Това са първите снимки в историята от повърхността на астероид

Япония успя да влезе в златните страници на космическото изследване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Японска сонда? Аз па мислех, че е руска. ))))))))

Браво на японците. А един ДАДАкащ трол пак Русия плюл. И пак за центове...

Евала на рашките. Пак стотици години пред останалите нации в технологично и научно отношение. Те това. УРААААААААААААААААА.

Много интересно завършва статията, как се е зародил живота във вселената!?! Дава повод за много размисъл: земята ли а смятат за вселената или са сигурни че има живот и другаде освен на земята? Интересно!

Не, просто Земята е част от Вселената. Дори да е възникнал само и единствено на Земята, то пак е във Вселената...

Браво! Всяко подобно постижение заслужава адмирации.

Къде е снимано това, на некой чукар? Па, ич не е интересно. Алоууу, Холивуууд, дайте нещо по-джиджи, по-шаренко, по-разчипено, кого лъжете с тоа чакъл?!

Гледай "Армагедон"! Направено е в Холивуд и е цветно. Тъкмо като за теб!

Хубави картинки. Добре са нарисувани. Това е "кацане" е поредната империалистическа лъжа. Както и всичко, което не е руско.

твърде слаб сарказъм... жалък трол на Сорос.

Нали ти казвах, че няма да те разберат ...

Най-после признаха ,че слънцето се върти.Скоро ще кажат и за Плоската земя.

Да, Земята е плоска! Но в двуизмерната реалност...

Астероида се върти около оста си , това води до преместването на слънцето на небосвода . Самото слънце знаем от стотици години , че се върти около оста си и също така по много малка орбита около центъра на слънчевата система . Всички планети оказват гравитационно влияние върху слънцето и го "преместват" в страни....

Пропусна само движението на Слънцето около центъра на галактиката и движението на самата галактика.

прецених , че ще му дойде в повече цялата тази информация . Особено движението на галактиката във вселената . Както знаем , гледайки светлината достигаща до нас - гледаме в миналото и не бих се заел с коментар относно моментното ни движение . Поради наличието на много звезди и прах концентрирани в центъра на галактиката има пространство отвъд за което нищо не се знае . Отделно самото движение на галактиките е породено от тъмната енергия... и става трудно да пишеш за нещо , което никой не разбира :)

А иначе ти си в час с квантовата теория, с тъмната енергия и материя-на ти си с тях, само дето ни го спестяваш, че няма да те разберем :)

Струва ми се, че на петия кадър нещо долу в ляво мърда!

Японците като че ли се бяха отдръпнали от "големите" задачи на човечеството, в това число и изследването на космоса. Явно азиатската финансова криза доста щети им е нанесла. Но сега браво, много интересен проект, който се движи успешно на този етап.

Азиатската криза я има само при ония с боряшника.В Япония никога е нямало криза.

Никога ? Неграмотен си ! Но Земята се върти и без теб !

Азиатската финансова криза беше 1997 - 2001, с различна интензивност през целия този период. Тогава най-тежко пострадаха Япония и Южна Корея, като реално отстъпиха позиции на Китай във външната търговия. Така че може би е по-коректно да се нарече Източно азиатска, защото имаше азиатски държави на които повлия положително.

Руснаците да направят нещо подобно.Стига с тези бомби и ракети.

Като няма Натовски бази около тях, глупчо, няма да има и бомби и ракети.

И кога натовска база е анексирала нечия чужда треритория?

Няма НАТО-вски бази около тях. Има НАТО-вски бази в държави от НАТО, а това НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ и СЛЕД 1000 години. Да разбираме, че и Русия 1000 години няма да направи нищо подобно, а ще прави само ракети и бомби, за да може да анексира чужди територии.

доообре.