Успешно хибернираха мишки и ги събудиха след седмица. Идва ли ред на хората?

Постижението има доста приложения в медицината, но и в пътуването в Космоса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успешно хибернираха мишки и ги събудиха след седмица. Идва ли ред на путлер ?

Не виждам да има проблеми с хората , след като има такава прилика с мишките и особенно с плъховете. Но господ ни е дал достаточно време да изкупим греховете си. Молете се!

Характеризира се със дълбоко заспиване, забавяне на метаболитните процеси, снижаване на телесната температура и пулса и потискане на дишането. Има монаси, които го постигат това и без да са в лаборатория.

"... В последния вариант се предполага, че скоростта на космическите кораби ще е станала близка до тази на светлината .." Кажи му журналист е не го обиждай повече :-)

"...да премахне етичния въпрос...", "...представлява хуманен начин..." ... бълвоч който не би трябвало да пречи, но за жалост голяма част от човечеството го приема много навътре. 14-15-16 век хиляди моряци и кораби се губят из океаните и никога не се връщат. ако тогава си задавахме "етични въпроси" сигурно още нямаше да сме доплулвали до Америките и Австралия. както е казал народа "каквото сам си навредиш няма кой друг да те прецака така лошо!", та и ние така сами спъваме науката после що толкова бавно

Къде е гаранцията, че събуденият е този, когото са приспали?

ще е?! Да си проспиш Живота - и на най-големият си враг не го пожелавам.

Наистина, интересно!

А кой да е?

Наистина, какъв е тоя зор с другите планети? Никой ли не се замисля, защо сме точно тук, на Земята?

На Земята връщането към робовладелство и феодализъм е трудна работа, а като те закарат там. където не можеш да хванеш първият звездолет за дома, става реалност. Някой иска да ги върне.

кое е лошото на българския феодализъм, ве мискинино? КМЕТСКАТА ДЛЪЖНОСТ не е от Девети 1944г а от античното тракийско общество от СВОБОДНИ СЕЛЯНИ СЪС СОБСТВЕН ИМОТ. В Българското общество, до Девет иа 1944г НИКОГА НЕ Е ИМАЛО РОБСТВО като институция. Робството е внесено на Балканите от либийските семити след Троянската война, водени от Данай. До днес не съм видял данаец- миньор. Същите данайците измислят ДЕМОКРАЦИЯТА - докато данайците пируват и гласуват на Агората.....робите създават благата с робски труд на полето и мините. По-скоро някой иска да направи ИЗНОС НА ДЕМОКРАЦИЯ В КОСМОКА.

звучиш като някой от онези които цял живот търсят смисъла на живота, съществуването, смъртта, битието, вселената ... сякаш е нещо което ще намериш под някой камък или в някой блато.

БРАВО! Това е важна стъпка за човечеството..

моля хибернирайте ме всяка година от октомври до май...

Браво на японците! Нещо наистина значимо и хубаво да се случи

какво ще правят всички тези богати и не толкова богати хора, които , зара ди комплексите си за безсмъртие са консервирани , експериментално в криогенните камери:))))

Глупости, единици са случаите на замразени живи хора. В повечето случаи замразяват наскоро починали милиардери.

даваме ви Боко - хибернирайте го и не го будете повече! :)))

По-добре да го изгорим, разход само 2-3 кубика дърва. Еднократно. С това хиберниране, само ток да харчи и да тежи на бъдещите поколения.

Не се наврещя ей.

ти също ей

Само да не приспат мумиите - Рокфелер, и оня полуевреин-полуциганин...

15000000000000+++

Путин ли?

Шаломов ли?

Да може всеки мъж да постави в хибертация своята жена, когато тя му отвори голямата си уста, ще е уникално постижение на науката.

Санде, ще е уникално постижение на науката ако простите мъже , като теб, проумеят, че вместо да се изръсят един куп пари, за услугата по поставяне и поддържане на устатата си жена в хибернация, могат просто да се разделят с нея и в най-лошия вариант да подпишат еднократно финансово споразумение :)))

една книжка - "Билет за Транай" на Робърт Шекли. Не е нужно да се открива топлата вода :)

Ех тия западняци пак са изостанали .в Русия вече са овладели технологията.Сифилистика Ленин е в състояние на хибернация докато стои изложен в мавзолея като египетски фараон.Смятат да го събудят когато куманизъма победи и Русия завладее целия свят .Тогава с Путин ще си сменят местата за още 100 години.

Тъпак!!!

LOL, няма по-умствено изостанала група от тая на руските слуги. Мнооого си докачлив бе, та и 12 плюса си нащракал на жалкото си проврякване.

Стоенчо, кога най-после ще идеш и теб да те "хибернират", поне за идните 100 години? Та да мъчиш други хора, а не нас?

Той като се събуди ще е най-умният човек на Земята... (Гледайте филма "Идиокрация")

!

идва ред на ББ-ТИКВАТА ,но като се замислим то замразена тиква нищо ново.

Браво. Японците мачкат , както обикновенно

Велика технологична новина, За съжаление коментарите, както винаги имат политически привкус.

Путлер ще е 1ви на опашката от желаещи, мръсното гномче затова узурпира руската Конституция-да "управлява" вечно.

Кви далечни планети, като тук на нашата си планета сме неспособни да живеем заедно.

Само на богатите и то не точно на тях, а на техните копия, които да са им под ръка за смяна на части или за прехвърляне на АЗът на нова подложка.