17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойкот на всичко китайско! Тия изроди съсипаха света с тоя вирус!

Опаа, жълтите се обадиха и Тончето забърса неудобните коментари, хахаха! Тонче, като те онодат всички жълти, дето са ти платили, после пак да дойдеш да забършеш и тука, хахаха! Продажно дупе си ти, за 300-400лв ще продадете и майките си, ама че жълтите умориха света и българи и сега умират от чумата, която пуснаха, м? Затова не ти дреме, ти нямаш роднини, баби, дядовци, майка, а? А, че една стотинка не платиха за компенсация, а? Викаш щом плащат, ще пиша. То па да беше един телефон - то всичко крадено, че сега и без Гугъл плей и поддръжка на ОС. Пръчка за $100 я продават за $1000, хахаха!

Този телефон май ще е най големия търговски провал на Хуйвей, който ще докаже нагледно отблъскващата сила на рекламата ! Но на всяка мадджа, пардон на всяка страница по три хуйвея !

Ама с тая забрана на Google play - ще минавам на Xiaomi.

и се надяваш да не се изпотиш, че току видиш се просмукал с вода.

Гогов не спира с рекламата на китайските ментаци обаче На кой му пука бе Гогов каква му била камерата след като няма вътре нито Google Пlay, нито Google Мaps, Gmail, Photos, Waze ? Обикновен боклук от Алиекспрес за $100 може да е по-използваем от това нещо.

От всичко изброено само Google maps може да ти свърши работа. Другото е излишно ...

На тебе само стопер за врата ти е и използваемо. На нас - Гугъл мапс, уейз, Гугъл пей, Гугъл плей, плейстор, гмейл и т.н