17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудостта и малоумието са издигнати в култ през 21 век.

Фак оф

Шегаджии! Нося една и съща маска поне от 3 месеца. Още става, защото я слагам само за малко в магазина или на работа, въпреки че ми е падала и на земята. Докато тази не се скъса, не ми трябва нова.

значи на жената гащите никога няма да поумняет...

Превърнаха ни в роби с тия маски. Носим намордници. Позор!

Еми щом има умни часовници, следващата стъпка е умна маска. Напълно в крак с настоящата обстановка ! Важното е да има нови стартъпи на борсата, нови първични публични предлагания и нови акции, в които американците да си наливат парите от спасителния план на бай Джо.

Умен намордник. Какво друго прави, праща ли GPS информация?

Цял ден не работи пощата на Яху (Yahoo). АйТи секцията на дир-а да се "самосезира" :)

Има ли нещо умно и за мозък че на повечето одавна е за смяна или поне за пране

Маската няма значение важното е търговията да върви

Ех, защо не съм пилот на военен бомбардировач та като се съберат всички тези престъпници в Давос да насоча една ракета в сърцето им и да реша от раз всички проблеми на човечеството! Само физическото унищожение на тази пасмина е решение, нищо друго!!! Вервайте ми!!!

Това са най-злите сатанисти на земята. Опитват се да унищожат всичко живо на планетата ни. Само не знам как са купили всичките ни политици да им слугуват.

Тея на кой бог служат?

цЕл световен, пък и Економически форОм, с какви глупости се занимава? Оттам до извода, че световният икономически елит е сбирщина от нищо неразбиращи идиоти, е налагащ се.

Точно, чака се дамска превръзка, с крилца, умна.

С удоволствие констатирам, че тази статия още не е полазена от трола на дир.бг. Няма коментари, противоречащи с никого от коментиралите.

:) моята ми я даде на заем един приятел на 15.03.'20г. :)

На мен пък, не ми е ясно, как предизвиква "потрес", незнанието на простия факт, че при носене на маска, няма как да не вдишваш обратно въглеродния двуокис който издишваш?... Това е толкова логично и ясно, че неразбирането му направо е потресаващо. Много ясно, че маската е вредна по отношение на свободното дишане и в никакъв случай не предоставя необходимото количество кислород при вдишване... Да не споменаваме и факта, че при продължително, непрекъснато носене на маска, в материята ѝ се развиват и бактерии, които могат да предизвикат инфекции, най-малкото на носоглътката и горните дихателни пътища...