Ужасяващата зомби гъба от The Last of Us се оказа истинска

Тя все още не може да заразява хора, но пък може да контролира мъртвите тела на инфектирани буболечки

Обратно в новината

Коментари - Ужасяващата зомби гъба от The Last of Us се оказа истинска | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще й помогнат от някоя био-лаборатория.

"затоплянето на глобалните температури" Ама разбира се... Преди беше международното положение, сега е "глобалното затопляне"...

И Озоновата дупка. :-)

'зомби гъба' е добро заглавие за кючек

Да ядем насекоми ще еволюират гъбички те.

Вече сте осведомени за следващия театър - гъбена пландемия с холивудски привкус!

Като чуя глобално затопляне, ми се гади вече.

Егати журналистиката! Честно.

яжте гъбясали насекоми тогава...макар и печени, пържени или варени в собствен сос....хихихих! зомбитата вече са сред нас - и гласуват за ПП.

Гъбясал русодебилен врякалник не се наврещя ей.

Психо Левите Либерал Комунист- Социопати ни подготвят за своите модерна безглутенова диета съдържаща меса правено в метални вани , брашна от подсушени насекоми, пълноценно инфектирани с тези гъби с нелечими паразити,тении и токсоплазми .

Гъбясал русодебилен врякалник не се наврещя ей.

Хайде, очаквам зомби апокалипсис. Изхарчих 1000 биткойна, за да оборудвам 3 бункера оборудвани с всичко необходимо за оцеляване поне 100 години. Пускайте вируса/гъбата или каквото там имате.

дано си в бункера, че току що пуснах една смъртоносна!

"...може да контролира мъртвите тела на инфектирани буболечки..." Тази гъба ще да е някакво чудо на природното биоинженерство с тези способностти да контролира МЪРТВИ тела! А отделно.. гъбата отдавна е известна на науката и е вид Кордицепс.

В този роман на братя Стругацки на планетата на която се развива действието съществува високо развита нехуманоидна цивилизация, която е стерилизирала цялата планета и я поддържа в този вид. Оставени са само десетина вида растения. Може би трябва да се последва този пример.

Ба! Нашите русофили от кога са заразени с таз гъба, охооооо...!

"Телата на насекомите се катерят до най-високата точка, до която могат да стигнат.: Фундаментално и много научно издържано изречение!

Какво значи "се оказа", тази гъба е известна от много време и лежи в основната идея на филма.

дето е писал статията сега е разбрал!

Той Гогов ако не за руски военни техники не полага много усилия . изненадвам се как днес няма нещо за Арата или руски хиперзвукови. железа