Теленор започва своите 5G тестове в България

Осъществен бе първия медицински преглед с 5G технологията у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по-викоки са честотите, толкова по трудно се разпространяват пез сградите. Това води до вдигане на мошностите, а именно това е проблема. Нашите оператори никой не ги контролира с каква мощност излъчват. Както е тръгнало, скоро ще 'санираме' блоковете с поцинкована ламарина ...

5G е точно толкова вреден колкото и 4G. Атаката към него е защото Хуауей измести американските фирми от тоя бизнес, а той ще е много доходен. Ако американците успеят да се наместят изведнъж вредата ще отпадне и Брюксел също ще запее друга песен.

чичо Сам няма да позволи използването на 5G оборудването на Хуауей

Каква елементарна манипулативна реклама! Както се разпространи ГМО, не било доказано, че е вредно, така и това... А от какво всички стават по-болни? От кое от всичко?

Прогреса не може да се спре. Преди не са загивали в самолетни катастрофи, защото е имало само каруци. Въпросът е друг - ако хората живеят в нормална среда, където държавата се грижи за тях, където има солидарност и уважение, спокойна обстановка за работа, липсват глада и мизерията, населението е защитено от престъпността, там и вредните влияния на прогреса са минимални, а полезността огромна. Само, че тази държава вече я няма!

Включват една облъчваща базова станция и правят преглед на директора на Теленор. Слага директора на 5 метра разстояние от станцията да стои 1 седмица в преместваема бутка за вестници с легло. През тая седмица го хранят директора, Безплатно с храна по избор от брошурата на супермаркет. Ако състоянието му се влоши, го застрелват !!! Това означава че ЕМтел, Вииваком и Теленор са убиици и разболяват цяла България с РАК.

Те че са лъжци и измамници е ясно , но да те питам-ти имаш ли мобилен телефон или два , а таблет ? А няколко рутера ? Та тези пичове дават на народа каквото иска, демек ние си се ефтаназираме доброволно, а те помагат само ... старата приказка - 'кой каквото си направи- никой друг не може да му го направи ' си е вярна - е на виж и тука колко зомбита скачат и пляскат с уши да се кефят ... кво повече да си говорим ...

Може ли да ми се обясни специално за този "медицински преглед", който всъщност си е една конферентна линия, с какво 5G е показало превъзходство пред 4G?? Глупост на търкалета... Предвид неграмотността на контролните органи - доста съм притеснен дали има кой да ме защити, ако се окаже, че 5G е опасна за здравето...

BajMihal

Ако приятелю "ако".. Акото цапа и мирише. А ти ако беше учил достатъчно по физика, сега нямаше да плещиш глупости.

Егати пауъра - тва за акото дето цапа и мирише по физика ли го учи !!!! Завиждам ти на образованието и ерудицията !!!

BajMihal

Свършиха аргументите, викаш?

Е ми ако - то и 4 G се разпространява със същите честоти. За мене вместо 5G много по-вредно е F16 защото ще излапа пари за здравеопазване, образование и социални нужди.

ДАААааааа 5G предимно в медицината ще го ползват и вие ще сте им благодарни.... дано не ходите после по болници точно заради 5G-то.... онкологиите ще спечелят милиони!!!

единственият факт е че досега никой категорично не е казал ЧЕ 5G ТЕХНОЛОГИЯТА Е БЕЗОПАСНА. единствено казват , че НЯМА ДАННИ, че е вредна . защо така ??

Те преди години така казваха и за микровълновите печки, но най- накрая признаха от Световната здравна организация че са вредни за здравето. Всеки си гледа печалбата и не им пука за здравето на хората.

и какво от това?? Те ил ми плащат водата или пътищата ли станаха по-добри че да ме вълнува!

Експериментите с българският народ вървят с пълна сила...

За лишените от мисъл дебили - през последните години раковите заболявания и генетичните заболявания нарастват потресаващо - в десетки пъти , за друго да не говорим . Има доказани случаи на заболели и загинали хора тук в следствие на облъчване от най-обикновенни доплерови сензори за врати , както и на клетки на мобилни оператори , но за това няма кой да говори , защото не е 'модерно' и не е 'доходоносно' , продаваме си живота и си обричаме децата за шарени стъкълца и великия интернет да може да ни казва какво да правим, кои сме и какво сме ... но всеки си вика- тва са глупости, но като му се случи на него и пищи и реве като свиня, но е късно вече ... малко мисъл трябва, ама и това явно не върви вече ...

