17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Azzzzzzz

хахах.. абе те US много велики..ма една тоалетна не мгоат да направят.. после..мн иновации.. мн неща..пък серат в тая на руснаците нали..дето били много изостанли .. хахахах.. пародия..

А на великите ти руснаци кенефа постоянно се чупи... що така?

Извикайте Хауърд, от Теория за Големия взрив, той има опит. хааххаха

Американци!!! Един кенеф не могат да направят като хората.

Ами направи ти, бе! Като можеш, покажи им как се прави! Или ти само дупки на двора можеш!!!

Пламенчо

Драги триточков, това дето ми е работа го върша ... по-добре от американците. Можеш да си сигурен :) Лек ден.

Виждам! В троленето ги биеш по точки! Първо, кенефа са го направили руснаците! Не ги плюя, посочвам го като твоя грешка/лъжа! Второ, никоя голяма компания не си произвежда сама всико необходимо! Мислиш ли, че Фолксваген груп имат завод за болтчета??? Повечето системи и части за автомобила се поръчват на външни доставчици, а VW ги сглобяват. Така е навсякъде. Нормално е, НАСА да не инвестира милиони в разработка на тоалетна, ако руснаците вече са измислили такава. По-евтино е да си купят готова! Ама ти тези работи не ги мислиш, а бързаш да тролиш!!!

през терасата ,други в космоса .хубавото е,че винаги някой ги прибира...да не замърсяват околната сред де !

Фон Брауне! Де си ти! Да ти дигнат кокалите хамериканците от гроба, та белким им направиш не Фау-2 а поне един работещ в космоса кенеф!

Або китайското менте. Каква е връзката ти с модератора?

И сега какво, пикаят през прозореца на станцията ли? Другото в пликчета и пак през прозореца. Ще изцапат целия космос. Тия неща в орбита могат да се въртят столетия.

Да не се превърнат в черни дупки!

Да стискат!Ще ги сменим след...3 месеца:)Ако не могат -да излизат навън:)

Интересно как ще ходят на Марс, като нямат още тяхна тоалетна? Къде ще отиват нещата няколко месеца напът? Това в оптимистичният вариант. Мъск за тоалетна едва ли изобщо е мислил.

Ще се изхождат в найлонови чували и като напуснат земното притегляне ще ги изхвърлят. На Марс ще си изкопаят тоалетна като на село.

Тази повредената е сделана в Русия. Но не се притеснявай, за пътуването до Марс ще произведат в САЩ, а може да поръчат в Германия или Швейцария.

Винаги съм се чудел на кенефите в САЩ.Различни са от тез у нас.Който е посещавал таз страна сигурно го е забелязал

Мда. Ние пускаме водата, а те я отвеждат.

Напълнили са я с bullshits...

Американците освен да серат в космосът друго могат ли да правят.

Да! Наука! Но ти не се опитвай да мислиш, не ти се отдава! Даже вече и никове не можеш да си измислиш...

а е наука за хора с акъл,а твоя защо стига о козяк а помия бе тъпанара соросски

А ти се криеш всеки път зад различен ник. Срам те е от себе си! И има защо! Акъла ти е колкото едната ми точка! Защо всеки, който ти секне глупостите, го наричаш козяк?!? Може би, защото не знаеш много други думи! Сигурно и това, което пишеш, някой ти го подава на листче, защото сам не можеш да го измислиш!!! Аз когато съм започнал да се занимавам с наука, ти бялото около устата си още си си бърсал! Вземи завърши трети клас, че не можеш и нормално изречение да напишеш!!!

Интересно, че при първото прочитана на статията, имаше писано, че в началото и руската тоалетна е имала проблеми! Сега тази част липсва!!! Може би, защото прецаква спора?!? А няма ли спор, няма коментари и няма пари за автора!

за хора които винаги са срали на полето като влезнат във съвременна тоалетна и да я задръстят с гмо

Още малко и ще направиш 100 коментара с различни никове... Един трол - сто ника! Баси и упоритото к'пеле! Не събра ли достатъчно за една Лада?!?

