Учените са на път да създадат нов вид хипер-интелигентни маймуни

Подобряването на интелекта на животни по генетичен път може да се окаже реалност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма грешка ше направят тия генетици. Да тръгнеш срещу природата е достатъчно да се каже идва залезът на човешкия род. Честито ние се мислехме за умни, оказа се че сне тъпи повече от животните. Кои сме ние да се намесваме в 18 000 000 години еволюция.?

че то такива маймуни има в изобилие - В България, Китай, Индия, Русия... за какво им е да правят още?

Социализъм в действие! Още в началото на 20 век комунистите се опитват да създадат свръх маймуни с кръстоски между човек и маймуна! С главна цел да има кой да работи и да върши каквото му заповядат без да мисли много много! Така наречените учени няма какво да направят друго освен да кръстосват човешки и маймунски гени! Защото учен ген не може да измисли, това е много над неговите възможности както и над възможностите на цялото човечество! Доказано НАУЧНО сложността в клетъчните процеси на жив организъм е много по-голяма от сложността и механизмите във вселената! От там нататък всеки може да си направи заключението с какво се занимават тези хора. А също е много важно да се постави въпроса при положение че всяка година се убиват/абортират стотици милиони човешки бебета които са си интелигентни по дизайн каква точно е целта на създаването на този уж интелигентен вид маймуни? Да усвоим едни пари за да се покажем колко сме "учени", да си раздадем по една награда и да напишем по някоя "велика научна книга". И да създадем куп нови проблеми. Чак се стига до размишления от сорта морално ли е да не даваме шанса на примитивни видове да станат като човека? Ами пак да питам морално ли е да се убиват неродени бебета? Тях някой питал ли ги е? Човечеството бавно но сигурно реже клона на който виси!

Глупак и невежа си! Първи сериозни опити за кръстосването на маймуни и хора са правени от германските нацисти в КЦ върху лагеристи (затворници)! Социализъм (в истинският смисъл на това понятие) е имало и има в скандинавските страни и страните от Бенилюкс до края на 20 в. У нас и в другите т.н. "социалистически" страни цареше тоталитаризъм, авторитаризъм, волунтаризъм и в много малка степен уж социализъм (на думи)!

може би ще са по полезни от сегашните тикви, :)

Няма как тиква да произведе нова тиква и тя да е по-добра от самата нея...…….

Липсват им само кипи на главите и фитили на кръста.

На американите кога ще почнат? Те имат крещяща нужда. Виждам го всеки ден.

Big Brother: Planrt of the Apes ...

Идеално, най-после е намерено средство, което да подобри умствените възможности поне на 90% от герберистите.

Лошото е, че за вас бсп троловете и това не помага... все така ще си седите на нивото на амебите....

Моля не мъчете животните, пробвайте първо върху българските политици!

Така първо на маймуните ще подобрят генетиката, а после и на хората. Освен ако не го правят с хора в секретните бази по света.

Хората какво ще ги правим ?

В зоопарка...

Тия явно не са гледали филма "Планетата на маймуните", ей така са почва !

По-добре да се опитат да увеличат интелекта на хората, че доста екземпляри отчаяно се нуждаят от това.

Мислех да предложа да пробват с попфолк певици, ама се сетих, че за да увеличиш нещо, то трябва да има какво!

Тююю, дано и ние се уредим с 240 от тоя десен, че нашите в парламента много не им достига да станат поне полу-интилигентни.

Ние тук вече си имаме такива. Долу в махлата са. Могат да крадат, понякога дори работят.

Да, ама учените искат да създадат още по-умни! Дето да могат да си пишат поне името и да броят поне до десет...

За начало да спрем да ги ядеме....

Ъ-ъ-ъ-ъ... ти маймуни ли ядеш?!?

Уж веган а яде умни маймуни !?

На дооста места по света се ядат маймуни! Няма значение дали ти ги ядеш или не все пак не си център на земята.

България да купи 100 бройки и да заменим с тях елита на ГЕРБ и назначенията по министерствата. Да заменим Калинките с Маймуни . Така България ще има по-голям шанс да се оправи.

Защо само 100?!? Направо 240 бройки да вземем и да гласуваме за тях да ти управляват! А ако са от онези, дето акат скъпото кафе и икономиката ни ще дръпне доста!!!

Да можеше да създадат и интелигентен премиер...

Я да неби да ставаме планета на маймуните? Тоя филм сме го гледали вече. Ние сме страна на мишлетата, и нашите учени да се напънат и да създадат нормално интелигентни мишлета ...