"Спейс екс" изстреля 54 спътника с ракетата-носител "Фалкон-9" (видео)

Стартът от космическия център "Джон Кенеди" в щата Флорида бе даден в 01:56 часа българско време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя що вируси напълни космоса с covid-19 не е истина.

11 000 спътника е ударно количество боклук в орбита. Мъзгала требва да бъде накаран да си го събира след време.

А Рогонозин написа нова песен, зада има заплати в Роскомикс.

И жълтурите ако решат в прослава на партията да се изходят така ще стане весело. Трябва да се въведат регулации , който се изхожда в околоземна орбита да си чисти отпадъка.

За сега само руски и китайски боклук пада от небето. факт.

Щото така прочете в дира ли? Трябва повече да уважаваш понятието "факт".

Голяма глад е тоя Мъск, няма никаква жал към Путин, Рогозин и РосКомикс като цяло. Ще вземе да им докара инфаркт .Уф иде ми да паладея.

Защото товадъм видял последните 40 години много преди ДИРа

Защото изстрелват големи работи които стигат далеко. Първата степен е токова мощна, че не може да падне 5 дена. Това ако беше 1961 г. Гагарин щяха да го изстрелят с едностепенна ракета.

Космоса е голям за 62г. само един път се блъснаха два спътника. Даже ги предупреждаваха 2 дена с e-mail, че ще са сблъскат ама ония не отговорили.

Да пускат новина, че Спейс Х е изстреляла ракета е все едно, да пишат новина, че поредният градски автобус е преминал покрай спирката.

Ами сега, как ще спрем интернета на тая американска гадина Мъск? Чорт поберит!

Дежурните тролове веднага намесиха Путин. Ей, изчадия адови, ще може ли човек са прочете веднъж новина и нормални коментари, без изродското ви политиканстване. Ще намрази КАЩ заради вас! И през комунизма такава изродщина не е имало!

*САЩ

И като излезнат от употреба ще станат поредния боклук в космоса. Затова трябваше да е забранено за частни компании да припарват там. На тях за печалба не им пука дали ще съсипят нещо.

Ще има сателитен дъжд след време

Ои милото то. Чете коментарите и се дразнило милото. Ой ... Шаломов бил замесил някой си в коментарите и той плачка плачка.... Аре вземи сецв ръце бе сульо. Кво си се разциврил за някакъв полуевреин?

Мислещ, мислещ, колко да си мислещ? Дори не си правиш труда, да провериш, кое, как, що, а вече категорични мнения раздаваш. Сателитите са проектирани, след изтичане на живота им, да навлязат в атмосферата и да изгорят, уважаеми не мислещ.

Над 11 хиляди сателита и отломки летят горе, от началото на космическата ера, до днес. Досега нищо не е преваляло. Специално за теб обаче, ще метнем една китайска степен отгоре, та да се почувстваш щастлив.

Аха,. И това като изгори всичко е едно екологично. Писнало ми е от всезнайковци. То затова сме в тази мизерия.

Човекът се оплаква, дебилния тролът му репликира с насмешка. То от дебил нищо друго освен трол не излиза.

Пак репликираш, клоуне. Ама това като гори къде отива изгорялото от вредното ракетно гориво? Не е в космоса всезнайко, необразован!

Вредно ракетно гориво в сателит? Верно си дебил....

Овци, чифутите и масоните пак ви правят на маймуни! Къде са доказателствата че тез спътници изобщо ги има горе? Някой случайно да е одил да онякой от тия спътнци, да ги епипнал, да ги е докоснал, да се е снимал с тях? Няма нали? Е па тогава що ще вярвате на очевадни измишльотини на този евреин манипулатор. Нали видяхте, аз го разкрих, Мъск как измами света с оня Аполо дето уж бил литнал на Луната. Няма таквоа нещо, никой все още не е стигал до Луната, камо ли да кацне на него!

От 40-те до днес, над 2000 ядрени и термоядрени бомби са взривени от руснаци, американци, французи и т.н. Човечеството си е все така живо. Ако обаче някакво сателитче 2 кила изгори в атмосферата, то непременно хората ще започнат да измират. Ми не си мислещ. А за това, че живееш в мизерия, не са ти виновни другите. Ти сам си си виновен.

