17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айфона поскъпва щото хората най - обичаме да харчим за гъзария и пукница

1. Парите стават евтини, не че му се е вдигнала много цената. 2. Топ 1% станаха много по-богати 3. Безумците имат по лесен достъп до заеми. 4. Конвенционалния компютър е все по-често служебният, а личният е джобен. 5. Пазарен принцип.

Как се стрижат овце - като се пусне нов модел Айфон ....

Някой успя ли да разбере в крайна сметка защо поскъпва iPhone?

к'во ти пука ? купувай ако те кефи. :)

Всеки Ганьо е готов да даде и последните си пари за Мерцедеси, Баварци и прочие само и само да е гъзар. Айфона с нищо не се различава от "гъзарските" автомобилни марки.

Докато има овце, готови с желание да бъдат стригани и доени, ще има и овчари, които да го правят :)

"Много анализатори обаче коментират, че повишената цена не е свързана с реална причина, а единствено с желанието за повече печалба и нарасналото самочувствие на Apple." Tova e istinata !!!

" Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава" Народна мъдрост

всяка жаба да си знае гьола. сйачкай към ЛГ.

"ролята на iPhone в живота на хората се е увеличила значително" Това ми звучи като: "Не мърдай, защото колкото повече мърдаш, по ти влиза!"

150+

Поскъпва, защото има кой да го плаща. И на мен не ми се дава хилядарка за телефон, но Андроид не ми върши работа. Уж няма монопол, но реално трябва да избираме между 2 марки и на който не му отърва едната, е принуден да плаща за другата.

А3 съм с 12 год Нокиа. Тогава и сега струва пак 10 лв. Ма не ми пречи да жуля яките рускини

че си по ефтинийките. включително и жените

Много интересно какво може йфон което андроид не може.Щото се сещам за поне 5 неща които андроид може а иос не

Като има балъци, да плащат, ще я вдигат. Когато няма ще свалят, както Майкрософт си направиха Виндоуса безплатен...

В новият Айфон няма почти нищо ново с изключение на по евтини материали вложени в него ,а цената му по скъпа.Ясно е защо е така за по големи печалби и да си кажа те не са виновни че искат повече и повече ,виновни са тия дето им дават.

Много пари за нищо.Xiaomi Black Shark е 1/3 от цената на прехвалената ябълка но всичко му е в повече дори от обикновен персонален компютър.Аpole си пробутват софтуера защото няма къде да го лансират.iPhone кога почне да си изписва името с голяма буква тогава ще стане нещо интересно

Това и аз мога да го обясня: за да печелят повече.

Докато има кой да купува на завишени цени, ще има и кой да продава. Не са виновни Епъл в случая, а балъците които плащат все повече и повече само за едното лого, при положение че има много по-добри телефони на много по-ниски цени. Интересно е до кога ще успяват да пробутват стари технологии като "невиждани иновации".

А аз мога да му обясня защо не ми дреме на дедовия :)

Щом си чел и коментирал значи ти дреме, щото дори и да не го казват на глас, всички компании биха искали да продават с голяма надценка, когато пазара го позволява.