US разузнаването: Китай може да постигне доминация в модерните технологии

Китай настъпват в няколко ключови области: изкуствен интелект, автономни системи, квантовите компютри, полупроводниците и биотехнологиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега САЩ ще почнат да крадат технологии от китайците.

Разбира се че ще станат, нали вие обучавате учените им.

Е какво от това, не може ли? Трябва неудобно да му стане на Китай?

Отнова тези убийци и престъпници искат под предлог,че " Китай застрашава националната им безопасност" .Нека от историята да си спомним 1928-1932 Голмата икономическа криза в Америка.Хиляди умряха от глад хиляди бяха дошливъвп Вашингтон да поискат от Президента само - хляб за себе си и семейството си. Бяха разпръснати от полицейски с палки , и газ една част растреляни а друга част прегазени от танковете- (прочитете историята им ) между които имаш участвали в ПСВ и бяха герои за тях ?. ВСВ спаси и под-влиянието на финансовата система Америка в продължение на години се развиваше с високи темпове печатейки " зелената хартия". Но изглежда те времена останаха в миналото технологичеси в някои отрасли изоставайки търси нов Военнен конфликт от който смята,че ще излезе победител..Има едно- Но? От Китайките и Руските ядрени ракети никой вече не-може да е победител по-всяка вериятност ще е последната война за човечеството .Но тези престъпници не го осъзнават?.

Китайците не могат да изпреварят запада но последният може да се успи и да изостане зад тях както е тръгнало. Не се ли научат хората пак да работят - не да седят зад бюра по цял ден в нищоправене, както е масово днес - краят на цивилизацията е неминуем. Разни китайци митайци и подобни окажат ли се най-отгоре просто ще изядат наличностите и айде отново средни векове - в добрия случай.

китайците отдавна са изпреварили САЩ, както и Корея, Япония, Сингапур, всички са на светлинни години пред краварите. (и тъпия модератор да не ми трие коментара)

В какво са ги изпреварили? В недостига на ток ли?

някой ден ако отидеш в някоя от тея държави ще разбереш

Разбира се, че ще ги изпревари Китай, защото вместо с наука и новаторство, в щатите се занимават с обучение по расови и джендерски теории. С подобни "иновации" прогрес не се постига, само терор върху съзнанието на хората и ограничаване на свободите им, най-вече на словото , на избора и на свободното преместване. С две думи, докато Китай учи , работи и напредва, Америка си бърка по дуп......

Разбира се,че Китай още не е изпреварил Щатите и скоро няма да ги изпревари.Но русия остава далеч,далеч,далеч назад отСАЩ,Китай,Япония,Европа,Южна Корея. Във ,,нета” има снимки на съвременни красиви Китайски градове по река Аму Даря и развалини и мизерия от ,,съветска” страна.Както и снимки на ,,освободената” и ,,присъединена “ Карелия от Сталин и модерни финландски градове с много висок жизнен стандарт от другата страна на границата!

закъснял си безвъзвратно и пак не си пил хапчетата .Не ги пропускай бе щото ставаш смешен.

Тероризират те, дааа. Щото някой ти пречи да работиш нещо реално вместо да се прехранваш като щатен врякалник на пропаганда срещу цивилизования свят. Някой освен тебе. И си нащракал 20 (!) плюса на тъпотията дето наврякал както му е спусната, ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Срещни ме на живо да ти прекратя писането по форуми. С убеждения естествено :))))

Увряха кравешките мозъци, че вече са бита карта отвсякъде...

Най-сигурния начин да ти отпуснат пари от бюджета: кажи че врага е по-напред с технологията

Сега остава Америка да нападне Китай както Ирак и после да каже, че е било грешка на разузнаването. За ужас на юдео-комунягите официалния съюз между Германия и Русия е неизбежен и в скоро време ще бъде факт.

е акто след дъжд качулка, правилното е Китай е постигнАЛ доминация!

Китай е могъща държава. Има над 5000 години непрекъсната история. За 5000 години, единствената слабост е била по времето на опиумните войни. Странно а? Великата държава е велика отново

И Индия е могъща държава, и Египет, и Италия по тази логика

Чети книжкки, пич

От статията лъха на страх. Какво лошо има, когато някой просперира ? Преди десетилетия САЩ показа технологичното си превъзходство типично в техен стил, като хвърли две атомни бомби над мирни граждани...

Мирните граждани нападнали САЩ, произвеждащи бомби и подготвящи 5 милиона камикадзета. На другия ден капитулираха. А СССР нападна тогава Япония и изби 100 000 предали се японци.

