Учени разкриха тайната на кубичните екскременти на вомбатите

С помощта на изпражненията те общуват помежду си, като ги подреждат на специално избрани места

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправихте ми деня! Ха-ха-ха!

шорошоидносодомитската пасмина са взаимствали когнитивносоциамрите си комуникативни умения да осират навсякъде, дувари, тротоари и единдруг да си серът фостите!

Какво главозамайващо "откритие"!... Тези учени заслужават направо нобелова награда... :-D

Моите са триъгълни и то тъпоъгълни като мене.

Ами ако ги съчетаят различна подредба с различен аромат колко необятни възможности има ехехе

Няма нужда от аромат, пък и той е временен. Брайловата азбука няма аромат, но върши работа. Морзовата азбука също. Според мен, това са най-древните програмисти. Работят с бинарен код. :)

науката си е наука и сама по себе си просто цели трупането на знания без да се търси пряка полза от това. изглежда ви смешно, че учени се занимават с лайненаца. всъщност те не се занимават с просто с прости лайненца, а с уникални в природата лайненца. дали това ще има някакво продължение, няма как да знаете, но ако не се направят тези изследвания и да се натрупат съответните знания със сигурност няма да има продължение. науката е малко, като лотарията. в лотарията пускаш си числата и я спечелиш я не. с науката е същото правиш откритие трупаш знания, те я свършат работа на някой я не. всъщност и в двата случая това да спечелиш или откриеш нещо, което да се превърне в потребителски продукт, е относително рядко. въпроса е, че ако не си пуснеш фиша то със сигурност няма да спечелиш, също ако не направиш тези "безполезни" в общия случай изследвания то със сигурност няма да откриеш нещо, което да послужи на някой.

в добра посока разсъждаваш, ама “малко” доста неграмотно си го написъл . Малко трудничка е науката Български Език.. свещен на моите деди !

радвам се, че граматическия отдел на Национална сигурност работи безотказно, безцеремонно, чете всичко и коментира всичко. вече се чувствам защитен от всякакви издевателства над "свещенното на моите деди" и не се притеснявам, че данъците ми отиват на вятъра.

Като правиш забележки поне да беше проверил своето писание за грешки! :-))) Защото няма такава дума "НАПИСЪЛ"в "свещения на моите (и твоите, предполагам) деди".

Да изпращаш послания с подредени квадратни лайна. Боже! Каква тема.

не квадратни, а кубични - или не четеш всичко, или за теб двуизмерно и триизмерно е все едно и също нещо :-)

Снимка нямали?

това е едно много ценно познание без което прогресът на планетата щеше да спре...

Много пъти съм казвал и съм проклинан после: Доста "учени"както у нас но най-вече на запад се занимават с нищология която никой освен те самите не може да провери.Това е много ловък начин да се защитават субсидиите от държавите за "епохалните" им проучвания и да им текат понякога доста тлъстите заплати.Било е време когато им е държана сметка за ефективността на работата им но виче са усвоили средновековните схоластични похвати да проклинат желаещите да ги контржлират като ги обвиняват в изостаналост и неграмотност.

Нашите учени и не само учени, ами и масата "трудещи" се хора, до такава степен са усвоили изкуството да не правиш нищо и да ти плащат за това, че ония на запад срещу нас да тичат, няма да ни стигнат...

това се знае от 20 години. да бяхте написали, че е виц и университета е в Магаданск.

Статиятя, че е тъпа - тъпа е. Да се чуди човек тия учени друга работа нямат ли си... Обаче коментарите са изключително добри :) :) :)

Явно доста учЕни се изхранват с акито на воматите... ;-)

съвсем сериозно го казвам и изкарваше конуси!!! Шахмат... някои си бяха правилни и гладки а даже на един му взех мерките (е това е шега де), виждал съм и други причудливи фигури, като гъба напимер.

0

Поне едно вомбатско говно да бяхте снимали.. точно ми стана интересно :(

И тук има хора, които общуват с гъзовете си

mirоlav

Така значи играят на "Не се сърди човече". Дрискат гледат какви числа са се паднали и местят кубчетата. Ние хората си мислим че животните са тъпи!

сега вече знам как са построени пирамидите

С на Рамзес Сфинктера,.. пардон Сфинкса

Страхотна новина! В раздел " ИТ"......

Напомни за следния виц: "В самолет на съседни седалки седят господин и момиченце. Господинът казал: – Какво ще кажеш да си поговорим, за да мине по-бързо времето? – Добре! - казало момиченцето, затваряйки току що отворена книга. За какво искате да говорим? – Ами, нека поговорим за нещо интересно......например, за атомната физика! – казал мъжът, подсмихвайки се надменно. – Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо. Една крава, един кон и една овца ядът една и съща храна - трева, но се изхождат различно. Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят -сушени топки. Как си обяснявате този феномен? – Идея си нямам! - казал мъжът изумен от интелигентността на момиченцето. – Тогава как искате да говорим за атомна физика, като Вие дори от лайна не разбирате...."

На Вас и " Не може"- по един "+"!

ядАт, момченце, ядАт не ядЪт !!

От ГЕРБ

а ти ги изкарваш едното сърп, другото- чук

Лего харесва това.

През последните години глаголът "случвам се" започна да се среща в най-невероятни словосъчетания и значения. Сега вече стигнахме до момента, в който научаваме, че изпражненията на вомбата също "се случват".

Насам се нагледахме на голем прогрес

Българския език се развива малко бавно като употребяващите го но на английски се казва "shit happens" .

Хвала на такЪви учени.

университет по фонтаните...... Открили били невероятни.......

Нищо не разбират тези учени !!! Квадратни са заради квантовите компютри, с които работят вомбатите. Там нещата се измерват в кубити и ЗАТОВА изпражненията им са кубични. ТоТо нали затова и тази статия е в IT раздела ! Нали ???

на повечето хора е със същото съдържание и без да е в кубична форма.

На котката ми са тетраедрични

А моите са само едрични, по-точно едрички.

Провери дали не е мърсувала с нЕкой вомбат! Щото това ,мацките , ...вера да им немаш!

Е, като почнат да ги изкарват като кубчета на Рубик, тогава ще се впечатля.

И то подредено, нали!

Подредено лесно се изкарва... ако излезе подредимо, е тогава ще ги призная;)