Това е новият руския смартфон (снимки)

Стартираха продажбите на руския смартфон Inoi 6 Lite с цена $95

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой от вас ще си купи: Mediatek MT6580 Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 Mali-400 MP2 1 GB РАМ Mobile network 2G / 3G - бел ЛТЕ microUSB 2.0

Е ние ня времето сглобявахме Правец... ама никой не го щеше. Дори в момента там се "правят" ултра нотбуци и компютри... Това значи ли че сме супер яко развита нация. Руснаците просто сглобяват по някойа стара тайванска схема, както ние сглобяваме в завод американско-корейски разработки.

я приятели да плюем яко по всичко руско. Не забравяйте хранилката и за какво ви се плаща. Не видите ли колко безбожно скъп е тоя телефон - цели 95 долара.

Момента за правене на телефони мина. Сега вече има доказани играчи с сериозен пазарен дял и каквто и друг телефон да направиш (дори и сви*рки да прави) ще бъде МНОГО трудно да го продадеш.

Тоя дето е правил телефона явно ди няма хял хабер какво е правел. Смотан прожесор и малко РАМ и РОМ. На европейците не ни се отдава да правим смартфони. Ето поредното доказателство. Руснаците тука се изложиха.

Дираджии са оставили най-важното за най-накрая - "... Teлeфoнът нe e ocoбeнo ĸoнĸypeнтeн, пoнeжe пpи мaлĸo пo-виcoĸa цeнa мoжe дa бъдe зaĸyпeн Хіаоmі Rеdmі 5. ..." Ясно е - дира не щат да режат клона, на който седят - публична тайна е, че са на путински грантове.

Абе този на тапета ми изглежда малко джендър ... За такива руснаци ли е телефона?

Китайски процесор,китайски чип 1 гбайт памет ,тия крепостни не може да направят чеп за трици ама иначе имат анимационни космически оръжия!?! Тъпи русофили дебили!

Кво стана с ЙотаФона? Дали не беше по-успешен и от АК47?? Или се продадоха 100 бройки в РУСИЯ?!

Йотата беше добро желание, но невъзможно решение за технологията - не и на смислено ниво. Бях си взел, но гопродадох доста бързичко - малка батерия най-вече (не само). Компромисите бяха твърде много, а нужната работа по софтуера съществена. Щеше да е добре да хвърлят тия усилия в телефон само с инк дисплей и софтуер за него - или приспособен Андроид или дори нова ОС - без блясък, но способна да работи на такова нещо удачно. Тогава щяха да намерят ниша и то не малка.

сделан! не, мерси.

друго си е с мъди, нали!

Дизайна е китайски, от руснаците е само поръчката.

Хич не ми харесва на фасон. Пък и на руснаците дизайнът никога не им е бил силната страна, защото народопсихологията им е такава - не си падат много сноби, нито са суетни като нас например. Или поне моите впечатления са такива. От тях очаквам да направят една тупалка, дето да се зарежда веднъж месечно, да я риташ, мяташ и да не се чупи и евентуално да е със сменяеми чаркове, за да може човек да си я поправя сам. Комерсиализмът не им подхожда, просто не им подхожда.

ами то затова няма нищо руско в него , щото са над тези неща :))) . и това дето си го написал че го искаш от един GSM е в сферата на ненаучната фантастика , дори бих отбелезАл , че имаш основни пропуски в техническата част на образованието си .

Мисля че е горе долу на нивото или съвсем малко над Правеца Pravetz. Въпреки че нашите нещо не се справиха с мениджмънта и ореваха как пазара ни е калпав.... До "зиг-заг", моем да ти кажем че старите ALCATEL-и имаха сходни параметри, които е описал в коментара си :Не ми харесва:. Чупили сме един стар модел цяла вечер - хвърляне, ритане, шутове, и до последно го включваш и работи. Така че с идеята да е такъв и правилния инженеринг е напълно постижимо руснаците да направят подобна "буханка"-телефон. Те си падат по буханките и това могат да правят. Не че са горди от това всички те, но си нямат друго за момента.

Явно последно си виждал руснаци от времето на СССР - макар че и тогава бяха готови човек да убият за български маратонки или анцунг ("спортивный костюм") Сега там е пълно с люде, които винаги имат най-новият айфон, но постоянно ядат китайски нудли - това там е най-евтиното, с което можеш да се нахраниш - за повече нямат пари - всичко е отишло за айфона. Разбира се, не всички руснаци са сноби, но определено са по-сноби от нас.

Пише се анцуг!

В днешно време телефон (и не само) се продава с добър имидж и мнооого плямпане. Или с много ама много ниска цена. Предишният руски телефон - YotaPhone беше изключително интересен и иновативен с двата си дисплея. Не успя да пробие.

Не успя да пробие Yota-phone-a щото не им се даваха пари за маркетинг. Щото руските олигарси не им се киха, лапа им се! Не са хитри като западните си колеги еврещуги и не знаят как се прави маркетинг. За това са си много догонващи и ги изпреварват често с няколко обиколки. То не е като петрол да шиткаш. Техниката си е пипкава работа и Чубайс са му в повече приказките.