Телефоните ще измерват замърсяването на въздуха

Австрийски учени създадоха най-малкия до момента сензор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Taka всеки ще може да завре телефона с датчика под седалката на колата, където не е прахосмукачил откак я е купил на старо и като измери 10 кратно превишение - да се прави на интересен в бука.

Абе как още никой не измисли приложение, което да писка, когато се разминеш с разположена и отчаяно търсеща секс, сгодна и хубава женица??? Що за технологии се развиват напоследък? Или по-правилно е да се нарекат - "псевдо-наука"?

И като го измерват кво? Нещо можеш ли да направиш по въпроса? Само още едно стресиране за хипохондриците. Абе, помните ли каква лудница беше преди години с нитратите. Едва ли не като отхапеш от краставицата и ли хапнеш листо маруля и риташ камбаната. За домат да не говорим, това си беше направо оръжие за масово поразяване. И са кво? Някой да е чувал нещо за нитратите? А те са си точно там и точно толкова, колкото си бяха и тогава. Моди!

_stankow

Митове за плашене на хората: Болести: грип, всяка година птичи грип спин луда крава антракс ебола ваксинации (!!) коронавирус (2020-та) Радиация глобална ядрена катастрофа унищожение на земята при ядрена война "ядрена зима" радиация в атмосферата от ядрените опити чернобил, понеже не се вдигна фона, измислиха "горещи частици". Фукушима не се брои, тя само пръсна аромат на теменужки облъчване от рентген Климат фини прахови частици (модерен хит) озонова дупка (класика ! ) :) Кво стана с тази дупка, нещо се затвори сама май !? :D изсичане на горите. глобално затопляне - неспирно ! Доходоносно ! свършване на прясната вода измиране на видовете измиране на коралите от рифовете Замърсяване глобално замъряване генно-модифицирани организми нитрати тежки метали живак замърсяване на океаните с пластмаса кемтрейлс – ръсене на хората с отрови от самолети замърсяване с дизелови двигатели HAARP изпържване на мозъци от мобилни телефони 5G мрежа – реинкарнация на предишната страшилка Космически Удар от метеорит. Днес имаше съобщение, че от НАСА щели да стрелят вече, експериментално Падане на космически апарати. Само руски, американските не падат. Ах да, Скайлаб ... Ах да, и израелският Берешит се разби на 11.04.2019, но нито дума не написаха, значи не се е случило ! Замърсяване на космическото пространство Завземане на земята от извънземните Други Тотално проследяване (впрочем то вече се е случило, но не измряхме) :) пренаселване на земята Генни модификации Свършване на местата за изхвърляне на боклука Свършване на местата в гробищните паркове !?!?!? Уврежане на очите от слънчевите очила Увреждане на кожата от слънчевото излъчване Превземане на земята от роботите (компютрите) Край на света през 2012 г. коронавирус 2020-та година Обаче хич да не ви пука ! :)

ясно. щом стане много мръсно, спираш да дишаш за час - два. проблемът с въздуха ти се решава генерално.