Коментари - Учени предупреждават за "ужасяващо" самоунищожение на човешката цивилизация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе друго си е да се довлечеш с частния си самолет или яхта в Давос, да се надъниш с хайвер и трюфели, да опънеш неколко елитни проститутки и да дадеш акъл на фукарата какво да прави. И после група помияри с табелка "учени" да ти разпространяват лицемерията опаковани като "наука".

Самоунищожение от алчност! Защо тези учени не говорят за войните,които предизвика човечеството в последните 120 години?!? Колко ядрени опити имаше в последните няколко десетилетия?!? Това е навредило на човечеството повече от цялото съществуване на икономиката! Ама целта сега е да се говори против икономиката,ако може да я разрушат и да изградят един нов световен ред,който да наподобява комунизма,.но да е много по жесток от него. Чрез изкуствените световни кризи и ковид пландемията не успяха да разрушат икономиката,чрез войната в Украйна също не могат да я унищожат,сега пробват чрез лъжата за Глобалното затопляне и ще се опитват чрез законодателни мерки да съсипят икономиката,защото виждат,че друг начин няма,а чрез медиите ще промиват мозъците на хората чрез леене на страх,психария и лъжи,колко страшно било Глобалното затопляне,което си го има и ще си го има,което дори някога го е имало до такава степен,че не е имало изобщо лед никъде,па живота не е бил спрял,все се е нагаждал някак си...

Глобализаторите трябва да се разстрелват в главите. Това ООН, ЕС, жълтури, индомангусти, негра и всякакви подобни не трябва да имат досег или още повече да дават тон на нормалното население.

Спасението е в Исус и е описано в Библията,всичко друго са глупости и измислици на някакви си,дето се имат за умни... Алчността е коренът на злото,което може да ни докара до самоунищожение,ако превъзмогне човечеството алчността,ако богатите не искат да стават свръх богати,ако спрат трупането на богатствата в банките,ако хората започнат да се обичат истински,а не както сега,да гледат кариерата ти и парите ти,да гледат имотното ти състояние и лимузините,когато отново хората започнат да се обичат едни други заради самите тях,тогава страхът от самоунищожение ще премине... Сега чрез медиите вече всеки ден се чудят някой,каква психария да измислят и да леят страх,че видите ли идвал апокалипсис,то не бе чрез войни,чрез зарази,метеорите,Глобално затопляне,какво ли не,важното е да се промиват мозъците на простите и те да се страхуват,а така по лесно после може да се манипулират... Любовта между хората ще победи и когато победи,тогава ще отпадне всякакъв риск от самоунищожение!

Тези “учени” не са достоверни! Шваб и Сие да го лапат!

Da be, ot atomno samounishtojenie ne ni e strah. "Get inside, stay inside, stay connected" and everything will be just fine after Nuclear Armagenon. Vij klimatichnite promeni sa drugo neshto - ot tiah trebvalo da ni e strah che eventualno moje sled 1000 godini da e losho. Nie ne znaem dali utre she osumnem te vzeli da raztegat lokumi … Are....

"Климатолозите", вихрещи се в коментарите под всички такива статии, са нагледен пример защо самоунищожението е неизбежно. Разглезени консуматорчета с нулево логическо мислене или понятие за управление на риска. Хубавото е, че от България нищо не зависи, лошото е, че по света не са чак толкова по-умни от местните ни идиоти.

Първо да се справят с изместването на остта на Земята и полюсите после другото е лесно

Ами трябва да се унищожат САЩ. Те консумират над 50 % от световните ресурси , а са под 5 % от населението. И проблема е решен. Избиваш 5%, за да живеят останалите 95%. Не е лоша сделка.

Може дори да проявим хуманно отношение. Няма нужда да ги избиваме за да ги унищожим. Разселваме ги по света. Милион в Китай, милион в Горна Волта и т.н. На случаен принцип. Тия които са с двойно гражданство ги връщаме по родните места. Оставаме там само коренното население, което още не се е интегрирало , живее на помощи и върти казината в индианските резервати. Те да си останат, казината също.

Есе

Cheeseus

Просто буквален превод. На английски думата essay има много по-широко значение от на български и се използва за обзначаване на вид научна публикация. Едно е ученическото есе, а друго е research essay.

Брътвежи на американците, които явно уж с глобалната пандемия и с войната сега , целят само едно единствено нещо - да унищожат Русия като отделят еЕеропа и Света от нейните зелени ресурси. Единственият начин да се намали потреблението на газ и петрол е деиндустриализацията разбира се. А като си постигнат целта - унищожат или изключат Русия - тогава ще видим как американците ще започнат да си правят каквото си искат по света и за тях винаги ще има и хубав климат и кислород и тн , а за другите държави - ще е като по филмите. Сащ и нато вън

На газта и петрола ли викаш "зелена енергия"? Това руските тролове с какъв конкурс ви избират, бе?

соросоидните идиоти като тебе не го разбират. Шистовия "американски" газ" замърсява десет пъти повече от природния руски газ, тъпако. Аман то лицемерие и малоумщина. От къде ви копат такива не знам.

