17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Учени измериха за първи път пряко нивото на живака"... Е, как, след като са го измерили за ПРЪВ ПЪТ, разбраха, че нивото на живак се е повишило? Спрямо какво точно го сравниха, след като явно предишни такива данни няма?... Или просто така са решили - че е високо и толкова!

не0либералната Икономика на Боклука бълва отрови и Боклуци с темпо застрашаващо живота на Земята само се позамислете какви "храни" си купувате от магазинната мрежа - продукти на химическата промишленост, и какви "лекарства" от аптеките, т.нар. алопатични "лекарства" само отрови и еразц храни, които вкарвате в собствените си фузучески тела

До къде стигнахме? Професор Хамед Санеи, Ахмед, Мохамед... Все типични датски имена!

Чудовищно! Как е могло да се случи? Хем откога събраха живачните термометри!

И ако нямаше човечество с неговата смехотворна дейност, там нямаше да има живак ли? Бухх-ха-ха! Пардон ... Сори, исках да кажа ...

Че с какво го сравниха та да е стряскящо щом за първи път реално са ги измерили?

"Тектониката на плочите ще отнесе тези седименти дълбоко в земната горна мантия", обясни ръководителят на изследването Хамед Санеи..." Баси педалските глупости!

живакът в океаните в наши дни идва от ТЕЦ-овете на въглища, които са най-големият замърсител със живак, като живака идва от разни живачни съединения филтрувани през въглищните пластове за милиони години, горейки тези въглища, живака се изпарява и попада в атмосферата, оттам в реките и накрая в океаните и моретата.Преди ТЕЦ-овете златодобивната промишленост е била отговорна за големи количества живак - просто са смилали златосъдържащата руда и са я изсипвали в едни големи железни казани пълни със живак, след което са отстранявали скалата отгоре и са повтаряли процедурата, докато живакът стане гъст като мармалад.След това са го изпарявали за да остане златото на дъното на съда.Техниката все още се използва, но вече е доста скъпа, поради цената на живака и затова го събират, вместо да го изпускат в атмосферата.

за да не се чудите откъде е дошъл живакът там, проверете колко опита с ядрено оръжие са провели американци и французи през последните години. А иначе вашият дизелов автомобил е "лош"

От много години американци и французи не извършват ядрени опити. И не мога да разбера какво е общото между живака и ядрените опити?

Потърси тогава у нета.... Ядрени експеримепти...... Подземни, подводни...... дънни(провокиране на ектонична активност).. надводни. надземни......... та до луната.....

Тектонични