Учени разработиха гел за отглеждане на електроди в жив организъм

Разработката вече е тествана върху риби, червеи и пиявици. Изследователите не са установили никакви странични ефекти от интегрирането на електроника в тялото

Обратно в новината

Коментари - Учени разработиха гел за отглеждане на електроди в жив организъм | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВАКСИНИ...

"опитните животни дори не са показали признаци на болка" - кой да ги покаже тези симптоми на болка ? Червеите или пиявиците ?!

А съм много важен и всеки иска да ме контролира. Всеки иска да вложи в мен технологии за милиони за да следи кога акам... Аз не съм учил в училище и за това съм против науката...Някакви си зубъри няма да ми казват какво да правя...

Шведите да си гледат шведската маса и шведската тройка.

Всеки от хората има уникална електромагнитна вълна, която е неповторима. Тя не допуска чужди тела в организма ни, включително лекарства и други обекти. ADE ефекта, на който не отговарят ваксините против КОВИД-19, за разлика от другите нормални ваксини. Организмът на всеки от нас е по-умен и то в пъти от събраните на куп цялата информация в света, т.е. над 130 секстибайта/зетабайта= Според американските IDC (International Data Corporation), Seagate и корпорацията ICANN, съхраняваната и обработваща се сега цифрова информацията на Земята към 2022 г. е 69 зетабайта/секстибайта .

Е тоя вече прекали с полюцията или Пельо както беше по времето на Борето

Айде, Умници! Посочете ми поне една синтезирана естествена човешка или друга клетка но жив организъм, защото не съм чул подобно нещо, а следя темата!

Който го е страх от технологиите да бяга в Сомалия. Аман от примитивни Ганчовци и Ганки.

Ти, човече, си склонен да ти инжектират "квото и да е" в тялото в името на науката. Така ли?

Има разлика между технологии, които служат на човека и такива които са създадени за контрол.

не беее всичко е конспирация. айде ковидари, нахлузвайте парцалите и на опашка за бустери

Да, технологията може да се ползва за лоши неща, но може да се ползва и за добро. Например прекъснати гръбначни връзки, изсъхнал очен нерв-глаукома, и всякакви други нервни нарушения възпрепятстващи минаването на електрическия импулс по нервните пътища и осакатяващи хора. И сега някои се оправят с гадни жици и кабели по тялото, но това е революционно!

ма нема да се плашиш. То е за добро.

която некога да се е ползвала за доброто на хората !? като започнем с откриването на електричеството, технологиите носет единственно и само зло !!! Например парния двигател и електричеството направиха възможна т.н. индустриална революция в Англия, а това донесе безработицата (преди индистриалната революция безработица не е имало) , 16 часовия работен ден и 6 дневната седмица

Бегай у пещерата и се грей на съчки!

Ти идиот ли си, бе? Лекарства не си ли пил, на операция не си ли бил? Автомобили не караш ли, смартфон не ползваш ли всеки ден?!

извади си слуховото апаратче от ухото и разгледай добре "технологията"...

Това е еволюция!!!!! Така може да се произведе огромно количество електроенергия при правенето на секс..... Край на енергийната криза!!!! България ще запази лидерската си позиция...

Електроенергия може да се произведе от пода на класовете по Зумба и народни танци, нали правеха такива тротоари.

няма странични евфекти тествано е на червеи и риби

Леле! Русодебилчета, е сега ви чипирахме всичките! Мърдане няма. СЛАВА НА РЕПТИЛИТЕ!

Сега направо да се го инжектират в задниците и после - свързаност с високото напрежение ;-)!

=Биороботи. Хора Роботи! Филмите на ужаси се превръщат в реалност. Уж Конспирациите са вече реалност.

Като си намажа електрода с гела и хай волтаж го друса по анала.

"Разработката вече е тествана върху риби, червеи и пиявици." с ковид "ваксините" на мърсулата не беше така. тях направо ги натресоха не върху рибите, а върху робите. "отглеждане на електроди". ще има ферми за електроди закачени за аноди и катоди. батерийни тела във матрицата. спете спокойно, деца. педофил-филантропи ви пазят. Бог с нас

На Шваб институтите

Едни хора не спят за нашето добруване. Първо ни спасиха от ковид с ваксини, после от лошата Русия, дойде ред да ни спасят от глад като ни хранят с буболечки. А сега ще ни спасят от всичко накуп, като ни закачат за главния компютър. Ще сме обикновен интерфейс.

Ни спасиха от Прассия

Е как кога, виж си новите сметки за ток, газ, храна. Спасен си, и отиваш като истински праведник в Рая. Нищо, че може да си гладен, премръзнал и некъпан. Мъченик за доброто на света.

Като истински проводник

ㅤ

Следващо поколение (ковид) ваксини.

Голям е зорът да се чипират хората. И все в името на болните жени и деца.

Браво! Бъдещ пробив в неврологията и шанс за много хора с проблеми.

Вие на Марс ли живеете или в някое диво село? Не сте ли чули каква част от населението е ИЗЛИШНА? Не само не мислят да лекуват болни, а се чудят как да разболеят и унищожат здравите.

А ако да даде на късо?

Гори бушона.

Ся да не му прозвучи на някой просташко ама се сетих за приложение. Инжектира се в половите органи или отзад на някой по специални и после с една батерика 1.5 волта кеф за нез пари.

Ей сега ще създадат още някоя пандемия и ще го набутат чрез ваксините. Коко му е...

ДА СИ СИГУРЕН ! ТОВА БИ БИЛО ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ДА ЕЛИМИНИРАТ "СВОБОДНАТА ВОЛЯ" НА ХОРАТА, КОЯТО АКО БЪДЕ ОСЪЗНАТА ОТ БОЛШИНСТВОТО ... ТУТИ-ФИНИТО ЛА КОМЕДИЯ - ЦЯЛАТА ПИРАМИДА НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ХОРАТА - РУХВА !

Тотал контрол проджект успехи!