Ти правиш абсолютно същото с него. Какво ти говори това, за теб самият? :D

Идеална цел за руските ракети са тия сателити, има да ги гърмят с кеф! Мъски трябва да ги изстрелва в космически бункери, за да ги пази!

Що па да го спираме? Он нема да е за ора, ше е само за чипирани мумуни....

Ай да ги пуска че ми писна от ограничените мефабайти на Вивакомъ

Ти отдавна си намразил САЩ, комунисте!

В анимационните филмчета, нали? В реалността никой, дори и орките от Мужикистан, не е толкова тъп че да гърми по чужди спътници.

Отде ви изравят бе.

Сега "мислещ" бил той бе, LOL. Ненаврякал се врякалник не се наврешя ей.

Стартът от космическия център "Джон Кенеди" в щата Флорида бе даден в 01:56 часа българско време... ба си! американските ни братя са започнали да си изстрелват ракетите по българско време. ще побелим!!!

Давам ти да решиш една задачка. Горе летят 11 000 малки евтини спътника, качвани с една ракета по 60 парчета. Против сателитните ракети са бавни, тежки и скъпи. За всяка изстреляна такава ракета, американците ще качват по една с 60 сателита. В задачата се пита, кой първи ще фалира - гладната Русия или богатата Америка.

до тука виждаме, че единствения дебил си ти. Според тебе от какво е ракетното гориво на Фалкона? Ей.. ша са разчекнеш да плюеш и да защитаваш еврейчето.

Ами проста математика е, Америка с 11 трилиона дълг, а Матушката е само с около 200 милиард долара дълг, така че, Америка са си фалирала! Около 40% от бюджета им отива за плащане на лихви. А иначе, Русия не е тръгнала да сваля сателите и поста е яко тъп. Браво на Спейекс и на Мъск! Старлинк е супер и много хора го чакат с нетърпение.

космоса!

Просто, просто, колко да е просто? САЩ има работеща икономика и върти трилиони по света. Русия има умряла икономика и никой не и ще рублите, даже за тоалетна хартия. САЩ ги чакаме да фалират от сто години, а твоята матушка успя да фалира няколко пъти, да и се разпадне империята и какво ли още не.

Дебила не прави разлика между ракета и сателит... милият той... обърши си лигите и отивай да се учиш, да ползваш ножичка.

Ненаврякал се врякалник ей.

Дори останалите НАСА-зомбита се гнусят от тебе, неграмотен психопат.

Кофти че ушанките не го замърсяват, нали.

Нещо списвача се е объркал. Старлин Е ВЕЧЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ.

Дългът на САЩ е 23 трилиона, а не 11 трилиона. 40% от Държавния бюджет от 4,5 трилиона са близо 2 трилиона долара. Няма как на 23 трилиона да се плащат лихви 2 трилиона, щото това е близо 10% от дълга. Всъщност лихвите са около нулата и на практила лихвите по американския дълг не товарят бюджета. Но дори и 1% да са пак лихвите са около 230 милиарда, което е далече далече от 40% от Бюджета. Друг е въпроса, че дългът от 23 трилиона е основно вътрешен и основно към федералния резерв. В същото време външния дълг на Руслямска държава е 540 милиарда долара, само че при 5-6% лихва, което е около 27 милиарда долара. При БВП 1,3-1,5 трилиона долара и държавен бюджет около 100 млрд долара.

Отровно гориво ползват руслямците в Протоните и китайците навсякъде. Сателитите на Мъск са на ксенон и плазмени двигатели.

Абе, боклук, как па не намрази Руслямска държава, когато червената сган във всичко намесва САЩ?

Стига бе викаш само за руслямци и китайци ще е така ли, защото само те ще бъдат чипирани от управляващите ги. Аз си мислех па, че ще е за хората от останалата част от света.

Дада е прав! Ето го в картинка https://en.wikipedia.org/wiki/UnitedStatesfederalbudget#/media/File:FederalRevenueandSpending.png 390 милиарда са плащанията по лихви.

Онзи ден се виждаха десетина броя в редичка от България даже, ама трола си е трол.... То за него луна няма, слънце няма, сателити няма... щом става дума за Америка... Завистливи тролове - пукайте от яд... муххахххахххааа