17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Догодина съм там на море.

Най-близката до земята черна дупка е Пеевски

Тия па как се заричат най-близката.... ала бала... ами в други ден ако открият по близка??? ко прайм??? пак ли тая боза ще четем?

Не. Друга "боза" ще е. Като не ти харесва, защо я четеш? Мазохист ли си? :)

и в България има чeрна дупка и това e хазната. от 1945г плащамe данъци плащамe и всe няма ни за заплати ни за пeнсии ни за социални проeкти..... добрe чe смe в eвросъюза иначe както свършиха паритe милитe ни пилитици щяха да ни продадат на някоя чужда държава имда сe заличим като нация

Плaщаш данъци от 1945 г. Значи в момента си на най-малко 93 години. Добре се справяш с компютъра... :D

а ми да ни погълнe тази дупка. Живота на зeмята така или иначe загива най вeчe заради алчността на хората. няма ги нормалнитe човeшки цeнности всичко сe обърна в матeриализъм. а в милата ни родина хората сe дeлят на бсп и гeрб бeз да осъзнават чe и двeтe голeми партии са попити от корупция и няма никога да я прeмахнат а това сe отразява много жeстоко ма нашият живот

най-голямата черна дупка е на Гогов у главата. Оти е изсмукала сичко

Ми то, ние си имаме черна дупка в България. Даже и име си има - ГЕРБ. А по количеството на погълнатото от нея личи, че не ще да е малка.

Лъжи, лъжи, лъжи. Аз като един от най-интелигентнуте във форума мога да ви кажа, че няма доказателство за така наречените черни дупки. Реално няма никакви доказатества че така наречените астрономи изобщо виждат нещо в небето, дори няма доказателства че има Космос. Откъде знаме че не живеем върху една плоска планета? Колко от нас са виждали Земята като кълбо? Някакси не ми се връзват тези бръщолевения за астрономия, кръгла Земя и т.н. Ако мен питате нещото наречено наука трябва да се забрани, а само такива интелигентни хора като мен да обесняват на народа по-сложните неща.

ти? интeлигeнтeн? божe помилвай проститe и слeпи и бeзмозъчни същeства на които им сe дава полe за общeствeно мнeниe

Изказването Ви е досатъчно мерило за това колко сте интелигентен! Надявам се, че поста Ви е ироничен, защото ако наистаина вярвате в глупостите, които сте написали, нещата не са никак добре...

Ироничен е. Това е пародия на "Аполо-нанайси", друг коментатор, който нарича "овце" всички, които вярват на НАСА. Самия "Аполо-нанайси" се смята за по-умен от другите, защото е разкрил "конспирацията Аполо".

До ,,, и как е разкрил тази, според него, "конспирация" ? Да не би да е светил навремето на Нийл Армстронг и на Едуин Олдрин по време на Аполо 11? То реално самият той е "овца" и малоумник в най-чистия смисъл на думата, щом отрича 100% факти. Все едно да отричаш и Теорията на относителността на Айнщайн или че Земята е кръгла... Аман от комплексирани малоумни овце, вярващи на конспиративните простотии.

До IT: Някакъв "уважаван разследващ журналист" имал "доказателства". Интересно ми е, стотиците уважавани учени, дето твърдят обратното, защо не ги брои! Питах го в прав текст, но естествено отговор не получих! :)

Българското "правителство"?

Догатки, предположения, празни приказки, нищо няма да разберат, тялото умира, съзнанието продължава, може би е някоя черна дупка или друга вселена, човечеството не е дорасло да разбера нито тайната на смъртта и след това, нито какво има ТАМ, богатите искат да живеят повече и ровят в тази посока, нищо няма да намерят,нищо

всъщност всичко в науката започва като догадки и предположения, и всъщност не рядко се оказва само празни приказки, това с което съм съгласен в поста ти стига до там. някои догадки и предположения се оказват правилни и на тяхна база разбираме нещо ново за вселената. също така например науката има чудесни отговори за това какво е смъртта и какво става по-нататък, просто явно теб лично те не те устройват. а за живеене повече то и аз искам, предполагам всеки иска, но не всеки има излишни пари за отделяне за изследвания в подобна насока, дали ще намерят нещо никой не знае дори ти.

Утре мъск ще обещае да я колонизира и ще събере парите на глупците.

Тази снимка на черна дупка кърти мивки с напукания лилав контур и виждащите се вътре звезди.

Това е рисунка, а не снимка. Да снимаш нещо, което не излъчва светлина е малко трудничко, дори да не е на 1000 Ly

"Научните" статии на дира са много тъпи, да бяха сложили една снимка поне или източник с повече информация, линк към оригиналната публикация. Те не правят това, вместо това ни съобщават в телеграфен стил някакви неща и статията приключва още преди да е започнала.

статията я прочeтох във вторник на английски в прeстижно научно списаниe .

Няма как да снимаш обект, кйто не излъчва и не отразява светлина. Нали затова му викат черна дупка - поглъща всичко. Това е рисунка.

Има снимка на черна дупка. Вече е има и в Уикипедия. Не слагам линк, че все ми трият постовете...

Прав си не може да се види нешо което поглъща всичко в ел. магнитният спектър. Но на така нареченият хоризонт на ЧД има радиоактивно излъчване. И така се "наблюдава" ЧД.

По-скоро се наблюдава акреационния диск. Поне на тези, които имат.

Глупости - не до земята А на земята е ! Това е здравната каса на България !

За такива банални крякоти трябва да има затвор ей.

1000 светлинни години Един у място.

тая 'новина' не е ли от вчера, що пак е новина

вчера беше друга новина но със същата картинка

Не е верно. Черната дупка у външнио кенеф е те тука на дворо. Е къде на 10 метра. И е длибока един "цоп".

не дава господ да си изтървеш телефона на един 'цоп'