Коментари - Учени разкриха тайната на хрупкавите наденички | IT.dir.bg

Коментари - Учени разкриха тайната на хрупкавите наденички | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

my kind of science :)

Изследването определено не е било върху български наденици.

Леле, какви грандиозни открития правят в института Макс Планк? Сигурен съм, че са усвоили многомилионен бюджет за тази си дейност. За 100 години не можаха да преоткрият свободната енергия, безжичното предаване на електриччество и т.н. Та поне малко да облекчат съдбата на човечеството и да ни направят независими от полезните изкопаеми. Ама виж, открили защо са хрупкави наденичките и как това щяло да помогне за бъдещи вегански продукти? Браво!

Дай Боже всекиму...да му плащат доста прилична заплата за да дегустира наденички. Замечтах се.

Нема ли некое сладко местенце в те тоа инстетут и за мене?

Правят разбира се. Всяко нещо което ползваш е направено от редица, безсмислени за тебе, подобни открития с които реално облекчават живота на милиарди. Всъщност сега дори и цървул като тебе живее по-добре от кралете отпреди 200 години точно заради такива "никакви" открития. Да преоткрият нещо, което никога не е откривано е невъзможна задача.

Aз: Котаракът ми яде тази наденица, значи всичко и е наред! Котаракът ми: Леле че вкуснотия! Най-после в тия наденички слагат и плъхове!!!

Аз го разбирам така - значи чакаме разработването на още някакви химии, за да може да ни пробутват вегано-вегетарианските наденички за месни. Почти както със сьомгата и сьомговата пъстърва в ресторантите.

има едни шницели във фантастико дето се вътре се слагат пилетата мляни , заедно с перата и кокалите ама като му сложат разни нитрити и глутамати и стават супер вкусни . и са само 4 лв килото

Тези учени да не са взети от някоя закусвалня? При това може да са антивегетарианци... Как били хрупкали... молекулярно ниво...

Тайната е в бирата