Викаш руския газ ще спаси планетата. Руското л@йно по-малко миришело. Аман от русороби!!!

Обесете алчните за власт изроди които контролират американския ФЕД и климата ще се оправи за дни.

Всяването на страх продължава! И в същото време това е подготовка на "стадото" за КЛИМАТИЧНИ ЛОКДОУНИ. Целта е една: Контрол на цялото население на Земята! Овцете трябва да се оставят да бъдат пазени от глутницата вълци.

Путин направи каквото можа, но не можа да спре газа на всички

Има и добре новини,няма да съществува Русия!!!!!

Ако я няма Русия, ти щеше да си електронна робина бе дебил.

Електронна "робина" или "бобина"? Какво имаше предвид?

Учени=олигофрени

Купени учени!

Наближават години, в които изтрещелите евроатлантици толкова замърсили земята и въздуха, ще молят Владимир Путин да пусне ядрените балистични ракети, за да се свърши мъката им...

Изтрещял русофилистик,нещо за Чернобил, нещо за Украйна да споменеш!?

Поредния пасквил за набиване на канчето на раята.Аз да питам защо например в дадени щати има наказателни такси ,около 30-40 долара ако потреблението ти вкъщи клони към нула благодарение на солар и батерия. Що за цинизъм е безразборното зареждане на електрички с киловати, а пък се вгледали в 0.400 w товите климатици. Безброй примери.Идеята е ясна...създаване на зависимости и още по-голямо мачкане на овцете.

Тотални глупости и лъжи. Няма такса за намалено потребление има такси за ангажирана и инсталирана мощност, която е за всички. Зареждането на електрички е много пощадящо от зареждането с бензин. НЯМА 0.400 ватови клитици. Дори и най ефективните и маломощни климатици консумират по 400 вата и напротив климатиците се подкрепят, примерно в ЕС, с кредити за енергийна ефективност. Всичките ти примери са лъжа и идиотщина.

Щом казваш, верваме ти. Аз пък зная, че там има забрана за събиране на дъждовна вода и за гледане на зеленчуци в двора. Що да няма наказателни такси за ниско потребление на енергия? Колко му е мастното енерго да си издейства въпросния закон? Въпрос на разходи за съответните депутати, капитализъм е все пак, а там това се нарича лобиране и си е напълно в реда на нещата. И съвсем очевидно става въпрос за климатици от 400 вата, само един дадалаец може да се хване за буквата и да започне да громи, приемайки, че половиватови климатици са възможни и технически изпълними

Тотални глупости. Никъде не е забранено в двора си да гледаш зеленчуци. Пред къщата обаче има изискване да е ливада, а какво ще гледаш в задния двор никой не забранява. Няма и забрана за събиране на дъждовната вода. - това е нагла лъжа. Има ограничение на събирането на дъждовна вода в някои сухи щати, за да може да се ползва от други хора надолу по течението. Демек не можеш да завиряваш рекички и потоци. Можеш да събираш дъждовна вода от покрива на къщата си в ограничен обем варели. Това е така за да няма хитруващи, които да пълнят неограничени количества варели от потоците, но явно тъпаците не схващате нито логиката на закона нито разбирате за какво иде реч. И съм написала НЯМА с големи букви за кретени като тебе, които на това от това НЯМА малоумно заключават, че приемам че "такива климатици са възможни". Просто тъпаците "четете така библията, както я чете Сатаната" и съответно правите идиотски обобщения и заключения.

Генния експеримент ще затрие хората по бързо. Планетата ще оцелее така или иначе. Нещото което яде водорот се казва дърво. Отделно Слънцето е пряко виновно за климата, не някакви измислени теории.

Леле що кретенски измислици на кретен опитващ се да ги припише на други

Какво яде дървото?!? Какво е "водорот" и как се яде?

воторот

"Водещите световни учени в областта на климата от десетилетия предупреждават" Не знам дали са водещи, или не, но прогнозите им не се сбъдват вече над 50 г. То не бяха Малдивите под вода, масов глад през 2000 г. и прочие "страхуване"... Шоуто продължава, щото баламите не свършват...

Леле що кретенски измислици на кретен опитващ се да ги припише на други

Аз сега съм в недоумение - кое е нормално - в умерения климатичен пояс зимата да е снежна или липсата на сняг е нормална?

Ако смяташ, че няма да има сняг, питай КАТ защо държат на зимните гуми :)

КАТ държат на зимните гуми, за да могат да глобяват, ако нямаш и да съберат за коледни премии. Ама няма закон, който задължава да караш със зимни гуми...

Вместо да се харчат милиарди и милиарди за тази глупава война, можеше средствата да се инвестират в развитие на зелената енергия, екология, медицина и образование. Ама на по-важно е да се бием за власт и за влияние, за задоволяване на амбиции и нагон.

Войната е за ресурс питайте Мадлийн Олбрайт.

Не позна. Войната е за заграбване на територии от Руслямска държава от една страна и за запазване на реда, правото и териториалната цялост на държавите съгласно решенията на ООН.