ами мога правя пари,а ти седиш под мен и лижеш само,ама за лизане никой не дава пари,а само помия

Прави, прави пари! Може да ти трябват, науката напредва и скоро ще могат да ти присадят мозък! Може да е от маймуна, но поне ще имаш някакъв! И ще проумееш, че си си продал задника за жълти стотинки! Аз пари си имам, но най-вече имам самоуважение! И се подигравам само на малоумниците, които пишат небивалици...

Хахахаха, още един интернет-паралия! Че и самоуважение си има! И ръстът ти е 2м, и с един шамар събаряш човек, и си умен и красив, и с успешен бизнес, и жените припадат по теб, и въобще нямаш никакви комплекси, а!

Имам, имам! На тебе май ти липсват...

И са кво първо руската после американската

Пиша и троля за руснаците, плюя козяци кравари. Не знам какво е в САЩ, ама си говоря, така си знам, не мисля и ми е най-лесно. Факт!

мълчи като бито псе,щото пак неговите велики хора са се усрали както със ябълките и теслите

Така е, руските смартфони и електромобили са най-добри и надеждни в света! Що не си събереш копейките и да спреш да тролиш? Задръсни форума с малоумните ти коментари!

американски телефон произведен в китай нали

Всъщност ми е китайски, произведен в Китай! Аз не съм фил или фоб, а ме дразнят малоумните тролски коментари.

се прави на неутрален сороски роб

Ако ми следиш коментарите, може да видиш да пиша и в полза на руснаците! Когато направят нещо смислено, в полза на човечеството, тогава ги защитавам. Много ти е грешна представата за мен. Може би защото и други ползват този ник...

да литнеш в космоса и да се усереш като проста крава

На теб не ти трябва да литнеш в космоса, за да покажеш колко си прост!!!

а ти що ми нюшкаш мъдата се друга тема

Кибик си и кибик ще си останеш! Ще зяпаш съседа ти как ти клати жената...

по тебе ли си съдиш,да си гледаш жената как ти изкарва парите за троленето

Ти за моята недей бери грижа, ами си преброй копейките, дето ти платиха за всичките малоумни коментари до тук! И ми пиши колко са, че ми е любопитно, колко се печели от простотия!!!

Амареканските дебелосерковци запушили тоалетна за 27 000000 долара . Или трябва да си отпушат,или да купят нова от Руснаците или да ядат по-малко.

Де да можеха и твоята уста да запушат по същия начин!!!

Че те руските космонавти затова са на МКС да почистват кенефите.

нещата са наред вече.

дали краварите са устискали и не са се усрали като биволици

Предният път САЩ плати $ 20 млн. за ремонт на руснаците. А колко по-евтино и екологично космически е да се изпрати теляк от Баня баши от Булгаристан.

теляка от там

една тесла за кенеф,че и без друго теслата на става за друго

Ти за чеп за зеле не ставаш, ама за трол са те наели...

я кажи защо вашите велики кравари си запушват тоалетната,или боли исината че с си посерковци като вас,тукашните им подръжници

Че те самите кравари си казаха защо още предния път като си задръстиха тоалетната - сложничка им била за ползване.

Първо, не са ми никакви американците! Аз се дразня от малоумните коментари срещу тях! Нито пък руснаците са виновни, че се е развалила (понеже те са я произвели). Всяко нещо може да се повреди, дори и да не се ползва. Глупаво е да се обвинява когото и да е било. Вместо това вземи създай ти нещо, което не се разваля! Ама не можеш, нали! Затова от злоба можеш само да тролиш, за това акъл не се иска!!!

Вече не е "да се осереш като Карпатски вълк" а е "да се осереш като Астронавт"

А руската работи ли, чак тоалетните им правят руснаците.

Сащ една космическа тоалетна не могат направят ? Затова плащат на Русия по 27 000 000 долара за всяка. Ама нали са големи сметки и и я запушили. И в Космоса и на Земята са си същите дебелосерковци американците.

