Коментари - Световни 3D премиери: присаждане на отпечатана кожа, имплантиране на очна протеза | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изват дебелите и дълги протезни пи-ки. Подготвяйте тесните дупета

Какъв е смисълът на този напредък в медицината, ако човек се превърне в някакъв бездушен робот едва ли не? Съдейки по ковид пЛандемията, май нещата отиват натам.

смисълът е, че на богатите им трябват роботи , а не хора. и ако скоро обикновените хора не се осъзнаят, до няколко десетилетия за закуска ще се гълтат сини хапчета, за обед червени, а за вечер зелени, за десерт розови, може и малко желе. Хората ще са с имена номер 56, номер 465Б5 , Б444ГД и тн. , почивни дни няма да има, всички ще работят за шефовете на корпорациите, размножаването ще е изцяло лабораторно, а нормалното раждане ще е лукс познат само на богатите.

Значи мониторинга в проучването на принтирана и присадена 3D кожа в хода на клиничното изпитване е 2 г, а ковид РНК ваксинката я одобриха на мига. Аз ли нещо не разбирам или нас ни правят на прости?!

ГЛУПОСТИ НА ТОРАЛЕН МАЛОУМНИК. Има си роботи за 24/7 работа. Хората не стават за роботи.

Ти си си прост и естествено нищо не разбираш,

За какво са ни всичките тези пари, щом приятели нямаме вече?

Харесва ми. Първо ще ни уморят от мизерия и стрес до степен да ни разболеят. Но вече болни ли сме веднъж, тогава раят настъпва. Ще ни лекуват с най-модерни и високотехтологични решения.