17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И упорито повтарят - "втората икономика в света..." Е как така хем е втората икономика, а има половината от всички промишлени роботи ? Това просто означава, че Китай е ПОЛОВИНАТА икономика на света. Но ако добавим и милиард дисциплинирани и квалифицирани работници, може да се окаже че е 60-70% от световната икономика.

И тия роботи са произведени и внесени от западняците. Та е втората икономика която моге да угасне с натискането на едно копче само ако си помислят да нападнат Тайван

Интерсно, за какво са му на останалия свят половината от всички промишлени роботи ? Вероятно за показване по изложби и панаири ?

Чета коментарите и ми става смешно и жално! Къде бяхме ние преди 1989г. по икономическо и промишлено развитие и къде сме сега! ОБСЛУЖВАЩ персонал! няма иновации, няма разработки , няма техническа революция нищо няма! Та тръгнали тук троловете да църкат че видиш ли Китай бил лош, гадени т.н.! Гроздето винаги е кисело когато неможеш да си го позволиш!

Няма да те разберат. Рожбите на съвременното образование си мислят, че като боцнеш в земята една пръчка , зимата ще пиеш вино.

Тези хвалби звучат като това, слугинята на милионер да се хвали, че ползва най модерната метла в света и ако нея я няма, господарят и ще потъне в мръсотия. Смешки....

Браво на китайските другари! Мачкайте европейците и американците ...

За сметка на това Запада е по социален! По добре хора на работа, от колкото роботи и роби роботи, като в Китай!

Средната заплата в Пекин е 2300 лева. В най-бедните провинции 1150 лева. С 30% е по-евтино от България. Не ги мислете тях! Нещо за цените в Европа и Насраните щати?

лъжеш като дърт циганин, а?

друго си е "призводителността на труда". Пример: 1 подстрижка в Китай - 5 долара, а в САЩ - 50 долара, което значи не е 1/5 а 1/10 е "производителността". Само не знам какво ще правят ако Китай спре да произвежда.

Кнр да му мислят какво ще правят ако японците спрат да произвеждат роботи...

Поредният пример за това как САЩ води ;-)

Ама как така!Ам развития запад как тъй някай ше го мине и то от далечния изток!