ЕГАСИ Новината, каси спама Путински. Почнахме кенефите ли да мерим, само и само да има положително сравнение!?!?!? Ми явно повече се ползва тази ;) Я пак да хвърлим поглед как е написано е така между другото: "Тоалетната в американския отсек на Международната космическа станция е излязла от строя и е в процес на ремонт, съобщава ТАСС. Агенцията цитира информация на руското космическо ведомство Роскосмос. Аварията на устройството е станала през изминалата нощ. На руския сегмент санитарният възел работи нормално. " Русия е велика ! :P

и лайното ви сороско вече ви е кисело а

Руската тоалетна ще се окаже и по-качествена и по-евтина! Явно сме си надавили над масрафа щом до там ни стигнаха проблемите в България...

Най-добре да си взема копейките, че съм зле и ми трябва мозък. Щото не знам нещо руско да се е развалило, а и да има - то пак западняците са го саботирали... Абе... толкова от мен, повече не се сещам, знам само, че всичко руско е добро, всичко западно е лошо, повече не знам и не се интересувам.

Питай тогава подскачащите от крак на крак астронавти какво мислят по въпроса.

Каквото и да мислят едва ли едно китайско менте ще знае.

има си изход, четох по въпроса: в момента ремонтират, а дотогава ползват памперси (това не е файк, има специални такива за евентуален проблем).

по кафявата линия лсед тях ще ги познаете

Ми лудите крави да купят патента от руснаците, както направиха с руските ракетни двигатели и Мъски да ги праи вече! Ще бъдат толкова много надеждни, колкото силозите с кукуруз и бойлерите на Мъски. Или кат Челинджър и Колумбия!

Добре че няма да са надеждни като мнението ти, че е много глупаво.

Ватниците да наблюдават по-изкъсо процесите в кенефа, че да не стане като предния път! Някой от западния отсек може да го е хванала носталгията и да иска да го свалят по-рано от обещаното. Да не им се налага да правят ново разследване от коя страна на стената е направена дупката?

добре че не е правил тоалетната мъск,че ако той я беше правил и тя направи бум като балоните му не ми се мисли какво ли щеше да на мкс

...че там, където от краварин(ФАЩ) бъде нас рано, с нищо не може да бъде изпрано.

Голем смех, краварите не могат да направят читав кенеф, но ватниците направили, но за качество не може да се говори. ЩЕ акат тогава у нужнико.

Не искам да противопоставям глупавите пристрастия от типа АМЕРИКАНСКА ИЛИ РУСКА ТЕХНИКА.Това е глупаво като самите политикани драскачи по-долу.Искам обаче да запитам: КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО СЕ РАЗВАЛИ ТОАЛЕТНАТА В ТОЛКОВА МЕЧТАНИТЕ ДАЛЕЧНИ ПОЛЕТИ - например Луната или Марс???Фантазьорчетата които само за това говорят както и за разни "тераформирания" не разбират ли че сегашното ниво на науката и техниката /било то американско или руско/ ВСЕ ОЩЕ НЕ ОСИГУРЯВАТ БЕЗАПЕЛАЦЕОННО ЖИВОТА на участващите в тях хора.И че подклаждането на такива ненаучни фантасмагории на този етап е просто финансово-рекламна и имиджа кампания,особено от страна на СА!Щ.Просто руснаците нямат все още достатъцен опит в пропагандно-медийната олелия.А какво ще стане като проимат,боже опази мозъкопромивачките стават две!Ние обикновенните хора да му мислим!

Уж не, ама по простотиите ти си личи. "Далечния" полет до Луната не представлява никакъв проблем. Само да те светна на Луната има гравитация макар и по-малка от земната. На МКС гравитация няма и това изисква устройство тип "прахосмукачка". За Марс вече нещата са по-други, до там полета ще е между 3 и 6 месеца и проблем с кенефа е сравнително голям. Но не е технологично невъзможен. Едното решение е няколко кенефа и второто решение е кенеф разработен от НАСА. А такива има. На Совалките имаше. Не е проблем и да качат и на МКС, но по договор това е в ресора на руснаците. Качването на нов кенеф ще струва най-малкото изстрелването на ракета, което е доста повече от 27 милиона долара. Разарботката и изработката също ще струват няколко стотин милиона.

И АПЛОДИСМЕНТИ за дада в статията пише че Американците не могат да го пройзведат затова плащат по 27 МИЛИОНА. обаче не може дада да не каже че НАСА го е изобретила и въвела в експлоатация.

