17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пикапа определено е с базов дизайн. Ако така може да се нарече изобщо. Все едно е рисуван от 5 год дете. Тези прави повърхности намаляват разходите но не радват окото. А 6 на 2 метра е камион. Американци... Кога са имали дизайн.

Не просто 'намаляват разходите' а имат важна структурна функция, при това с оптимално успешна аеродинамика - потвърдено с независими тестове (клипове има в Ютюб). А 'окото' (стига да е с усет за Изкуство и Индустриален Дизайн) много даже се радва - пропорциите са отлични. Както и на яхтите/лодките Wally.

'Кога са имали дизайн' Американците са измислили 'дизайна', умньо.

Американците не са измислили дизайна. Дизайна е дума появила се в 50 те години. Но основоположникът на дизайна е мебелист, германец на име майкъл тонет. Създава стол за кафене по поръчка от който от 1859 до 1914 са произведени 50 милиона броя. Тази година се смята за рожденна дата на дизайна. Не се закачаш с когото трябва. Аз не съм панелен драскач.

Противна машина, грозна и ръбеста

еталон са изящните линии на мАсквич и Волга от Каменната ера. Споко, Cybertruck ще мине и без тебе за клиент - 1/2 милион пре-ордъра имат вече ;)

FFF

Които дори не са руски, пардон, съветски. Дори на стария москвич таблото е по лиценз на Дженеръл Мотърс. Ама няма да те разберат.

Чист Ламборджини-дизайн! Мен лично ме кефи.

Ебаси грозното ръбато СДЕЛКАНО с ТЕСЛА нещо!

Егати варела

В селския двор нали само варели имаш за гледане какво друго да видиш.

А какво друго да имам в селския двор? Ти там жена си и телевизора си ли държиш? Да не си тъпичък нещо?

С ръбести форми приличащи на автомобил. Реалното производство е със съвсем друг дизайн. Целта е конкуренцията да не открадне идеи.

Уникален дизайн!

Драги репортери, не разбрахте ли - Мъск не е прокопавал никакви тунели, а ползва стари такива, които отдавна са изоставени. Как си я представяте, кой ще го остави да копа в инфраструктурата на големите американски градове? Тези тунели са бъкани със сигнална техника и датчици, щото ако не е така, много хора ще слязат там да вършат разни кофти неща /справка - "умирай трудно 2"/. Иначе пикапът е готин - пред него конкуренцията изглежда като 50 години по-стара.

На мен външно ми прилича на подвижният бункер на СССР МAЗ-543B от 1961г. - от съседна статия. ;)

Дали за очила или контактни лещи - чакаме ви, заповядайте!

Този тунел е ТЕСТОВ. Федералните служби никога няма да разрешат публичен достъп. Тунела няма СЕРВИЗНА ЛЕНТА. Няма излизане от пикапа....поради липса на пространство в тунела.

Тази количка, приличаща на от съседната статия подвижният бункер на СССР ;) , не отговаря на никакви стандарти и не могат да я допуснат в ЕС. А в тези тунелчета ми е странно как ще се разминат 2 коли? ;) Или какво са измислили за това? А и е тясно при гумите. Да сложат поне водна инсталация там, кабели или нещо друго.

Даже не можеш да си представиш за какво служи, нали?

Не! Нито защо после трябва да стои човек там да натиска бутон за асансьора?

За другата посока друг тунел. А и това е демонсрационен тунел. Няма проблем да пробият и с двоен диаметър.

Отлично си го написал - демонСРАционен тунел! Ха! Ха!

Това е по-стелт от руския "ЩЕ БОМБАРДИРОВАЧ" :)

За това, на което удароустойчивите "издържащи на куршум" прозорци се строшиха на първия удар по време на демонстрацията ли говориш? Прав си!

Далеч по-голям резил е 'бравата' да ти остане в ръцете.

Счупиха се ама не се пробиха, А това гюле ще омести ладата на джуджака.

Хаха, на центаджийчетата това са ви аргументите - уж устойчивите на куршум прозорци само се счупиха, когато бяха ударени с тежест от човешка ръка без засилка! Няма начин да не издържат на куршум в такъв случай, хахаха! Ти си яко тъп и не се притесняваш да го демонстрираш, а!

"уж устойчивите на куршум прозорци само се счупиха," Бронираните стъкла винаги се пукат но не пропускат куршума. Излагаш се.