Учени призоваха Зукърбърг да не позволява на Тръмп да използва Фейсбук за дезинформация

Повод стана решението да не бъде маркиран пост на президента, че "когато започне плячкосването, започва стрелбата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

60 рептила пръднаха и се насраха! Да въй в шибаните профанчета... Бахти светът, който очаква нашите деца!

Циониското лоби в САЩ заповядва на малкото ционисче да пречи на Тръмп за да може куклата им Байдън да спечели

Байдън няма да спечели, споко! Чакат го сериозни разпити и дела.

Зъкербърг ги финансира, а те настояват и протестират. Доста познато, а? Без съмнение, това е един от 'научните' проблеми, стоящи пред тях. Няма нищо по-грозно от учени в ролята на политици. Ах да, сетих се, има. Това са политиците в ролята на учени.

самата мисъл в една страна разбогатели да цензурират държавния глава е престъпление

Боли ме фара за краварите! И само да ви кажа аз съм за тръмпа понеже ей такъв като него ще срине краварската тъпотия! Тоя е пръв приятел на путин и втората студена война ще спечелят руснаците, но само и единствено благодарение на тръмпа и хора като него! Така, че САМО ТРЪМП САМО ТРЪМ! Да го изберат и преизберът поне още 10 пъти!

Организатори на подписката са ТРИМА професори ... Пълна дезинформационна пропаганда. Този, който е писал статията знае ли какво е професор в северна Америка - преподаватели на даден предмет. И колко на брой са там? С лопатата да ги ринеш. И искренно нямат нищо общо с професорите в БГ, на които им е отнело 20-тина години да бъдат произведени като такива. Така, че тази статия е пълна излагация ... По-добре я скрийте, че Тръмп скоро поема 2-рият мандат.

преди 2 дена уволниха коментатора на Сакраменто Кингс в NBA за абсолютно сьщото след 30 години работа за клуба.Човека просто каза,че всеки живот има цена.От 25 години живея в САЩ,такова нещо никога не е имало,узаконен тероризьм на черни срещу всички други раси и никой не смее да им каже нищо,напротив,толерират ги.Голямото лайно Лаброн Джеймс само говори колко е низвергнат,но не говори нищо за хората в Хонг Конг,които са пребивани и убивани всеки ден,защото има договор с Китай за неговата марка маратонки от Nike и прави стотици милиони от там.Ако каже нещо му спират пафрите.И пак опираме до един много кадьрен атлет без образование и мозьк,който дава акьл на света ка да се оправи.Отвратен сьм.

Нико стига писа ами се мобилизирайте без много да прикавате и на есен всичи за Тръмп да им затворите устите на тези либерасти. Тъкмо ви оправи икономически държавата и Китайците му вдигнаха мерника. Сега е време да си платят.

Все повече става ясно,че англосаксонския свят е изграден от лъжи и лицемерие препокрит с словесната шума за демокрация,свобода,хуманизъм, и за добрите си намерения за целия свят,(но свалят каймака само за себе си) и как те са стават за пример за други недодяланите държави. Само един пример от многото за фрапиращото им лицемерие - в Англия тези дни изхвърлили от работа журналист, който е казал, че животът на всеки човек има значение.Той веднага си се оказал расист недостоин да работи в демократичното издание.

Тия са толкова учени - колкото чернилката Флойд не е мръсен престъпник, наркоман и изнасилвач. От фейса поне има полза, а и Цуки, както се вижда няма да им клекне лесно на изродите - но Туитър, виж, трябва да бъде забранен и изтрит още днес! Тръмп му е вдигнал вече мерника - и ще намери начин.

Ама разбира се, бе! Фейсбук да не позволява на Тръмп да използва дезинформация! Само Байдън може да дезинформира! Дезинформацията на демократите - най-правдивата дезинформация!

Ето ви демокрацията. Щом цензурират президента на САЩ

Фейсбук и без Тръмп е политизиран и цензуриран За Русия това се прилага постоянно и безсрамно, а декларират свобода на мненията в “демократичен” свят. На 9 май премахнали поместена там снимка с поставяне от руските войници флаг върху Райхстага Обяснили, че било грешно (автоматично) и после я върнали. След дъжда - качулка. Премахнали обращение на Путин за коронавируса към гражданите,но после го върнали.Всичко става след загубената вече актуалност. Постоянно премахват критични публикации за Украина, поддържайки по този начин нацизма и бандеровщината там, премахват думата “хохол”,която употребявана дори в произведенията на класиците и т.н. Цензурират яко и при това правят благообразна физиономия. Ни лук яли, ни лук мирисали.

Каква контрадикция: учени-фейсбук, фейсбук-достоверна информация.

"учените" са отявлени соросоиди, джендъри и сигурно чифути

явно не са български или руски тираджии които знаят всичко

Какви са тези псевдоучени, бе. Какво да дали на човечеството. Значи да се оставят мародерите да избият полицаите и да ограбят всичко. ТАКА ЛИ, БЕ ДЕБИЛНИ УЧЕНИ. НЯКОЙ ОТ ВАС ИМА ЛИ МАГАЗИН ИЛИ НЕЩО ДРУГО ЗА ПЛЯЧКОСВАНЕ, БЕ МАЛОУМНИЦИ??????????????????????????????

Мародерите в момента са пряко следствие от малоумата вътрешна политика на Тръмп. Не е хубвао, съгласен съм, но това наистина е резултат от расизма на Тръмп, явно демонстриран пред целия свят. На практика, 4 бели момчета с патлаци и звезди на гърдите убиха едно черно момче, закопчано с белезници. ТОЧКА. Че бил наркоман, че се опитал да плати с фалшива банкнота (недоказано) - това е абсолютно несъществено в момента. Още повече, че това убийство е било филмирано от дестки камери. Правилната реакция беше, да обвинят ВЕДНАГА полицаите в умишлено убийство пирва степен (по особено мъчителен за жертвата начин), да излезе Тръмпи официално пред камерата, да каже, че това е абсолютно недопустимо и да СЕ ИЗВИНИ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ, за постъпката на полицаите. Е, тогава да праща армията да бие хората. Защото хората са навън, заради чувството за нарушена справедливост. Поне повечето от тях.

вие сте уникално прости! мародерството е резултат на мушангиите на изрода сорос

Добре са ти промили мозъка в университета, явно цицаш от някоя НПО

Трябва бойкот на скапаните социалните мрежи, които се ползват само за това да бъдат следени хората. Щом вече си позволяват да цензурират и президента на САЩ, значи няма смисъл от тях. Който е създал социалната мрежа да си пише там сам, след като иска да цензурира. С коронавируса всичко лъсна. Всички политици по света лъснаха, разбра се какви са медиите, разбра се какви са социалните мрежи в интернет и кой ги контролира. Трябва хората да се събудят.

трябва да бойкотираме и да закрием vk и ok, а накрая и фейсбук

Тези "десетки учени" де факто и де юре са зависими от Цукербърг. И ще кажат онова, което им се продиктува от господаря. Едно на ум, че много от тези учени вероятно са свързани с Демократическата партия в САЩ.