17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откриването" на тези планети е абсолютно безсмислено и безполезно начинание, защото не разполагаме и никога няма да разполагаме с технология за изминаване на такива огромни разстояния. Човешкият вид е изключително агресивен и опасен и съдбата му е да остане завинаги на Земята, която е един своеобразен затвор. Вселената има свой разум, който никога няма да допусне да се случи нещо друго. Евентуално достигане на човека до Марс няма да промени нищо, а и една такава мисия е обречена на провал, няма шанс оттам някой да се върне обратно на Земята, нито да оцелее там...

Иди им го кажи на десетките учени, дето рвърдят обратното! Да видят какви големи глупаци са! :D

И да има атмосфера, и да няма е все тая. Със сегашните скорости за придвижване в Космоса човечеството може да пътува само до Луната, най-много да Марс, и то еднопосочно. От там нататък всичко е само мечти и миражи.

41 дена ти се струват много? Сега иди в библиотеката и намери на Жул Верн книгата " Около света за ХХ дни"

С'а, планетата ли е с три слънца или системата, в която се намира тази планета? (Или 'три' е коефициентът на интелигентност на автора?)

Планетата е в система от три слънца, затова е "планета с три слънца". Не е особено трудно за разбиране, кое те затруднява?

Нов сценарий за ,,Стоте,,!