Констатцията на разузнаването на САЩ изглежда логична. Китайците са явно ученливи и изнасянето там на западни производства,технологии, вѕсокотехнологични стоки, ноу-хау и т.н, се е доразвило, може би и с китайска специфика. Заедно с това не мога да не свържа тази констатация (на базата на опита в близкото а далечното минало) с преследването главно на външнополитически или вътрешнополитически цели (напр. повече пари за нещо необходимо).

Който е заложил срещу Америка, винаги е губил. 70% от нещата, които ползвате са американски. От операционната система до пастата за зъби.

Къде ви копаят а ?????

Сега си помисли каква операционна система използва, както и браузър, за да напишеш този коментар. После си погледни телефона или компютъра с какъв чип е и тогава ще проумееш какво съм ти написал. 70% от нещата, които използвате всеки ден са изцяло американски. Не ми се обяснява повече на глупаци.

Но САЩ реши за по-големи печалби да си изнесе производството в Китай и с това и цялото си Ноу-Хау. Умно, нали? :D

И стига с колос на сламки Китай ги издуха с 500

Че нали нашата Кристалина Георгиева беше “повдигнала” рейтинга на Китай от 82-ро на 75-то място , а сега САМОТО Хамериканско разузнаване открило очевадния факт , че Китайците са НОМЕР ЕДНО !?!

Ами те и нс Северна Корея не могат да се зъбят вече. И с Иран им секна заигравката. А нещо и шистпвият газ закъса.

На Сенерна Корея какво има да и се зъбят американците след като те ги изхранват заедно с Южна Корея.А Иран показа катастофално неумение да изстрелва ракети срещу американските войски в Ирак.След като американците овъглиха Сулеймани

Мозък имаш ли или вакса в главата е останала

На тези затворници и конекрадци от 18 век все някой им е виновен но никога те не признават вината си че окрадоха Европа от умове и гении но ТЕ СА НАЙ ВЕЛИКИТЕ ДА ДА ама не с трансгендери или просто обратни държава несе прави

Тия па. Не са питали Паси и американофилите тук. Да им обяснят как щатите са велики и другите са 50години назад. Еле па китайци и руснаци

Краварника пак има проблем и двоен стандарт. САЩ крадат мозъци от Китай, защото е кражба когато вземаш негщо безценно, и даваш хартия обезпечена единствено със заплахи срещюу него. Китай им дава от тея същите техни хартийки, и тея им се дърпат. Не е като Китай да е окупирал някви чужди територии, за разлика от великите освободители отвъд локвата

китай е окупирал южно китайско море

Вече си задавам въпроса,дали Китай не са постигнали тази доминация за която говори Американското разузнаване. Разобличителя

Е, ако BLM, са бъдещето на САЩ, то не виждам какви притеснения може да имат американците. Китай просто няма шанс пред интелектуалната мощ на съвременното ултралиберално западно общество. Да не говорим колко сме напред в "зелените" "технологии". И срещу нас да тичат китайчетата не могат ни стигна.

Маркс го е казал... Капиталистите са готови да продадът на работниците дори въжето с което ще бъдат обесени.... Е, направиха го.

Да постигнат, в бъдеще време? Тия явно още живеят в някакъв филм от миналото хилядолетие.

Ще изпреварят САЩ. Но Русия - надали.

И Маркс и Енгелс познаха. В крайна сметка победи комунизма, но не извратената религия на марксизмо-ленинизма, която изби десетки милиони, а просто прогреса ….. Какво може да направиш със страна, която има ядрени оръжия и те е минала със хиперзвуковите? Ще я демократизираш ли?

Според теорията и историята, пазарната икономика поражда демокрация.

Коя теория? На Сорос отрочетата ли слушаш?

Кое е пазарна икономика? Шепа евреи печатат пари и даздават на свои хора когато закъсат, а после гоите ги връщат?

Така ли правят силните?!? Като видят че някой го настига, да направят всичко възможно за да го спънат. Големи мъже са краварите, браво.

Къде прочете "да го спънат", бе боклук. Става въпрос да се стегнат и да работят в тези свери.

Блажени са вярващите.... Ако разбираш изобщо този израз

Те това правят постоянно. А ти си боклук заради поведението си.

имаше една поговорка,на крив такова козината е виновна,май на краварите не им харесва това че вече са кривия такова във световен технологичен мащаб,китайците къде с кражби,къде с копиране на технологии се издигнаха със акъл и работа,а не само да лежът на стари слава и да дундуркат 80 милиона негри и латиноси на помощи вместо да ги използват за работа и акъл

ми да не съм им дал аз технологиите си в ръцете им, за да ми работят за без пари, а?