17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото съм чувал, се остарява от горене на кислорода и разни мутации. Затова рекламират антиоксиданти. Това което те държи жив, те и убива. При медузи се твърди, че има преминаване от стадийна старост в стадий на младост и процеса се обръща. Считат ги с неопределена продължителност на живота. Ако на теория станем безсмъртни, ще е огромен проблем. Ще трябва да има войни или забрана на раждането на деца. Само при инцидентни умрели, да се разрешава на избрани, като ги правят в епруветка.

Боб, люто, ракия и ББ да е на власт и ще доживеете 1000 год !

Има си хас Ганьо балканьо да не знае повече за теломерите от някакви си израелски учени. Пфффф, Ганьо е велик и пие много ракия.

Бармане, не давай мнение за нещо повече от ракията

Глупости, писани от хора които нямат понятие какво говорят.Откак са открити теломерите някой се опитва да ги удължи или балансира. И винаги завършва с рак. Не може току така да се пипат теломерите, а и не всичко зависи от тях...

глупак изобщо не си в час

BajMihal

Това не означава, че не трабяа да се продължава с изследванията в тази насока. Същото се е случвало когато са опитвали да построят първите самолети. Винаги се е стигало да катастрофа...

Майкъл Джексън пробва май нищо подобно , но си замина без време. Тялото, така или иначе е програмирано да старее. Какво да се прави.

Нищо не може да се направи докато никой не знае как да го направи. Това с теломерите е малка стъпчица разбира се но знането се трупа по малко за всичко.

tochno taka ,speshe v kislorodna barokamera ,a sushtoto vreme lapashe kakvi li trankvilantii si eba maikata,no ako beshe ostanal jiv sega shteshe na- dobre da kaje koi sa istinskite rasisti.ne sluchaino se otkaza ot cherniyat si tzvyat,no boklutzi kato Hamilton ili Labron si mislyat che sa po- veliki.

Да не говорим за това, че клетките на кожата се делят за около 3 седмици. Тези "мъдреци" (не е сарказъм - след като са успяли да изцоцат пари за това наистина са мъдреци) за 3 месеца за при 21 подопитни са успяли да им удължът теломерките с 20%. Ми да бяха продължили още няколко месеца и подопитните щяха да станат пеленачета.

Да бяха ти дали на тебе тия пари щеше да им кажеш да не си губят времето с глупости, дааа. Отде ви изравят бе.

Хромозомите не на всички клетки имат теломери.

Научното ниво все повече пада ... Теломерите НЕ зависят от съня, от храната и прочие модни "НЕЩА"

Още като прочетох за израелските учени и си помислих: Дали няма да удължат живота на унгарската мумия? (чичко Шорош) Пък и като се замисля - и той е поставено лице 100%. И да умре, друг като него ще го замести.

Бе той и вашият ботоксов палячо от кремль е евреин! Може и той да намаже, дрОгарю!

от якорудския коневръз бе панелния таласъм,че приличаш на мумията на гошо тарабата да еба у комуниста

Ти си май повече "другар" от мене. Щом още не си разбрал, че ВСИЧКИ са в кюпа. Делението на капиталисти-комунисти приключи отдавна. Въпрос на време е обединяването. Отпадане на граници и нации. Няма да има НАШИ и ВАШИ.

Тоя Сорос е голяма работа. Навсякъде е на бъркан а Путин го прави на луда калинка язек ми за службите и ядрените ракети

Каквото и да прави Сорос само фактът, че държи пасмината ви умствено изостанали руски слуги в постоянна истерия само с името си е достатъчно доказателство, че върши нещо свястно.

Сорос е пресона нон грата в Израел

Защо ли не го харесват евреите в Израел? Дали защото не е половин евреин-половин унгарски циганин? Не че Орбан го обича много...Май и от там го изгониха. Само нашите го харесват. Сталинка иде от време на време да ги насочва по правия път. (сега му казват - консултиране)

След кило 2 пъти преварена домашнярка на вечер, теломерите ми стаат по 2 метра. Я съм по-безсмъртен от Кашчей. Почти като Гошо Тарабата

И ще го сложат във ваксината против ковид, нали?!!

Тоест, дишайте кислород 5 пъти седмично.

Който иска да е млад,готин,секси и здрав да тренира фитнес и да се храни здравословно без колбаси, трансмазнини и захари. Това е .

яжуй тогава бе

Това е технология за избрани. Останалите трябва бързо да изпукат от Ковид, за да облекчат социалната система и да освободят природни ресурси.

"Много неща ускоряват скъсването на теломерите - от недостатъчния сън и прекаляването с преработена храна, до раждането на деца. Забавянето на процеса е по-трудно, но редовните упражнения и здравословната храна могат да помогнат." Лелята на моята жена почина на 98 години. До последния си ден пушеше по кутия цигари на ден.

Ем, ако не беше пушила, можеше и да изкара още толкова, а ако не беше родила и 10 деца - три пъти по толкова.

Ако не е пушела, можела да докара до 120. Може би. А?

Погуглих малко и ето какво открих "теломерите се "скъсяват" по-бързо при животински видове, които живеят по-малко, и по-бавно при животински видове, които живеят по-дълго. Да се твърди че "скъсяването" на теломерите предизвиква стареене е все едно да твърдиш. че пиенето на вода предизвиква смърт - защото всеки които пил вода, рано или късно умира.

"Всеки път, когато клетка в тялото ни се репликира, теломерите - крайчетата на хромозомите, се скъсяват. Този процес е една от причините за стареенето." Боже - това е уникална глупост. А като растат хората какво става? "Теломерите" се удължават ли?

Има от години субстанции, които постигат същото. Не са скъпи и се пият. Там е работата, че безплатен обяд няма и удължаването на теломерите може да не е безопасно при хора, при които има ракови клетки в тялото.

Не които имат, а е СИГУРНО че ще добият ако си удължават теломерите.

на мен по ми харесваха евреите когато минаваха на газ в лагерите

Мястото ти е зад решетките, заедно с останалите кретени като теб.

Ако беше по-умен от амеба, щеше да знаеш, че анонимността ти не е гарантирана. Едва ли има по-долни отрепки от фашизираните малоумници като теб!

анонимника,язе ако сакам да съм анонимен глупак като тебе няма да си постна айпито бе малоумен глупак еврейски,така че трябва пак да има кристална вечер за вас и после кристално минало и да ви няма бе гонените още от библейско време боклуци

За момент помислих, че изследването било направено от учени от НБУ, а то от университет в Тел Авив.

Каква е разликата?

си мислят че ще са вечни,но след като предизвикат 3тата световна от тях ще има само пепел,щото те искат вечно да ровят лайната във света както го правят от триста години но и на това му се вижда края

.