Коментари - Учени секвенираха генома на Шардоне и Каберне Совиньон | IT.dir.bg
назад

Учени секвенираха генома на Шардоне и Каберне Совиньон

Откритието представя изненадващ поглед към генетиката на растенията

Обратно в новината
| Редактор: Александър Александров

Коментари - Учени секвенираха генома на Шардоне и Каберне Совиньон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ся кво, ще пием каберне от епруветка?

И сега го пием: Фурмите от Калифорния, 3 дена след отваряне на целуфана ....мухлясват Фурмите от Египет стоят с години на открито и запазват фибри, сладост, форма и вкусови качества. Със смокините е същият ефект. С маслините е същият ефект. С виното е същият ефект - повече не купувам калифорнийско вино. Само чилийски. Причината е елементарна: в САЩ насаждат пустинята с ГМО растения, прокарват капково напояване и сипят химически торове с трактори. Генома е същият.....но качеството различно, поради липсата на всички и натурални минерали и елементи в почвата. Затова "купешките" домати, гъби, чушки, моркови, салати ....при оставяне на въздух няколко дни стават на отвратителна каша. Всяка горска гъба провесена на конец и оставена на въздух изсъхва и е годна за ядене с години.