17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайната е в бирата

Тези учени да не са взети от някоя закусвалня? При това може да са антивегетарианци... Как били хрупкали... молекулярно ниво...

има едни шницели във фантастико дето се вътре се слагат пилетата мляни , заедно с перата и кокалите ама като му сложат разни нитрити и глутамати и стават супер вкусни . и са само 4 лв килото

Аз го разбирам така - значи чакаме разработването на още някакви химии, за да може да ни пробутват вегано-вегетарианските наденички за месни. Почти както със сьомгата и сьомговата пъстърва в ресторантите.

Нема ли некое сладко местенце в те тоа инстетут и за мене?

Дай Боже всекиму...да му плащат доста прилична заплата за да дегустира наденички. Замечтах се.

Леле, какви грандиозни открития правят в института Макс Планк? Сигурен съм, че са усвоили многомилионен бюджет за тази си дейност. За 100 години не можаха да преоткрият свободната енергия, безжичното предаване на електриччество и т.н. Та поне малко да облекчат съдбата на човечеството и да ни направят независими от полезните изкопаеми. Ама виж, открили защо са хрупкави наденичките и как това щяло да помогне за бъдещи вегански продукти? Браво!

Правят разбира се. Всяко нещо което ползваш е направено от редица, безсмислени за тебе, подобни открития с които реално облекчават живота на милиарди. Всъщност сега дори и цървул като тебе живее по-добре от кралете отпреди 200 години точно заради такива "никакви" открития. Да преоткрият нещо, което никога не е откривано е невъзможна задача.

Изследването определено не е било върху български наденици.

Aз: Котаракът ми яде тази наденица, значи всичко и е наред! Котаракът ми: Леле че вкуснотия! Най-после в тия наденички слагат и плъхове!!!

my kind of science :)