Учени се натъкнали на жирафи-джуджета в Африка

Шиите били стандартно дълги, но краката - къси и набити

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този който ги е открил да не се друса повече !

Очакваме скоро време и у нас, мечки и глигани джуджета.

Абееее ей, заспали професори такива!! На тия малки им се вика бебета бе! Това, че вие никога не сте имали деца и не знаете, че дори при хората има малки индивиди, нищо не значи! Наистина ли учените и професорите са толкова елементарни и не се сещат, че нищо ново не са открили, ами това са просто деца??!?!?

А може и да са пушили непозната трева в Африка.

И в двата случая жирафите са имали стандартните дълги шии, но са били с къси набити крака. Учените са стигнали до извода, че двете животни са джуджета. Скелетната дисплазия, както е известно заболяването, от което страдат, засяга хора и питомни животни, но рядко се среща при диви животни. Това е първият документиран случай при жирафи. Очевадно не става въпрос за бебета.

Очевидно този "джирант" е пропуснал уроците по биология в осми клас. Тук става дума за генетично заболяване, което е рецесивно и представлява удреден ген. За да се прояви е нужно и двамата родители да притежават този увреден ген, но тъй като гените са по двойки, вторият при тях е нормален и доминира, т. е. те изглеждат здрави. Когато и двамата родители предадат увредения си ген, у получения индивид ще се прояви заболяването. Ако дори само единият родител предаде здрав ген, индивидът ще е видимо здрав. В конкретния случай говорим за кофти късмет, ако мога да се изразя на жаргон.

Тия учени,кога ще се ,,натъкнат" на нормални журналисти, а то все ,,журналисти - джуджета ".

И какво общо има с IT раздела?

Правилно! ИТ раздела е за безаналогови руски оръжия от фотошоп.

:)))

На алкохол най-вече са се НАТъкнали и бая са си ЦЪКнали!!!

Това учените обаче са порядъчно тъпо нещо... Джуджета има и при хората- вика им се деца, драги мои умници с дипломи, взимащи заплати и викащи майстор да им завие крушката в коридора и мама да го държи за ръчичка през първата брачна нощ...

Джуджета има при всички животински видове, даже и при човека. Трудно се размножават, затова не са доминиращ тип, освен декоративните кученца.

че не са се натъкнали на мъжки екземпляри със великански уреди за оплождане