Това е новият Android

Новият Android се казва просто Pie, още днес е наличен за телефоните Pixel

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека всички, които смятат, че нокиите и телефоните с шайбите са по - добри от сегашните смартфони да се превключат в Life частта на дира...

Като чета коментарите ми става ясно, че най-успешен телефон за много хора тук би бил телефон с голяма въртяща се шайба, закрепен стабилно на стената и в никакъв случай произведен от Гугъл. Шайбата е важна - върти се, за да се набере номер - добре би паднала на умственото състояние на коментиращите тук. И трябва да е жълт!

Андроид?- не, мерси!

Днес вече съм с новата версия на Андроид . Най - ми харесва че може да ти пази сянка ако екрана е по-голям , и новата апликация за вентилатор в жегите .

Абсолютно ненужни глупости. Единствено дебилите-зомбита, онив дето ходят с телефон в ръка забит в носа по улиците, понеже не им достига собствения интелект та добавят този на телефона докато крачат по улиците, може да се зарадват на поредните простотии.

Я по - добре си стой с Нокията от 92 - ра и не се притеснявай за останалите, живеещи в 21 - ви век...

Ужас.... телефона ми да се учи от мен.... Малко е че ни шпионира и знае всичко за нас, а сега ще има и изкуствен интелект да се учи още повече.... Evil Гугъл да си гледа работата, аз лично няма да го слагам...

послдно 9 или 9.0?

Ти пък ся- кво искаш?Статия от гогов без грешки няма.Свиквай :)