17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре дошли! ...без да сте отишли!

Явно мястото им е...на земята!

Така де, не може да изостават от Старшипа на Мъск. ;) Последният първо не запали. После при друг опит запалиха 2 от 3 двигателя. И накрая малко се взриви.

Вместо да гледаш опитите на тия дето правят космическа техника та и да си мислиш, че имаш какво да кажеш коментирайки ги си вложи повече усилие в броенето на капките от новия медикамент за мозъчно оросяване дето ти го дават.

Леле колко си запознат! ;)

От толкова години те гледам как се гърчиш как няма да съм запознат.

Но изостават от руслямците дето си взривяват по 5-6 инженера или някой друг маршал с още 150 души антураж.

НЕ СА ПОЧИСТИЛИ ПЛОЩАДКАТА ОТ КРАВАРСКА ТОР!! ТОВА ЩЕ ДА Е ПРИЧИНАТА???

Отде ви изравят бе.

от футката на маке ти

Е хубава работа, ама говедарска! Та някой нещо изненадва ли се , че краварските кенефи не стават за чеп за зеле! Ето краварките бидони за зеле на Мъски струващи стотици долари се взривяват като истински погребални клади сглобени от долнокачествени и третокласни боклуци..>Защо и тази щайга да работи тогава?!

Викни някоя от лелите да ти избърше пяната по устата после гълтай лекарствата и лягай.

Мани тия кравари, разкажи ни до къде полетя Ангара и колко космонавти събра Федерация?

По добре да разкаже защо руслямските инженери се взривяват с ракетите или защо Руслямска държава използва за екзекузии ракетите си за маршали със 150 души антураж

ами с руските ракети е така..ха.ха трябва да буташ за да запалят..И американци се намазаха с руските боклуци.

Тия една екскурзия не могат организират, ама с лампови компютри, на Луната ходили!

Ходили ходили ама още не могат да се сетят как

Когато ламповите компютри сметнат 2+2 резултата пак е същия. Една траектория не е проблем да сметнат, дори да трябва да се изчака малко.

Още никой не може, но и това първи ще направят. Ама ти пак ще си повтаеяш малоумната мантра с ламповите комщютри, чтпреки, че по онова време вече са ползавали измислените пак от американците интегрални схеми

Дада, мисля логически! От интегрални схеми не вдявам...

И като го подписа и него и айде всички ти повярваха, че той е написал тая тъпотия. Всички постове в това каре освен моите си ги писал ти - и това е очевидно не само за мене, кой те излъга, че можеш да се скриеш подписвайки се различно и пънейки се - с нулев успех - да звучиш като някой други познат на публиката тук.

Я да си гълташ лекарствата и да мирясваш бе, не ти ли писна да въртиш все тая умствено изостанала плоча. Нито са лампови компютрите в мисията Аполо - всъщност всеки може да прочете детайли за това какви са - нито имаш 0.0001% от нужния акъл да коментираш тия неща. Гледай да събереш акъла да си преброиш капките в лекарството за оросяване на мозъка дето ти го добавят напоследък в микса и кротувай.

Руснацитеняма да откажат да продадат на Вържин галактик ракетни двигатели по 85 млн парчето. Имат на склад още от времето на СССР

То за да откажат първо някой трябва да им поиска. Ма де тъпак да знае, че върджин използват гориво каквото руслямците не са и сънували

Абе да са оставили само два жици за палене на двигателя ми се види невероятно.

Американците имат проблеми с ракетните двигатели. Но винаги може да закупят от Русия

За какво са им стари двигатели? Правят си нови несънувани от руслямците.

Точно от подобно нещо се опасявах и предвидливо шортирах в петък всички техни акции. Купих на 18-ти миналия месец по 22 долара, а продадох оня ден на 32. Сега като паднат ще купя пак.

време е да си наемат няколко бърлгари и руснаци, да помогнат :)

Ракетопланът на компанията "Върджин галактик" "Спейсшип-2" ... Полетът беше прекратен предварително, след като ракетният двигател на апарата не можа да се активира... "От Върджин галактик" съобщиха, че екипажът и корабът им не са пострадали... Ракетоплан, апарат, кораб... подводница... какво е последно това НЕЩО?! Но както казват старите моряци: "Както име сложиш на един кораб, такъв ще му бъде и живота му"... СпейсШИТ.

Ами те са СПЕЙС, а пък ти си ШИТ, щереф.

шит е пияната маймуна оплодила майка ти. лош генетичен матриал...

тая седмица на рупащите кукуруз и силозите не им върви,добре че поне тоя не гръмна като на мъскито бидоня

Още по добре, че не гърмят като руслямски ракети избиващи инженерите проектанти.