Учени откриха извънземна органична материя в паднал метеорит

Метеоритът бил открит бързо в замръзнало езеро и това намалило опасността да бъде замърсено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВИ БУДАЛКАТ ЗА ЗАТОВА, ЧЕ ТЪРСЯТ ТЕПЪРВА ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМЕН ЖИВОТ И ИЗВЪНЗЕМЕН КОНТАКТ. ЛЕСНО СЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ТОИ Е БИЛ ОСЪЩЕСТВЕН МНОГО ОТДАВНА, ДОРИ ЧЕ СЕГА СМЕ ПОД ИЗВЪНЗЕМНО УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ СУБЕКТИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕЛИТИТЕ НА ЗЕМЯТА У УПРАВЛЯВАНИ С ТЕХНОЛОГИЯ АВАТАР ИЛИ ЧАСТНОСТ ЧРЕЗ ОБСЕБВАНЕ ОТ МУЛТИИЗМЕРНИ ИЗВЪНЗЕМНИ ИЛИ ЧРЕЗ ХОЛОГРАМНО МАСКИРАНЕ. ЕТО ВИ ВИЖТЕ ГИ ПРЕДИ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ДА СА ВИ ПОЧУКАЛИ НА ВРАТИТЕ. НАУЧЕТЕ ЗА ТАЙНИТЕ КОСМИЧЕСКИ ПРОГРАМИ И ЕЖЕДНЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ КОНТАКТИ, КАКТО И ЗА СКРИТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ВАС ТЕХНОЛОГИИ ПОЛУЧЕНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ ИЛИ ДРЕВНИ ЗЕМНИ ЖИЕЕЩИ СКРИТО ОТ НАС НА ЗЕМЯТА. ЕТО ВИ ЕДНИ ОТ МНОГОТО ОРИГИНЛНИ И ПОКАЗАТЕЛНИ ДОКУМЕНТАЛНИ КЛИПОВЕ И ФИЛМИ ЗА ЦЕЛТА НА СЪБУЖДАНЕТО ВИ ПО ТАЗИ ТЕМА. ALIEN EBE http://bit.ly/AlienEBE ALIEN EBE Interview http://bit.ly/AlienEBE3 ABOVE MAJESTIC 12 http://bit.ly/AboveMajestic

(Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ, ВУДАЛКАТ ВИ ЗАТОВА, ЧЕ ТЪРСЯТ ТЕПЪРВА ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМЕН ЖИВОТ И ИЗВЪНЗЕМЕН КОНТАКТ. ЛЕСНО СЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ТОИ Е БИЛ ОСЪЩЕСТВЕН МНОГО ОТДАВНА, ДОРИ ЧЕ СЕГА СМЕ ПОД ИЗВЪНЗЕМНО УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ ТЕХНОЛОГИЯ АВАТАР И В ЧАСТНОСТ ОБСЕБВАНЕ ИЛИ ХОЛОГРАМНО МАСКИРАНЕ. ЕТО ВИ ВИЖТЕ И НАУЧЕТЕ ПРЕДИ ДА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ДА СА ВИ ПОЧУКАЛИ НА ВРАТИТЕТ. НАУЧЕТЕ ЗА ТАЙНИТЕ КОСМИЧЕСКИ ПРОГРАМИ И ЕЖЕДНЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ КОНТАКТИ КАКТО И ЗА СКРИТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ВАС ТЕХНОЛОГИИ ПОЛУЧЕНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ ИЛИ ДРЕВНИ ЗЕМНИ ЖИЕЕЩИ СКРИТО ОТ НАС НА ЗЕМЯТА. ЕТО ВИ ЕДНИ ОТ МНОГОТО ДОКУМЕНТАЛНИ КЛИПОВЕ И ФИЛМИ ЗА ЦЕЛТА НА СЪБУЖДАНЕТО ВИ ПО ТАЗИ ТЕМА. ALIEN EBE http://bit.ly/AlienEBE ALIEN EBE Interview http://bit.ly/AlienEBE3 ABOVE MAJESTIC 12 http://bit.ly/AboveMajestic

Показах го това на няколко мои извънземни приятели и всичките казаха, че това е лъжа! Всъщност илюминатите първи са създали космически кораб, отишли са по другите планети и са ги завладяли. Така че земните жители управляват извънземните, а не те нас!

