕ РУСКО, в който ръждясалата консерва Кузнецов можеше да влезе - налага се Кузнецов да го теглят чак до Китай за да го ремонтират. Алкашите им дайте само да обещават и да лъжат.

И с какво точно това обърнато корито уплаши американците? В САЩ дори частни лица и корпорации притежават такива, и то не само 6 броя, ами много повече.

Това, че за да ро разработят руснаците са изхарчили 13 милиона като половината са отишли за подкупи, а те не могат да 166 милиона с пазарна икономика да направят и един

И изведнъж по време на гмуркането др. Путин намери една амфора! Древногръцка! От 2-ри век преди новата ера! Да живее Великия Владимир Владимирович, корифей всех наук!

Ни улизам аз у таквози нещо - упасно ми са види

Руснаците разработват батискаф за 13 мил. евро, а американците правят същото за 166 мил $! Има-няма 10 пъти повече. ;)

Нормално! В САЩ дават заплати, осигуровки и пълна защита на труда, а при пияните свинчовци - лосиони за вана и само за празник - водка. Само чистачката в една хамериканска фабрика получава за месец колкото една ватенка за година. Та за това е разликата.

Ако нямат авариен шлюз-не стават за спасяване.

но могат при всякави условия да наместят спасителна капсула.

с тва нещо може да се режат комуникационни канали

и с тези батискафи ще може да спасява потънали подводници.

Каква поука бе пич? Жалко за момчетата там, МОЖЕХА ДА БЪДАТ СПАСЕНИ, но точно твоя кух кумир ПУТЯ ОТКАЗА помощ, когато това беше възможно. И за какво? За да се изрепчи, че можел сам... Да ама не (както се вида последствие). Та за каква поука ми говориш у тоя КУХ БАСТУН?

За Путин не знам ама ти наистина си кух... щом и един елементарен текст включва първосигналните ти реакции като у кучунцето на Павлов-)

BajMihal

И кое от казаното от мен не е вярно? Че Путин е БАСТУН? Или че пожертва живота на 118 млади момчета ей така напук? За каква поука става въпрос - пак питам (за един прЕател). И моля спести си епитетите по мой адрес ако нямаш какво да отговориш , това показва че си слаб и нямаш какво да кажеш.