17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаят къде да търсят. Достатъчно е да отворят коментарите в ДИР.БГ. Всички велики умове са се събрали тук и споделят възвишени мисли и идеи...

Кога се появяват новите щамове.Ами след всяко пускане на нова Ваксина излиза поне по един нов щам.Мангъра им го каза,че ваксини в епидемия не се правят,а след като отмине.Иначе сами си създаваме нови щамове и после се борим с тях.

Идеята е да се намали броя на населението.

Всички тези напъни на СЗО започват да звучат като тъп виц.

Не им трябват "Велики умове" Трябват им обкновени лекари и и учени каквито има десетки, стотици по света, даже в България проф. Чорбанов, доц Мангъров, д-р Чалъков от ИСУЛ

"...да съдействат при изследването на нови патогени, заплашващи да се пренесат от животни върху хора и да предизвикат нова пандемия..." === Честно казано, това звучи плашещо. Резултатите от подобни изследвания могат да се използват за създаването на нови биологични оръжия. Без да навлизам в конспиративни теории, вероятността за появата на самия КОВИД-19 от лаборатория не е напълно изключена.

епа е те ви! зевзеко, dp са току под носа ви! той даже може да е шеф на всичките ви "най-добрите умове", а даже вече са и ваксинирани по пет шест пъти! което ги направи още по-железни, отколкото обикновен гей на парад е. :-)))

Търсят ги да създадат нов вирус ли,че не разбрах? Щото този нали казаха,че е модифициран изкуствено,чрез добавяне на гени.Явно не разбирам.

Конкурс за нови сценаристи. Старите явно са в творческа криза.

Защо не намирам новите данни за коронавируса? Къде да ги търся? Не пише колко новозаразени, колко в болници, колко на респиратори, колко умрели? А така бях свикнал... липсват ми, като хороскопа за деня!

Чак сега ли се сетиха че им трябват умове??? Досега като гледам в мисията са замесени тъпаци особено като се има в превид що за ваксини се изобретиха , а да не говорим за лекарството.

Закривай това пропагандно предзприятие на КПСС! Само ще облича в благовидни предлози новите затвори за хората! УБИЙ сзо СПАСИ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Тез педали, имаха дефицит, доказано са безполизни и почнаха да изнудват светот да им плаща чрез "откриването" на нови и опасни вируси. Биг фарма си ги ползва за страшилище и алиби........... Това е достатъчно дан се слушат въобще.

Краят на 2022, всички са ваксинирани, само бай Иван от малко село не е. Отива джипито при него и го моли: - Хайде, моля ти се...само ти остана! - Не! - упорит е бай Иван. На другия ден бай Иван си пуснал радиото и си чопли в градинката. По радиото прекъсва музиката и се чува следното съобщение: - сега специално за бай Иван-нов по-смъртоносен щам...

Търсите други щамове ли? Няма нужда от велики умове. Аз ще ви кажа кои са. След ламбада, следва “we are the champions” и завършва с “Радка пиратка”

Ще засвири. Спокойно :)

Защо всичко прилича като по сценарий, или ако нещо случайно има в това, и естествено...то е експлоатирано силно за пари, власт и контрол над хората.

Така се получава ,когато мисъл и изказ се разминават.

По всяка вероятност момичето е искало да каже ,че СЗО ще потърси помощта на световни научни светила ,в борбата срещу вируса и евентуални мутации . Но така го е помислила,така го е написала.

Абе редакторите в Дир.бг без конкурс ли ги наемат !? "СЗО издирвала най -великите научни умове"...!? Ако не беше тъпо ,бих казал странно заглавие !? Те да не са в нелегалност ,великите научни умове....!?!?!?

Виждам, че бързо триете коментари. Хора вземете си противовирусни препарати, плюс витамини Ц и Д в големи дози. При първи симптоми и не чакайте личните лекари, които спят да ви ги предпишат. Те СПЯТ, лекувайте се бързо за да няма усложнения, че 1000лв са им добре дошли, ама нищо не правят за тях!!!

Ако СЗО искат "експерт", веднага да им дадем Кантара, този палячо ще им вдигне рейтинга, с идиотскште си мимики, с тоталната си некадърност и със сриване на всякакъв авторитет на медицината у нас.

Чорбанов да вземат, нали и той ваксина правеше.

Тези биологично оръжие ли ще правят

Браво, бе вие сега се сетихте. А, да вземете да понапреднете по текущатата, защото единственото което правите е да консолидирате данни, а това емпирично изследване приличана на обикновена констатация на еволюцията, без никаква идея за успех!!! Нещо бе, пробвайте... ???

