Коментари - MIT: Тези 7 технологии ще променят света | IT.dir.bg
назад

MIT: Тези 7 технологии ще променят света

Масачузетския технологичен институт (MIT) публикува списък със седем ключови технологии, които имат потенциала да разтърсят света, който познаваме.

Обратно в новината

Коментари - MIT: Тези 7 технологии ще променят света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само приказки.. а у нашенско всичко става с хартия-подпис-печат.. никви технологии не влияят на нашия прогрес.. аа освен че си губят времето със фейсбук вместо с белот младежите..

ЯК ПЛАГИАРИЗЪМ .... ИДЕЯТА ЗА БОТНЕТ-А Я ИМАШЕ ОЩЕ В ТЕРМИНАТОРА 1, 2 , 3 . 4 :))

Университета в Холандия: "Аха аха, тамън да направим квантовата технология и хоп, трябват ни още 20-30 милиона и 5-6 години. Докато се пенсионираме. После други да поемат 10-те процента оставаща работа." А що се отнася до самообучаващите се компютри - един съвет за добро здраве: не се качвайте в превозно средство което се "самообучава" за да имате дълъг живот.

Колко пъти точно си се возил на такъв автомобил? Тоя месец се возих 3 пъти на такова Volvo или Ford с електрониката на Uber по него и всеки път съм впечатлен колко са напред с материала. Аман от тролове

Фактически, компютрите се обучават като хора, по метода на многократните проби и грешки, без външна помощ. Подобна технология се използва в момента за повишаване на безопасността на движението на самоуправляеми автомобили. Безопасност на самоуправляеми автомобили по метода на пробите и ГРЕШКИТЕ. А, благодаря, мерси съм.

Това е любимият ми принцип - проба-грешка. ;) И така докато се получат нещата.

То работата е там, че получаването им не винаги е гарантирано.

" Появата на комерсиално изгодни квантови компютри 30-100 кубита е възможно след две до пет години" - то като гледахме филми през 80те на мин. век и колите около и малко след 2000та година летяха. Ей го 2017та сме, ко стана ... колите същите, удесетори им се броя иии ... имат интернет джаджи - толко за 40 години.

Относно колите - разход, турбо-компресор, 4х4, раздатките, блокировки, АSP, ESP, TCP, хидравлика, усилватели, ходови помощници, камери, бордови компютри... Не бих казал, че е малко.

Не е кой знае и колко за това време.

най-доброто е това с камионите - бая народ ще изпогазят, ама нали няма да има нужда да се плаща на шофьори - прогресивно е.

Бас държа, че ти си първия дето коментира в темите с турските шофьори на камиони по нашите пътища. :)))

До едиторите: Оправете поне "СамооУбучаващи".

LOL, в Китай работели усилено по разпознаването на лица. Бая работа са си отворили, с тоя милиард и кусур еднакви китайци.... :).

А вие откъде знаете че китайците са милиард и кусур? Лично ли ги броихте?

Голяма мисък текла голямо чудо ей... :D

Последното се нарича още самоанализиращ автомат. И дори аз съм правил такъв, така че не е нищо ново. ;)