Учени настояват Европа да засили космическата си програма

В противен случай страни като Индия и Иран щели да я изпреварят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

@Демон: Казвали ли са ти че нищо не разбираш дори от простички неща? Да знаеш прави са били. Дори да е както си написал ще е в пъти по-евтино от това да наемаме същите учени от друго място...

Преведено на български: "Група гладни и алчни Учени искат много пари от бюджета, за глупости." ...

Европа наистина има да наваксва в технологично отношение спрямо САЩ, Русия, Китай и някой БРИКС страни. Но в същото време Европа все още има огромен проблем с национализма - успее ли да види сметката на националистическата паплач, Европа ще е направила първата голяма стъпка в посока прогреса.

Начи ЕС е изостанал и от брикс-а? И кои са тези страни от несъществуващия брикс, спрямо които ЕС изостава в технологиите? И в коя област е изоставането? :)))

Европа? Стара Европа - потънала в самодоволна ленност, където най-горещите теми са тротинетките, Грета Тунберг и нейната яхта, Брекзит и защита правата на трисексуалните албиноси с рижа коса, високи под 172см. ЕС разми националните приоритети на отделните държави, вместо да ги консолидира да преследват общи стратегии за икономически, политическо и военно, ДА, ВОЕННО, развитие на съюза.

Европа си е пръднала в гащите и живее от инерцията на някакъв минал имидж, развява шарените знамена и се дупи на новодошлите талибани.