"Умни" пистолети са напът да завладеят американския пазар

Оръжия с чипове ще пречат на на деца, престъпници и хора, склонни към самоубийство, да натиснат спусъка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще се облекчи процедурата по придобиването на оръжие : късо , ловно , карабини ? Направо ни трябва по-интелигентна законодателна процедура !

Тая престъпна сган да се " избива" това е техен проблем ако започне гражданска война още по-добре и светът за първи път от 75 години ще заживее в мир и спокойствие. "Тяхното нещастие ще е щастие за цялото човечеството"

Статията кърти моФки с тази снимка на вехтото ТТ :)

АМА НА 300 МЕТРА БУТА МИШЕНИ..... И С ТОЯ КАЛИБЪР КИНЕ КРАЙНИЦИ.........АПА АКО ТИ ОТВЪРТИ НЕКОЙ ЕДИН ФОРХЕНД С ТЕТЕто У СУРАТЯ КЕ ТИ ОТКИНЕ БЪКЛИЦАТА......

Винаги ще има кой да произвежда доброто старо желязо. Разбира се, незаконно, но те оръжията ги използват основно за незаконни неща.

Оригинално ТТ , от преди войната при това, щото на последните модели от 50 -те зацепващата захвата прорезна решетка отзад на затвора е по-ситна. Видял е много тоя конкретен пистолет, доста е вероятно да е претрепал някого за тия 90 години служба. Сигурно съм един от малцината в бг стреляли с бронебоен патрон за ТТ преди доста години. Много екзотичен боеприпас, изстрелях само 30 патрона такива и е направо невероятно че се сдобих с тях.

"На път да завладеят пазара" е....доста за сега пресилено... май!?

_stankow

И нещо по-весело. Съвет за депресирани: - купете си воден пистолет - напълнето го с ракия - насочете го към устата си - натискайте и натискайте спусъка :D :D :D

Статия за "Умни пистолети", а на снимката- ТТ. Дираджии....

_stankow

Водещата снимка обаче е просто покъртителна. Тулски-Токарев модел 1930-та година, невидял оксидация от 40 г. Така си ги представят "умните пистолети" някои. Може би това е пистолет, помъдрял с годините ... :) :)

"Целта би била да се попречи на деца, престъпници и хора, склонни към самоубийство, да натиснат спусъка." Аз научих всички възможности на телефона си, който отстъпих на 3-годишния си внук, след като си купих нов (телефон). Малякът, по метода проба-грешка, не остави нищо непипнато в телефона ми, а аз пък по следите на действията му научих колко съм сглупил, като всъщност без нужда съм си купил нов (и още не мога да го проумея над ниво минимум +). Та страх ме е за децата - те ще се доберат до спусъка ...

Те ще се доберат до спусъка много по-лесно без защита...

Е, не се прави така. Трябва при натискане на спусъка да се определи коя е потенциалната жертва, която има срок от 60 секунди да попълни отговор (през мобилно приложение) дали е съгласна да бъде простреляна. И ако отговори утвърдително или се забави, чак тогава се произвежда изстрел.

Е няма такава глупост!

Докато ИТ- то купило си такъв смарт пищов понеже е много куул пише кода, тоя с несмарт оръжието да го гръмне...

Що някой трябва да пише код. Пистолета в ръката на който е упълномощен стреля веднага.

не може така да натискаш спусъка, трябва първо парола от 50 символа с малко знаци и специални символи като името на сина на Мъск, и няколко 2-3 лични въпроса и отговора които само ти ги знаеш.

И след определено време сесията изтича, та ако си се поколебал и не си го гръмнал "навреме", трябва да въведеш кода отново. То май вече изби на технологична война...