Коментари - Учени ще опитат да възвърнат изчезнал животински вид | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А динозавърско яйце няма ли да "снесете"бе?!

А кой каза, че Додо е изчезнал вид, при положение, че на земята все още има огромни неизследвани територии?!

къде? на Антарктида? или може би на дъното на Марианската падина?

Там наистина може да се крие някое додо, говорещо турски по навик...

До е местен вид, т.е. била е само на тоя остров, безмислено е да се търси другаде.

Извращенията достигат крайности! Кому е нужно това ? Явно, на едни боклуци с много пари, но на 99,99% от хората изобщо не им нужна тая порнография!

е що?! Може пък да е вкосно, като го завъртиш на грила!!!

На загубеняците научният прогрес им е винаги "ненужна работа", имат с оцеляване и разплод да се занимават, така е. Слава богу има и хора на които покрай оцеляването им остава ресурс и да търсят нещо ново.

Веднъж и dвойно pенетрираният да е прав!

Орките овладеят ли тази технологиия първата им работа е да клонира мумията от червения площад или старата или все още ходещата на високи токчета . Хубавата новина е че те са най масовите заличители на орки :):):):))):)

ㅤ

Щом ЦРУ ще е спонсор, Додо ще е прикритие за нещо друго и много по-мащабно! Гаранция!

Искам да видя жив динозавър !

погледни през прозореца, виждаш ли ония пърхащите с крилца зверчета, те са динозаври!

Наследници да , ама аз искам оригинала !

наследници ... динозаври е едно безкрайно обобщено понятие към група животни които живеят вече 200-250 милиона години на планетата ни. говорим за хиляди видове днес и милиони видове в миналото. бъди по-конкретен какво точно искаш да видиш.

Тия малоумници май не са гледали Джурасик Парк...

и да са го гледали какво?

Колегата го е страх да не дойде едно додо и да му издода доденките.

Браво, това е добра инициатива. Додото е изчезнало от о-в Мавриций точно заради човешката намеса преди около 400 години, би било добре, ако човекът се реабилитира и върне в природата тази интересна птица, успех!

Додото е било тромаво лесно за хващане доста едро птиче ... възкресяването му има и чисто практичен смисъл. Може пък да стане конкурент на кокошките и пуйките по отношение на птиче месо. До реабилитиране на това че е изчезнало няма как да се стигне, ако няма финансова изгода от птичето. Да ако ферми с додота станат част от хранителната индустрия може някоя да отдели някой паричка за да направи зоопарк на додотата, иначе просто няма кой да финансира подобно начинание.

Това са скоро изчезнали животни, на които може да се събере годно ДНК. А кой има интерес това да се развива е друг въпрос

Урсула одобри 5% полуобезмаслено брашно от домашен щурец във всички храни, даже вегетарианските заместители на месо, без да се пише на етикета! Съставките от брашнени червеи ! са одобрени от миналата година , и още 8 подобни ще се одобрят скоро. всичко внос от американската част на Виетнам

Всичко което пишеш е абсолютно безсмислено, ако няма икономическа причина да се случи. Кокошките и пуйките са най-масовите птици в животновъдството не защото някой нещо е бил одобрявал, а защото дават най-добра комбинация между вложение и резултати. Ти щурци отглеждал ли си? Колко ще струва това обезмаслено брашно от домашен щурец доставено от Виетнам? За какво конкретно ще може да се ползва? Струва ли си?... Ако въпроса е просто да се тика някакъв пълнеж за да се дига грамажа ... трудно ми е да си представя, че обикновеното брашно би било по-скъпо от това брашно от щурци. пп. ЕС одобри употребата на щурци и гъсениците в храни, главно поради вноса на такива нишови деликатеси от Азия. Това с добавянето им без да го пише на етикета си е просто твоя измислица.