И малко памет няма да ти излишна , може и да ти помогне да си спомниш за Чернобил .

Бе как кат ви пуснат на тАлавизията нещо и веднага само за него си мислите ! Стига с тоя Чернобил - да и той е фактор , но в сравнение с актуалните 'хубавини' тежестта му е доста малка ...

доплерови сензори или СВЧ не се използват, а най обикновенни ПИР датчици! Проблем са отровните храни които ни продават!

Айде да не говориш за неща дето не ги знаеш! ПИР датчик на автоматична врата ще сплесква един на трима души ! За храните си прав !

ПИРа си има френелова леща бе и за тва "вижда" на 120 -130 градуса. Пробвай да се движиш с минимална скорост към вратата и ще видиш кога ще ти се отвори.

Всичките са голямата работа, на 15 км от Варна обхватът е чао - не говоря за 4G или 3G, не можеш да говориш!!! Смешници...

Е те се целят в местата с многото народ/клиенти, кво да се прави. Да не извади човек късмета да поадне в някое от тия пропадания и да му трябва връзка.... И белким докарат някой ден нещата до повече от 64 kbps ако човек не им доплаща, това не е мръднало от 3Г-то насам.

Гадно е без обхват... Преди два месеца бях на риба на подобно място и съм забравил фаровете включени. Вечерта тръгвам и ни акумулатор, ни обхват... бъхтих 3-4 километра до едно баирче и от успях да се свържа с приятели и семейство. То аз сам съм си виновен, но и си дадох сметка колко зависими сме станали от телефоните.

Само да добавя, че в Брюксел спряха 5G-то заради сериозни опасения за здравето на човека!!! А ние се натискима да го интегрираме. Малоумщина!

Като нямаш елементарни знания които хората получават дори преди средното си образование що не спшираш да врещиш бе. Колко пъти още ще постнеш същата глупост, опасност за здравето имало. Ми има, да си жив е опасно за сдравето защото неизменно умираш. Разбирам, че си щатен трол и си вършиш работата ама или си намери нещо свястно за вършене - да си щатен трол е жалък поминък - или предай нагоре по веригата да сменят плочата, белким някъде по тая верига се намери някой не чак дотам умствено изостанал и разбере защо това е добре и за тях.

Информацията идва от Брюксел, а не от мен. Който не вярва да потърси в гугъл "brussels stops 5g" и сам ще се убеди!

Кажи за знанията, които ти имаш да се посмеем :) Ако си гледал клипчета в Ю-Туб , това НЕ те прави образован, умен и разбиращ ! Трябва да се мисли , да се мисли ! не да се повтарят заучени фрази папагалски ...

Точно ти си платеният трол, готов си за няколко цента да ръсиш доказани глупости. Продажник!

BajMihal

Баси смешниците има тук. Даже не разбират какво означава ако "Брюксел" иска да спре 5G. Драги ми смехурко, Ако от "Брюксел" решат да спрат тази технология, ще я спрат за ЦЕЛИЯ ЕС, това включва и БГ малоумнико. А сега прецени дали не е фалшива "новината" която даваш за пример.

Ако телефона и мрежата са 5G не им трябва SIM. Ако ги има слотове за SIM значи може да работи на 2G, 3G и 4G. Обаче няма гаранция, че ще работи на 5. Демек даваме си парите, а доказателство йок. Туй е все едно да купуваш сирене от мандра с животински продукт и имитиращ такъв. Еди разбери ко купуваш за многото пари

Търсете Dr. Jack Kruse във ФБ ЗА да прочетете какви “чудеса” твори 5G в Чикаго. Ще настръхнете !

Въпросния "доктор" е доказано менте. Все пак 2019 сме - трябва да сме се научили да разграничаваме youtube шарлатаните

5g е изключително вреден за здравето и това е доказано от учените. Може да потърсите информация.

захаросани реклами а и дума не обелват за вредите от новата технология опитни свинчета им трябват на западняците, по възможност хора 2-ро, 3-то качество

За 3-то качество видимо ставаш, само дето никому не си нужен. Иди на училище да се сдобиеш с поне изначална грамотност преди да врещиш публично.

Ти ходил ли си на училище , че пращаш другите ? Много приказваш, ама явно идея си нямаш какво , важното е че си надъхан от технологиите ...

BajMihal

До "Аха" - смешко, ако ти беше ходил на училище щеше наистина да имаш представа какво е микровълново лъчение и най-вече КОГА и КЪДЕ е опасно. Но ти явно си стигнал само до 4ти клас и съответно дотам ти се простират познанията.