17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-смешното е, че китайците ще стъпят на луната преди рязаните руснаци.Тия за нищо не стават, верно са една голяма бензиностанция, която се мисли за държава.

Никой не е стъпвал на Луната - нито ще стъпи този век. Хващам ти бас на колкото там парици имаш.

In other news: Лайновозката на Мъск достави два тона "течно злато" на мексиканската брегова охрана. Затова мразят грингосите.

ММ, и какъв точно "полезен товар" е смъкнал от МКС-то? Какво ли толкова може да се е насъбрало там? ;) 2 тона американски лайна - ПЛьОК!! - в мексикански териториални води. Супер. :)

0

Два тона червени вувузели.

Например резултати от проведени изследвания. :) Или ти мислиш, че там горе са на хотел?

Е гати идиотите са тия кравари. Голяма работа че за половин век са върнали един кораб от Космоса. Русия връща ежедневно космичеси кораби и рактеи на Земята, но още не са се похвалили или вдигнали шум до небесата като Хамерика.

Няма нужда да се хвалят, тук има полезни идиоти, които да ги хвалят.

Яж ми к*ра, келеш неграмотен. Евреите те научиха да лъжеш - но явно не са те научили да пишеш.

0

Аполо, веднъж евреите, веднъж сатанистите, веднъж ислямистите, веднъж "дълбоката държава", веднъж соросоидите.. Уточнете вече един общ враг, че се обърках вече.

Ма ти верно си тъп, така ли? :) Евреите са сатанисти. Тяхна е Дълбоката държава и Соросоидните терористични НПО-та (от които ти си част). Евреите създават ислямистите - и макар да си твърде тъп, за да попиташ - комунистите (за да унищожат и ограбят Русия) и фашистите (за да унищожат и ограбят целия свят). Виж колко ясно ти го подредих? Всичко подло, мръсно и неестествено в света идва от евреите.

0

Ти си за лекар, момче.

А ти вече знаеш колко кръв има по шекелите ти. Пед*растче. Мислите си, че никой не е учил история, така ли? Всичко това са документи и факти.

А господаря ти Шаломов и приятелите му какви са бе Нанайки?

От тук нататък руснаците ще има много да с е облизват за космически поръчки. А след като е готов и кораба на Боинг ( той закъснява с около година) никой няма да лети повече с кораби модел 1965 г ( имам пред вид Союз). Русия, бавно и полека става трета космическа сила. Китай вече е по-напред от тях. Има много по-добра основа, да не говорим колко бързои се развива. А руснаците си стоят на ноивото от 60-те години на 20-ти век. И се радват на стара слава.

....само защото ще има политически натиск. Който плаща на руснаците....санкции...ембарго и логичната и справедлива демократизираща бомбардировка!

Интересна е тая бг- идиотия дето е от времето поне на Любен Каравелов: кой е по- велик, московеца или ингилизина. Препитавате ли се от това? Ако да, бих ви разбрал.

са им увиснали джуките до пъпа от кеф че има статия за мъскито дето сега трябва да си прибира боклучивите тесли дето продава,а пък Дада направо е получил проблясък в деменцията си

0

Като ти гледам минусите, са поне седем до момента.

Гогов пусни няко статия за новия калашник че бедните колхозници дежурят ей така на халос. Пусни да изкарат някоя цент. :) :) или поне снимка на Путин колхоз да се превъзбуди

Тва е калашник, бе! Да не е мандра, всеки ден нещо ново. :)

"товарния кораб" (няма и споменаване, че е американски), ....НООООООО! "РУСКИЯ БОЕН>>>>"

Всъщност се споменава в първото изречение. Освен това всеки осведомен знае, че "Дракон" е на СпейсЕкс. Не е нужно постоянно да се споменава.

Путин трябва да разпореди в най-кратък срок да се произведат новите най-мощни и скъпи самолети, ракети и кораби!!!! Следва фалит и световен мир за поне 30-40 години...

Едвали аз руснак дето да не си мисли че е велик не знам. Комплекси трябва да избиват някак а въоръжен комплекса демагог е лошо нещо особено за съседите. А Русия има "велики" военни успехи само срещи 5-10 пъти по малки държави и то близо до нея

Астронавтите като видели какво се случва в Ислямерика, помолили да бъдат върнати обратно.

Капсулата е товарна, имитаторе!

Абе китайското менте. Кой не дава Путлер ли? Баси тъпото измекярче си.

Това последното е пълна лъжа, но ти си знаеш! Въпросът е колко копейки получаваш за такъв коментар?

Мерят му копейките на кантар, че на стойност вече нищо не струват. За това му изказване заслужи около кило. Демек, може да си купи 1/100 от една баничка. До довечера, като пусне още 99 коментара и баничката е заработена.

Защо квичите, краваропоклонничета, и този, който се опитва да се представя за мен? Гражданската война, която тече в разединените америслямски щати, не е ли истина?

Китайското менте пак разказва сънищата си. И си трие коментарите понякога

Поредната статия, чиято цел е не да ни информира, а да провокира дебати "Кой е по-по-най?" Със същата полза може да ни информирате кога и къде е кацнал самолет на "Райънеър" или кога е пристигнал автобус по линията София-Пловдив. Ако може само статии за нови открития и нови постижения да публикувате! Нали за това е разделът!?!

"За пръв път беше използван обновен модел на "Дракон", който може да побере с 20 процента повече полезен товар, в сравнение с предишните версии на кораба." По този повод - ако обичате, драги коментаторе, пишете само ако има нещо смислено да кажете!

Тогава трябва да се спомене и ако пътува автобус, който побира с 4 пътника повече от обикновения автобус! Хайде малко да посмалим! Толкова важно научно откритие ли е това? Можеха да го споменат като факт в друга статия. Не да пишат цяла статия за това... Всичко е въпрос на това, да се надъхват русофили срещу русофоби и да се пишат коментари, без значение смислени или не. От това падат паричките...

Правиш една основна грешка, която постоянно ти се втълпява. Няма русофили и русофоби. Има путлерасти и нормални.

0

За едно си прав: американците превърнаха космическите пътувания в ежедневие, рутина, нещо на което вече не се обръща внимание, но забравяш колко човекочаса труд и средства седят зад тези "полетчета на райънеър". А от Дир редовно ни информират за последните руски постижения и непрестанно цитират руски медии, така че мисля, че тук-таме и някоя новина за американскана програма не е излишна, па дори и да не правят всенародни веселия и да надуват фанфари.

Мисля, че достатъчно по-големи постижения имат американците. Телескопи, сонди, марсоходи... Това, че направили по-голямо товарното помещение на кораба по-важно ли е? :)

А колко пъти ни информират, за поредната модификация на автомат калашников. То не беше автомат калашников с оптика (пълен смех),то не беше автомат калашников с най-различни калибри боеприпаси ,то не беше автомат калашников с изкуствен интелект (още по-голем смех).Добре е да се изкашляш и по тази тема , от време на време.

Всъщност си прав. И по тези теми ще се изказвам занапред. :) До момента ми бяха само досадни, но днес реших да го и напиша. Надявам се авторът да се самосезира и да спре да пише за всяка "дреболия". Смятам, че ще има и други съгласни с мен!

Кажете, почитатели на Роскосмос, кога руски космически апарат е доставял 2 тона полезен товар на Земята?

A кога Илон Мъск е написал текст за естрадна песен?

И е пуснал марка водка :D

Че те съветските още преди 30г. го можеха това....

0

Не собствен товар, а полезен товар.