17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на мутрата от нашио вход яхтата му струва повече от паричната награда на Нобелите... Абе, ученото си е учено...

абе що не виждам негри и араби сред номинираните - това си е истински расизъм! питайте станишко и той ще ви каже

Наш Боко кога ще го номинират - с една прочетена книга и е премиер за трети път?! Нобелова за политика му трябва, а на булгаристанското стадо - групова за кретенизъм!

Боко ще го заключим в библиотеката, докато не прочете и "Конника без глава"... Тогава ще му дадем още 3 мандата :)

в клин, важно е рублите да заработим...

И сега кои са по-умни мъжете или жените?

И аз исках да напиша същото, но докато се чудех как толерантно да го стъкмя се загледах в коментарите.

Браво!

Когато работех в научна лаборатория по физика в САЩ, от 100 и нещо учени имаше 3ма негри. Единият по едно време стана шеф на лабораторита. Всички се подсмихвахме и бъзикахме, но гласувахме единодушно. Длъжността е административна и никой, който се занимава с изследователска дейност, не я иска. Негъра е обаче беше много горд, а и така американците си измиват ръцете, че няма расова дискриминация, като слагат по някой такъв на такова място. Няма да пиша повече, щото ще ме изтрият. :)

Това е хубава новина и полезно четиво.

Поетът е казал - "В България, който не учи, носи Прада и Гучи"...

Руското лазерно оръжие на тротинетка, защо не е взело награда??? При тези хубави анимации... Пък може и Нобелова награда за мир...

Тоя американец даже бил роден в Ню-Йорк. Добре че името му завършва на АшкИН та може ние руските тролове да си го четем като Алкашкин и да сме горди неандерталци.

Сакън! Предците му са евреи от Украйна...

Някога твърдяха, че едва 4% от изобретенията са на жени. Това срещу останалите 96% за мъжете. Така че няма чудно, че се проявява и във физиката. Дори и преди да не са се занимавали с изобретения и да се измисля подтискане като причина, очевидно не е само тя. Жените мислят просто различно от мъжете, освен ако не попадат в подходящо стреда като споменатата Мария Кюри на която мъжа и и баща и бяха някакви математици и физици.

Лазерно оръжие има от СССР но не е много ефективно. Ползват в съвремието пушкала разни за заслепяване на пилоти на хеликоптери. Иначе имат на Ил76, както и САЩ на Yal-1. Само че огрони самолети за лезери не е ефикасно. Надяват се американците, че с тях могат да свалят ядрени глави, но е супер спорно. Достатъчно е сигурно да са огледални, че да няма дори минимален ефект.

следващата година да изберат черен траннсексуален, насилван от Х. Уанстайн, открил топлата вода в Африка

Тази жена със сигурност е по-умна от мен и всички други пишещи коментари в dir.bg