17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на Дарвин си е теория, докато Господ е практик. И като Съвършен Творец прави всичка твърде добро и прекрасно, а всяка човешка намеса няма какво да добави, освен да изроди прекрасното. Единствено на Адам е била дадено да бъде съавтор - когато дал имена на животните.

И защо са необходими такива разходи за Химери.....след като има толкова много "българчета"? Сигурен съм, че "18 годишното българче" ще влезе в Кралския затвор за убийството на бащата и дъщерята в Хюндая и....ще стане донор на тестиси....още първите дни в затвора.

Какви 4 милиарда бре, земята е на 4.5 да не мислиш, че само половин милиард години са достатъчни земята да изстине, да се появи атмосфера и да стане животопригодна, да не говорим за времето необходимо за появяването на първите сложни въглеводороди и там известните предхождащи живота киселини...

Урко :)

Планетата на маймуните!

Apes Together Strong!!!!

Ние имаме около 2млн "тъмни" живи примери за обратното - човек с клетки на маймуна.

Що за католически университет се занимава с клониране?? Да не са получили лиценз от горе?

на основната версия на Дарвин

BRCK

Версията на Дарвин е естествена еволюция. Обаче версията е грешна: 1. Еволюцията отнема много повече време отколкото се смята, че ние сме еволюирали 2. Липсва основно-междинно звено/етап в еволюцията за която досега не са не са намерени никакви доказателства. Горните две неща могат да бъдат обяснени с подобен експеримент извършен от напреднала извънземна цивилизация, която е използвала наличните маймуно-човеци и ги е генно-модифицирала. Доказателствата за тази теория са многобройни. Включително древни Шумерски текстове, библията, 7милиарда човеци и тн и тн.

BRCK

Казват, че планетата на 'боговете' минава близо до земята на всеки 3600 години, като последния път е предизвикала потопа. Значи скоро ще разберем...

Пак си надробил шумерските глупости ... 1. "Ние " , живота на Земята сме еволюирали за около 4 милиарда години. Това не бих го нарекъл "малко" време. 2. Какво разбираш под "основно междинно звено" в еволюцията? На човека ли? Нещо от вида на "изгелждащ като маймуна и мислещ като човек"? Няма такова нещо и от никъде не следва да има.