Коментари - Учен от НАСА: Не откриваме извънземни, защото те са се самоунищожили | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-доброто доказателство за съществуването на разумни цивилизации е, че не искат да се свързват с нас.

Учени от НАСА, язък, че сте "учени"... Това е рядко малоумно твърдение.... "Не откриваме извънземни, защото са се самоунищожили." Извънземните са само плод от фантазиите на болните ви мозги!

ха ха хаааааа, какво "велико научно откритие"!!!! Първо така и не доказахте , че те съществуват, и поради тази причина, значи са се избили, та затова ги няма!?? Малеееей колко мозък сте вложили в работа за да стигнете до това заключение!!

Ама пийте ги тия хапчета бе господа учени . Умолявам Ви .

Значи и нас това ни чака. Володи да цака с атома и да докаже Величето на Русия!

И не е като да я няма новината и на български от сутринта днес (9:30): https://bgnes.bg/news/nasa-izstrela-megaraketata-ot-misiata-artemida-za-p-rvi-polet-do-lunata-sled-50-godini/ Ама съветските другари не са я одобрили още за контролираните от тях сайтове.

Колко прозорливо пак се извряка, посран еврогейски врякалник. Тая мина и замина, ама ти как да знаеш. Откъде ви изравят толкова прости за хохлослямски слуги, бе?!

Къде е минала и заминала бе дивеч, я покажи. Шибан руски врякалник, нито подписът ти е автентичен нито можеш да изврякаш нещо, което не си научил от мене.

И все още това ви е днешната новина от НАСА, ти да видиш специалисти... https://www.bbc.com/news/science-environment-63643707

Инженерите по ГТД от НАСА разбират от квантова физика точно колкото хамалите от сточна гара. Извънземните които вече са били на земята са могли да управляват материята на квантово ниво.

Живеем в симулация, затова.

Е, нас Путин ще ни унищожи заради американската дебилщина.

Пак американски глупости! Няма такова нещо - тука сме си!

Чакай ся , скрий се , че някой "учен" иска да вземе заплата . Пък и да не стресираме населението . Ха , ха . Пълно е със снимки в Интернет , кво ни баламосват . Такива снимки , човешки акъл не може да роди .

Хората просто си изкарват парите с глупотевини. Един вид "грантаджии". Публикуват простотия и с това си плащат тока, храната и парното. Кой плаща е друга бира.

той говори за същите, които сами виждаме из небесата ли? Или за тези, които ни показват бордните камери на американските флотски самолети?

и извънземните са имали своя путин, и други джуджета и бактерии

Епа у Бг сме само извънземни, не се предаваме още

И как тия двама учени го разбраха? На ракия и салата?

Използван е метод на дедукция, чрез редукция на смес от зеленолистни растения и алкохолен концентрат...

Не е вярно, Вогоните унищожават земята, точно преди учените от НАСА да изчислят важен за земляните въпрос!

Don't panic! :)

Добре де, ми на мен тогава кой "ми го говори" и ми пуска "факсове"?!

Не ги откриваме, защото дори те не искат да имат нищо общо с напаст като нас!

.

Айде, още един на хранилка от народни пари. Защо не си пиете хапчетата, бре хора?

_stankow

А къде е съобщението за старта на SLS ?? Какво самоунищожение ?

Съобщението още не е одобрено от съветските другари, как къде е.

И това ли ви е днешната новина от НАСА бе специалисти... https://www.bbc.com/news/science-environment-63643707

Има логика. Колкото е нашия шанс да стигнем до друга планета и да намерим жиовт там, толкова е и техния.

Една мравка може цял живот да не срещне човек. Ако някой хване аналоговитре некриптирани и некомпримирани сигнали от преди 50 години е тривиално да ги интерпретира и изследва. Сегашните приличат много повече на случаен шум. След 100 години сигурно ще са неразличими от бял шум, защото именно такъв може да пренася максимум информация. Просто няма начин със съвременните техники да видим много по-напреднала цивилизация, таката каквато може да ни намери и да ни посети.

тц. дори да е криптирано и не можеш да го четеш пак си има повтаряемости в хедъра . то ако беше тотален рандъм нямаше да можеш да знаеш къде ти почва пакета

Аман от "компетентни" учени. Реалният брой екзопланети с благоприятен климат не са кой знае колко на брой. Който вярва в теориите за самозародил се живот, може сам да опита да направи сметка колко малко вероятно е дори в огромната вселена на единиците екзопланети да възникне живот! Всякакви хипотетични изчезвания на инопланетни цивилизации са тотална спекулация. Ние все още не сме се самоунищожили, та хайде да говорим за такива теории след евентуална ядрена война. Сигурен съм, че няма никакви извънземни. Виж зли същества от духовния свят има. Интересувал съм се и намерих свидетелства, че всички близки срещи от третия вид приключвали след призоваването на името на Христос. Разбира се, има и доста психично-болни, които не е ясно какво са виждали, свидетелствайки за срещи с извънземни.

Ако ние сме резултат на интелигентен дизайн, да го таковам и дизайнера дето си е оставил ръцете...

Човекът е съвършен като физическо изпълнение, ама доста по-слаб в умствено отношение. Явно природата е преценила, че много ум не ни трябва, защото бързо ще се самоизтребим. За съжаление понякога се раждат и свръхинтелигентни индивиди. А би трябвало да сме на нивото на козяшките тролове.

като се гледали една сесия на българското народно събрание.

той защото е обиколил целият космос. Говорат колкото да не заспят

тва няма да го чета ! прилича на оня дето ръсел пясък против крокодили

Е, те нашите попове ръсят захар по пътищата против катастрофи, така че ...

Разкарайте тия умопомрачителни видеа за крипто и мрипто под всяка публикация бе! Некакъв брадат недорасляк ми е скръстил ръце и се прави на компетентен.

Ей, опасен е ДИР-ът. Изтри ми хватката, но пък аз пак ще я сложа. Блокирай video.onnetwork.tv и cdn.onnetwork.tv в hosts файла в C:\Windows\System32\drivers\etc 127.0.0.1 video.onnetwork.tv 127.0.0.1 cdn.onnetwork.tv

Как да срещнем нещо след като нашите наблюдения и радио сигнали които можем да анализираме са от толкова малък фрагмент от вселената?

явно живеят в землянки. Пълно е с изявления на висши чиновници за съществуването на извънземни. Например министъра на отбраната на Канада има 2 часов доклад пред парламента, в който надълго и широко обяснява кои са и къде са. Потърсете видеото в интернет.

Явно знае къде са, бил им е на гости ли?

тъй то - търсим нещо и усвояваме едни пари, но ако не го намерим, да знаете, че то се е самоунищожило ! ;)

На тези трябва да им забранат да публикуват. Нали имаше някаква сбирщина на истината?!