Коментари - Телескопът "Джеймс Уеб" разгърна по-малкото си огледало | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова и под статии, които нямат нищо общо с Русия, американците пращат тролове да спамят глупавите си лозунги.

"под статии, които нямат нищо общо с Русия," Да, съвсем нормално е да нямат общо с Русия. Там са още на ниво технология "външен кенеф" спрямо постиженията на САЩ и Европа в Космоса

Големият успех на Русия през 2021 година е неудачното изпитание на тежката им ракета .Сега 40 тона неуправляеми са на ниска орбита и ще паднат следващити месеци неизвестно къде.От 12 години няма успешен пуск.

За сега добре върви. Надявам се и бъдещите процедури да мнинат по план.

Ний от Партия Възраждане сме против тува в българските медии да се възвеличават чужди псеводнаучни и недоказани пустижения. Особено по отношение на всяка една техническа новина от САЩ, ний българите трябва да подховим много внимателно и сообразително, трябва всичко да се проверява многкократно и от доверчиви изочници.

Вие от партия Възраждане, що не вземете да изстреляте един телескоп в космоса за да направите и вие нещо умно най-накрая?

Se taia

С ден закъснение, пак по-добре от седмица :)

Чудо голямо. Краварите пуснали някаква китайска дрънкулка с малко огледало и сега се хвалят с него. Руските сонди и сателити са с огромни огледала, дори и китайските имат огледало колкото футболни игрище. Но нито Русия, нито Китай се хвалят. Тез две съпужески нации тихумулком си правят технически прогрес, овладяват Космоса и взаимно се задоволяват от всяка една гледна точка и естество. А Краварниа и еврогейовете стоят с празни ръци, нито газ, нито въглища в студената зима и са на прага хората да се надигнат да махнат продажните си соросоидни правителства и да поканят справедлива и велика Русия да оправлява целият континет от Тихия океан до Атлантическото крайбрежие.

А джуджето Пути подскача на батута с Рогозин

Отказвам да повярвам, че сте толкова тъпи. По-скоро си мисля, че тролите за кликове на този сайт. От wikipedia: Космическият телескоп „Джеймс Уеб“ [...] е дело на съвместните усилия на НАСА, Европейската космическа агенция и Канадската космическа агенция. 1-2 кликвания и две изречения за четене опровергават целия ти пост, което ме кара да се срамувам, че сме сънародници.

Тоя тъпак си мисли, че всички са като него. че ти затова работиш там бееее за нищо друго те не бива - само за нет трол ставаш - руски