В статията може да пише всякакви глупости, но фактите са съвсем други. На Совалките имаше кенефи, на Скайлаб имаше кенеф и баня, а на МКС има и японски подвижен кенеф. Точно за такива случаи.

Значи да вярвам на "фактите" на дада измисления трол, а не на дир.бг Може би щях да ти повярвам ама още не си ми обяснил как със 100 градуса нагряване ще постигнеш пара с температура 540 градуса или като те хванат в издънка(за кой ли път) и вече не отговаряш а се криеш като........

да цвилите радостно и да плюете "американската" тоалетна... Под заглавието е написано: "WC-то на НАСА е произведено от Роскосмос" Ха сега пак плюйте, ако ви стиска! Но внимавайте, че отговорникът ви дебне и ще ви резне от копейковата субсидия! Хей така - за назидание!

в Роскосмос започна голям процес за откраднати няколко стотин милиона...Вероятно и тоалетната е минала по този параграф...

кой е производителя,важно е кой ака в нея,а това не са руснаците

Потребителят като е идиот, и господ да е производителят, пак ще се счупи. Тази в руския отсек си работи. А за да добавим към това, че е произведена от Роскосмос - естествено, че ще бъде произведена там. Тя там е и проектирана. Защото НАСА не е успяла да се справи.

Всъщност и в руският отсек постоянно се чупи, но набързо изтриха тази част от новината. А и колкото и да си сменяш ника, ние си те знаем, че си все същото лайно, АК47 :)

Аз предлагам начетените и никому неизвестни коментари да направят една българска космическа тоалетна, която да струва само 10 милиона. Още с първата продажба ще станат милионери.

соросите да помогнат на краварите в акането като им купят памперси

Е, "геният" Мъск не е ли измислил една тоалетна? Или по проект ще се ходи навън по нужда?

ако се вдиша въздух , може да се излезе навънка за около 30-40 сек

Вътрешното налягане при човека е една атмосфера. Налягането в открития космос е 0. Ако си покажеш голия задник навън, космосът ще изсмуче всичко, включително самия ти задник.

27 милиона долара може да се построи небостъргач, а тук само тоалетна....И златна да е, пак ще струва по-малко. Добре, преработва "материала", но руската тоалетна сигурно е по-евтина. Една бърлсалка и маркуч - и толкоз! И да са отпуснали повече пари,у повечето са откраднати. Неотдавна в Роскосмос започна процес за кражба на няколко стотин милиона....

наса по фърлени пари за кенефите на мъск и тем подобните балонджии

може тоалетни да не могат да правят, но затова пък ще ни правят АЕЦ-а по екпериментални технологии не прилагани никъде другаде досега

извънземно се е изтропало там..

То там летели и капки от пъвръщано. Като няма гравитация и това излиза. Интересно накрая дали изстрелват в космоса изпражненията, примерно към Слънцето. Или за наторяване на Луната.

ядат ги да рециклират

Ама кой ги пуска американците в космоса?

Мирише та не се трае.

Ааа, няма, няма! Всеки да си сере в своята тоалетна.

може и в чуждата, но срещу едно левче на бабата със синя престилка отпред

нема страшно,за кукурузния силоз на мъск ша направят външна от поцинкована ламарина с голяма дупка да не се запушва като гръмне пак силоза

Преди месец на краварите им гръмна чайника и тичаха до руския отсек. Сега пак си повредили тоалетната и пак ще притичват при руснаците. Не ми се мисли като потеглят към Марс каква трагикомедия ще бъде и каква диря ще оставят подире си.

Кафявата диря ще сочи посоката на "покорителите" на планетата Марс.

Ееее, пак ще у.рат руския сектор. Една тоалетна не могат да направят...

Като гледам снимките ... не бих седнал на такова нещо. Това буквално ти изсмуква "нещата".

Ми то това е идеяята бе, умник. Да не мислиш, че в безтегловност всичко става гравитачно като в домашния ти кенеф.

А топките отвън ли се слагат, да не се засмучат и тех ?

Лепят ги с тиксо и като свършат ги отлепват...

Добитъка, пак ще пълни скафандъра.

Знаете къде са евтините тоалетни.