Колкото и да се опитвате да доказвате глупавата теория на Дарвин за произхода на видовете, рано или късно истината ще излезе наяве !!! Няма как материята сама да се стреми към самоусъвършенстване, защото това противоречи на Втори закон на термодинамиката !!! Няма как прости вещества да преминават в сложни съединения, защото това увеличава енергията !!!

Грешиш! Може! Има и други закони във физиката, които още не знаем. Защо да не могат простите вещества да преминават в сложни? Целта на това е именно съхраняване на енергията. Растенията от прости вещества и слънчева енергия създават сложни вещества. Кое е невъзможното? Това, че не можеш да разбереш нещо, не го прави невъзможно. Еволюцията е факт, наблюдава се непрекъснато. Учените са регистрирали вече появата на нови видове. Но трябва повечко да четеш!

нещо си се объркал. твърдението ти е абсурдно и показва явни клонящи към нула понятия по химия. в природата е практически невъзможно да намериш който и да е елемент в чиста форма или както ти им викаш "прости вещества". всичко на този свят е в така наречените от теб "сложни съединения". Вземи един камък от улицата, ако го тестваш какво има в него те уверявам, че ще намери поне 15 различни химични елемента. а щом споменаваш и Втори закон на термодинамиката явно и понятията ти по физика са подобни на тези по химия.

Откритата органична материя е била .. ковид-20. ;) И тия май в един щат как си наричат градовете. Тук Хамбург. Има Берлин, Белфаст и така нататък. Взимат имената на европейски градове.

Епа що да не открият - "органично" в химията е съединение, което съдържа водород, кислород и въглерод - едни от най- разпространените елементи във вселената...

Aaa, не е ясно кой кого заразява/замърсява.

Сега...нали сте наясно, че и алкохолът е органична материя? Тези да не са намерили шише ракия и да са направили някое "откритие"?

Алкохол може да има и от неорганичен произход. И е съединение. Материя е силно казано. Вероятно става дума за аминокиселини - градивните "тухлички" на белтъка, който определено е органична материя.

От органича материя до жива клетка разликата е, каквато е разликата между пръст и тухлена къща.

Не споменават извънземен живот, а извънземна органична материя. Коментарът ти е безмислен. Верен е, но е безмислен.

Две години, в езеро...чудя се от къде може да се е появила тази органична материя по метеорита.

Учените затова са учени! Не се чудят, а знаят! Ако имаше вероятност да е от земен произход, нямаше да го коментират.

Учените знаят и друго. Когато ги хване дълга суша в главите и на чертожната дъска, започват да произвеждат такива новини. Иначе им отъняват стипендиите и бонусите. Старите хора му викат човещинка - вирее и сред умни, и сред глупави.

цели две години са успели да го опазят от контакт със земната атмосфера? Щото пише, че земните бактерии веднага се заселвали? И как са успели? И най-вече - защо сега, след две години чуваме, че имало нещо органично? Щото по нашите, земни мерки, дори етиловият алкохол (C2H5OH) е органика, а дори в нашата галкактика има открити огромни облаци от чист спирт? Като нищо в съседните, може да има такива от отлежал коняк...

.... дай Боже всекиму

... а на мене две/шишенца от по-големите/ !!!

Границата между органично и неорганично е относителна. Всъщност, ние сами я поставяме. Както сам казваш, алкохол може да има и от неорганичен произход. Но много се съмнявам да имат предвид алкохол. По-скоро става дума за аминокиселини, които са градивни частици на живата материя. Алкохолът от органичен произход е по-скоро отпаден продукт от разграждането на въглехидрати (захари).

Ще да са сперматозоиди от пияните чикиджии изследователи.

Този материал ще да е от македонците,които вече са се били заселили на този метеорит.

Сещам се за филма "Нашествието" с оная руса пичка Николчето Кидман...