Специалисти за нови вируси? Що, бе, Ковид линията добре се справихте, успешна разработка, разработчиците отказаха ли се, та търсите нови? Да не им припари нещо под д-тата?

Не китайците избиха част за да прикрият гафа с изтърваването на вируса, а друга част работи секретно по нови щамове, като този Делта.

Даваме им гломб, витанов, кожухарова, кантарджиев, кунчев, мутафчийски, кацаров, балтов, габровски, баце, тошко и славито. Само за няколко дни ще открият поне 20 нови щама.

Браво, къде ще се подпишем ЗА!!!!

Хм, че ко търси, те всички " велики разбирачи" са у нас, при това не само за ковид! Задминахме макетата, по галактически постижения!

Каква е разликата между учените днес и проститутките? Проститутките си продават задника, а учените мозъка. Иначе служат да задоволят клиента, който плаща.

Като заклеймихте Мангъровците, сега мутафчиите и кантарджиите да ви спасяват.

Стига сте нагнетявали тоя Китай. Преди Китай епидемия със същите симптоми е избухнала във Флорида, но всичко е покрито и хората са били заплашвани да не разпространяват новината. В Европа със същите симптоми се говореше за Атипична пневмония, Във Франция и в Италия откриха следи в отточните води още през октомври и ноември. В Италия официално обявиха , че при изследване на хистологични проби взети през октомври 2019 за открили Ковид 19. Китай има компетенциите и доблестта да обяви Ковид 19, докато другите бяха некомпетентни или умишлено укриваха заразата с изпуснатия лабораторен вирус, който вече беше плъзнал по света! Вместо да търсят"най-великите научни умове" да вземат да проучат опита на гения д-р Raymond Royal Rife, който още преди 100 години направи призматичен микроскоп със специални поляризации и осветяване и успя да снима, фотографира и филмира вируси и патогени, които бе невъзможно да се видят със съществуващите електронни микроскопи и даде методиката и машините за девитализиране на вируситеи патогените! https://www.frequenz-therapie.com/fr/blog-sur-la-therapie-par-frequences/connaissance-de-base-de-la-therapie-par-la-frequence/dr.-royal-raymond-rife

Отворих линка, който си дал. Спрях да чета, когато във втория параграф измериха увеличението на микроскопа в диаметри. Откритията му били документирани във вестници (!) и успял да види (!) вируси. Че тоя, който е писал тази каша, няма понятие от елементарни аспекти в науката, е ясно от далеч. Ама ти защо вярваш на такива глупости?

Тотални путлерастки лъжи и измислици. Китайците криха вируса до последно и избиха дикторите които разгласиха за него. И въпреки че взеха мерки вируса плъзна по света. ама във Флорида го спрели пък сега не могат. Като пишете такива тъпотии ги пишете сред други идиоти и малоуници като вас.

ми ей ги на: Кунчев Мустака - бай шиле оня набедения Витанов и ред знайни и незнайни герои…. които за съжаление се празнят ваеки ден върху бедния българин

да вземат мангъров

Трябват им нови версии,защото официалната наука не им върши работа и най-добрите вирусолози бяха обявени за еретици, ли?!

Те да намерят основния патоген, че нещо никой нещо не иска да го даде. Даже и нашето министерство на здравеопазването го бяха питали по закона за достъп до обществена информация. И отговора - министерството няма информация и не знае кой я има. Един милион долара награда чакат, който даде вируса пречистен по методите на истинската наука, ама нещо парите стоят повече от година. Що ли така? Дали пък като тръгнат да го изолират няма да стигнат до един от онези 73 патентовани продукта и повече нищо не могат да правят без разрешение от собственика на патента? Питам само ;)

Стига тъпотии и фантастики бе тъпак. Кой дава един милион долара ? Ти ли? Кои са методите на истинската наука? Незнаеш ама зяеш тъпотии. Геномът на вируса е известен дори руслямците казаха, че са са го открили сами, можеш да сравняваш на воля с каквито и да е патенти. Поне 10 държави обявиха този геном и го сравниха, така че дерзай в сравнението преди да лъжеш долно.

Ще намерят... натегачи и връзкари. Никой кадърен няма да се нахендри в тая мафиотска организация, където не учените, а други диктуват правилата.

СЗО търси на майка си кюлотите, ония розовите н цветчета.

И да нема ще намерят. И там чакат пари за усвояване!

Няма проблем. Отидат ли на работа в СЗО, автоматично стават велики.